bihon.ro Web analytics

Se fac angajări la bugetari în Bihor

De Dan Birta
Reactualizat la:

Se fac angajări la bugetari în Bihor

Reactualizat la:
În judeţul Bihor sunt disponibile în prezent 819 locuri de muncă, din care 18 sunt pentru bugetari
Scris de Dan Birta - În judeţul Bihor sunt disponibile în prezent 819 locuri de muncă, din care 18 sunt pentru bugetari

Bihorenii care doresc venituri sigure, tichete de vacanţă şi creşteri periodice de salarii au şansa de a se angaja pe unul dintre posturile de bugetari din judeţ. În prezent sunt scoase la concurs 18 posturi de bugetari în Bihor. Una dintre instituţiile care face angajări este Universitatea Oradea. Posturile scoase la concurs sunt pentru trei referenţi de specialitate debutanţi şi un secretar debutant.

Spitalul Clinic de Recuperare Medicală „Băile Felix” angajează director medical, iar Spitalul Clinic CFR Oradea, şef bioru. La Spitalul orăşenesc din Aleşd se caută un asistent medical PL, iar la Primăria Oradea, doi îngrijitori.

Colegiul Național „Onisifor Ghibu” caută laborant, iar Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” din Oradea, muncitor calificat. La fel, şi la Primăria Valea lui Mihai se caută muncitor calificat, iar la Primăria Săcuieni, referent. Alte posturi disponibile sunt pentru îngrijitori la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea, la Şcoala Gimnazială „Szacsvay Imre” din Oradea şi la Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Tăuteu.

Peste 800 de joburi în Bihor

Pe de altă parte, în baza de date a AJOFM Bihor se regăsesc în prezent peste 800 de locuri de muncă disponibile. Dintre acestea, 773 sunt în Oradea. Persoanele cu studii superioare pot să aleagă dintre cele 89 de posturi oferite în meserii precum: analist calitate, analist cumpărări, asistent medical, contabil şef, consilier juridic, consilier expert în economia generală, director economic, director tehnic, expert evaluare documente achiziţii, fiziokinetoterapeut, kinetoterapeut, inginer achiziţii, inginer asamblare, inginer automatist, inginer calitate, inginer căi ferate drumuri şi poduri, inginer chimist, inginer cercetare, inginer construcţii civile, inginer electronist, inginer electromecanic, inginer mecanic, inginer producţie, inginer proiectant, inginer sistem informatică, inginer sistem de securitate, inspector/referent resurse umane, manager logistică, planificator, programator, şef birou, specialist în domeniul calităţii, etc.

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională oferta este de 479 de locuri de muncă în domenii variate precum: servicii şi comerţ, HORECA, mecanic, construcţii, service auto, protecţie şi pază, componente electronice, conducători auto, etc.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie 205 locuri de muncă. Domeniile vizate sunt HORECA, construcţii, curăţenie, comerţ, componente electronice.
În judeţ, sunt disponibile şapte locuri de muncă la Aleşd, 11 la Beiuş, zece la Marghita şi patru la Salonta. Persoanele interesate de un loc de muncă se pot adresa AJOFM Bihor, Strada Transilvaniei, nr. 14.

10 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Dumitru C says:

  “Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” din Oradea, muncitor calificat. La fel, şi la Primăria Valea lui Mihai se caută muncitor calificat” calificat in ce domeniu? Ba bihonistilor ,la ce articole expuneti voi pareti total necalificati in meseria de jurnalist(cu o mica exceptie:korpas care totusi se straduie) !mie sincer mi-ar fi rusine sa vin la birou la bihon si sa nu pot exprima coerent un articol banal ca si acesta!

 2. HR says:

  Stai ca se “elibereaza” 450 de locuri pe borsului..

 3. Bugetul fost-a ce a fost mere pere permafrost says:

  Bate vânt deliberalde dupã alegeri cine calde?

 4. Popey the Sailor says:

  Săracilor.
  Tiparnița continuă să producă, Mugur să semneze.
  Porcul moare în bătătură, porumbul pe câmp, grâul e mai mic decât moralitatea lui Gâdea. Aparatul de stat s-a făcut mare, de la inundații, de la caniculă, cu orice ai da în el, crește frumos și misterios. E o adevărată gaură neagră.
  Și în el, în mijlocul acestui nimic hulpav, se umflă disprețul pe care ți-l dă puterea. Nimic nu mă poate atinge, lucrez la stat, statul uite, a bătut niște oameni nevinovați…..și n-a pățit nimic….. statul, e trainic, clădit după o tehnologie japoneză care rezistă și la un 9,2 pe scara Richter. Așa își zice bugetarul trufaș și îți întoarce spatele, ce-o să-mi faci săracule? Să mă stropești cu fiere și sânge când o să explodezi de neputință?

 5. înainte, marş! Hy seek tear! says:

  Unde este nedreptatea şi cum de este în continuare şi fãrã de speranţã, neîndreptatã? La,, peste tot” munca este aceeaşi, de ce sunt salarii diferite? Este o înşelare a idealului de libertate, o minciunã a societãţii. Trebuie un salariu unic la privat şi la statul… democratic. Fără minciunã de acum sau de când, înainte?!

 6. anonimus says:

  Cerinte minime pt posturile de bugetari: niste relatii si ceafa lata 🙂

 7. ana says:

  tot timpul s-au facut si se fac angajari in institutiile de stat dar nu prin concurs cum ar fi legal ci prin infuenta politica, politrucii parveniti isi angajaza copii, sotiile, amantele, prietenii si rebedeniile si nu se sesizeaza nimeni pentru aceste ilegalitati si abuzuri .

 8. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primul bihorean decedat după ce a fost depistat cu coronavirus
  În cursul zilei de marți s-a înregistrat primul deces al unui bihorean infectat cu coronavirus.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Apel de solidaritate lansat de AFB pentru dotarea spitalelor orădene
  În contextul în care Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie, iar în România a fost publicat decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul țării noastre, capacitatea sistemului medical românesc de a face față și de a reacționa promt și efecient este esențială.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Decesul nr.80: femeie diagnosticată și internată la Oradea
  Oradea a înregistrat, în această după amiază, primul deces cauzat de Coronavirus. 1

  România

  Sistemul bancar românesc este stabil
  Potrvit unei declarații de presă făcute în urmă cu puțin timp de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, sistemul bancar românesc funcționează în parametri normali.

  România

  Sondaj Avangarde: 52% cred că COVID-19 a fost creat în laborator/ Oamenii se tem de criza economică
  Un sondaj Avangarde, realizat în perioada 28-29 martie, arată că 82% dintre cei intervievați sunt îngrijorați de direcția în care merge țara.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acces restricționat la ședința Consiliului Județean. LIVE, pe Facebook
  Plenul Consiliului Județean se întrunește miercuri în ședință extraordinară de îndată. Însă accesul va fi restricționat, fiind permis doar consilierilor județeni.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.