bihon.ro Web analytics

Șase ambulanțe noi, pentru pacienți

Parcul auto s-a mărit de miercuri, 27 noiembrie, la Ambulanța Bihor. În curtea serviciului de urgență au ajuns șase mașini noi, tip B2 (pentru echipaj cu asistent), 4x4 Volkswagen Transporter.
Scris de Otilia Șandor - Parcul auto s-a mărit de miercuri, 27 noiembrie, la Ambulanța Bihor. În curtea serviciului de urgență au ajuns șase mașini noi, tip B2 (pentru echipaj cu asistent), 4x4 Volkswagen Transporter.

Parcul auto al Serviciului Județean de Ambulanță Bihor (SAJ Bihor) numără acum 77 de mașini, dintre care 10 sunt noi, fiind aduse anul trecut.

Înnoirea parcului auto al serviciilor medicale de urgență se impune a se face la cinci ani, pentru a da randament. După o pauză de vreo zece ani, începând de anul trecut, s-a reînceput înnoirea parcurilor auto ale serviciilor medicale de urgență din toată țara.

Ambulanța Bihor va mai beneficia de încă cinci ambulanțe tip A2, pentru transport neasistat, care vor fi folosite la internări și externări ale bolnavilor nedeplasabili sau pentru pacienții care nu se pot prezenta la consult sau investigații medicale.

Fiecare substație SAJ Bihor va avea câte două – trei mașini noi, a declarat managerul unității, dr. Liciniu Venter.

El a informat și că, în curând, în jur de 6 mașini (tip B1 și B2 Mercedes Vito) care lucrează în operativ din 2008 vor fi puse în rezervă fiindcă fiecare are parcurși între 900.000 – 1 milion de km. În felul acesta, SAJ Bihor va funcționa doar cu mașini din 2013 – 2015. De reținut că rulajul mașinilor și numărul de kilometri parcurși sunt foarte mari, datorită numărului mare de solicitări și, de pildă, o mașină de ambulanță Renault, primită anul trecut a ajuns deja la 90.000 km, a adăugat dr. Venter.

2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Bau says:

  Ieri (26.11.2019)în jurul orei 14 la City taxi o comandă suna cam așa:doi taximetriști la etajul 1 etc.pentru a duce o clienta acasă,doamna fiind operată și trebuia susținută plus ca avea bagaje.Comanda a fost onorată.Comentariile cred ca sunt de prisos.

 2. Bau says:

  Scuze am uitat sa precizez comanda era la Spitalul județean et1 chirurgie

 3. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  N-a mai prins tortul! Nuntă încheiată tragic după ce nuntașii l-au aruncat pe mire și l-au scăpat
  O nuntă din Băile Felix s-a încheiat la doar o oră de la începere, după ce nuntașii l-au luat prind surprindere pe mire și l-au aruncat în sus. Finalul a fost tragic deoarece, aceștia l-au scăpat din brațe. Tânărul a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri. 7

  BIHON Sport local

  CAO a câștigat duelul cu Luceafărul. Marius Hosu a marcat de trei ori!

  România

  Alte scumpiri: Producătorii anunță că apa de izvor îmbuteliată se va scumpi cu 20%
  După ce prețul energiei electrice și al gazului metan a urcat, o nouă scumpire este așteptată în România. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  7 străzi din Oradea rămân miercuri pentru câteva ore fără apă

  BIHON CAO

  CITIRI CAO 13.09.2021-17.09.2021

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţia „Descoperiri arheologice recente din Țara Crișurilor”
  Vernisajul a avut loc la Muzeul Ţării Crişurilor de Zilele Europene ale Patrimoniului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vulcanistul Mircea Flonta, academician titular. Coleg de clasă cu alți doi academicieni de la Samuil Vulcan
  Liceul de la Beiuș este prima unitate școlară din învățământul preuniversitar care a dat țării, dintr-o singură clasă, trei academicieni: Marius Sala, Mircea Flonta și Lazăr Dragoș. Mircea Flonta era până acum membru corespondent.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Curteanu și secția Maternității a Județeanului, iluminate în portocaliu pentru marcarea Zilei Siguranței Pacientului
  Două vești - una rea și una bună. Cea rea e că a crescut numărul copiilor născuți cu malformații, dar și a nou-născuților ce ajung la ATI Neonatologie la Maternitatea de stat ce aparține de Spitalul Județean.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.