bihon.ro Web analytics

Se fac angajări la bugetari în Bihor

De Dan Birta
Reactualizat la:

Se fac angajări la bugetari în Bihor

Reactualizat la:
În judeţul Bihor sunt disponibile în prezent 819 locuri de muncă, din care 18 sunt pentru bugetari
Scris de Dan Birta - În judeţul Bihor sunt disponibile în prezent 819 locuri de muncă, din care 18 sunt pentru bugetari

Bihorenii care doresc venituri sigure, tichete de vacanţă şi creşteri periodice de salarii au şansa de a se angaja pe unul dintre posturile de bugetari din judeţ. În prezent sunt scoase la concurs 18 posturi de bugetari în Bihor. Una dintre instituţiile care face angajări este Universitatea Oradea. Posturile scoase la concurs sunt pentru trei referenţi de specialitate debutanţi şi un secretar debutant.

Spitalul Clinic de Recuperare Medicală „Băile Felix” angajează director medical, iar Spitalul Clinic CFR Oradea, şef bioru. La Spitalul orăşenesc din Aleşd se caută un asistent medical PL, iar la Primăria Oradea, doi îngrijitori.

Colegiul Național „Onisifor Ghibu” caută laborant, iar Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” din Oradea, muncitor calificat. La fel, şi la Primăria Valea lui Mihai se caută muncitor calificat, iar la Primăria Săcuieni, referent. Alte posturi disponibile sunt pentru îngrijitori la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea, la Şcoala Gimnazială „Szacsvay Imre” din Oradea şi la Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Tăuteu.

Peste 800 de joburi în Bihor

Pe de altă parte, în baza de date a AJOFM Bihor se regăsesc în prezent peste 800 de locuri de muncă disponibile. Dintre acestea, 773 sunt în Oradea. Persoanele cu studii superioare pot să aleagă dintre cele 89 de posturi oferite în meserii precum: analist calitate, analist cumpărări, asistent medical, contabil şef, consilier juridic, consilier expert în economia generală, director economic, director tehnic, expert evaluare documente achiziţii, fiziokinetoterapeut, kinetoterapeut, inginer achiziţii, inginer asamblare, inginer automatist, inginer calitate, inginer căi ferate drumuri şi poduri, inginer chimist, inginer cercetare, inginer construcţii civile, inginer electronist, inginer electromecanic, inginer mecanic, inginer producţie, inginer proiectant, inginer sistem informatică, inginer sistem de securitate, inspector/referent resurse umane, manager logistică, planificator, programator, şef birou, specialist în domeniul calităţii, etc.

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională oferta este de 479 de locuri de muncă în domenii variate precum: servicii şi comerţ, HORECA, mecanic, construcţii, service auto, protecţie şi pază, componente electronice, conducători auto, etc.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie 205 locuri de muncă. Domeniile vizate sunt HORECA, construcţii, curăţenie, comerţ, componente electronice.
În judeţ, sunt disponibile şapte locuri de muncă la Aleşd, 11 la Beiuş, zece la Marghita şi patru la Salonta. Persoanele interesate de un loc de muncă se pot adresa AJOFM Bihor, Strada Transilvaniei, nr. 14.

10 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Dumitru C says:

  “Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” din Oradea, muncitor calificat. La fel, şi la Primăria Valea lui Mihai se caută muncitor calificat” calificat in ce domeniu? Ba bihonistilor ,la ce articole expuneti voi pareti total necalificati in meseria de jurnalist(cu o mica exceptie:korpas care totusi se straduie) !mie sincer mi-ar fi rusine sa vin la birou la bihon si sa nu pot exprima coerent un articol banal ca si acesta!

 2. HR says:

  Stai ca se “elibereaza” 450 de locuri pe borsului..

 3. Bugetul fost-a ce a fost mere pere permafrost says:

  Bate vânt deliberalde dupã alegeri cine calde?

 4. Popey the Sailor says:

  Săracilor.
  Tiparnița continuă să producă, Mugur să semneze.
  Porcul moare în bătătură, porumbul pe câmp, grâul e mai mic decât moralitatea lui Gâdea. Aparatul de stat s-a făcut mare, de la inundații, de la caniculă, cu orice ai da în el, crește frumos și misterios. E o adevărată gaură neagră.
  Și în el, în mijlocul acestui nimic hulpav, se umflă disprețul pe care ți-l dă puterea. Nimic nu mă poate atinge, lucrez la stat, statul uite, a bătut niște oameni nevinovați…..și n-a pățit nimic….. statul, e trainic, clădit după o tehnologie japoneză care rezistă și la un 9,2 pe scara Richter. Așa își zice bugetarul trufaș și îți întoarce spatele, ce-o să-mi faci săracule? Să mă stropești cu fiere și sânge când o să explodezi de neputință?

 5. înainte, marş! Hy seek tear! says:

  Unde este nedreptatea şi cum de este în continuare şi fãrã de speranţã, neîndreptatã? La,, peste tot” munca este aceeaşi, de ce sunt salarii diferite? Este o înşelare a idealului de libertate, o minciunã a societãţii. Trebuie un salariu unic la privat şi la statul… democratic. Fără minciunã de acum sau de când, înainte?!

 6. anonimus says:

  Cerinte minime pt posturile de bugetari: niste relatii si ceafa lata 🙂

 7. ana says:

  tot timpul s-au facut si se fac angajari in institutiile de stat dar nu prin concurs cum ar fi legal ci prin infuenta politica, politrucii parveniti isi angajaza copii, sotiile, amantele, prietenii si rebedeniile si nu se sesizeaza nimeni pentru aceste ilegalitati si abuzuri .

 8. România

  Restaurantele ar urma să se redeschidă pe 9 iulie
  Restaurantele ar urma să se redeschidă la data de 9 iulie, au precizat surse oficiale, pentru MEDIAFAX.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident grav la ieșirea din Săbolciu: un BMW a depășit o coloană și a intrat frontal într-un Logan
  UPDATE! Un tânăr de 17 ani din Aleșd a fost transportat la spital în urma accidentului rutier produs sâmbătă după-masă, la pe DN1, la ieșirea din Săbolciu. 4

  BIHON Sport local

  Bihoreanul Pușcaș a regăsit drumul spre gol! Reading a câștigat la scor!
  Internaționalul bihorean a evoluat până în minutul 78 și a contribuit la trei goluri.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Asfalt nou pe Șoseaua de Centură a Oradiei
  Pe sectorul Ovid Densușianu din Ioșia va fi un nou strat de uzură îmbunătățit, pe o lungime 4,6 kilometri, iar pe celelalte tronsoane se va turna o mixtură asfaltică subțire, denumită șlam bituminos, pe o lungime de 7,4 kilometri. 3

  BIHON Sport local

  Begu a fost prea puternică în duelul Irinelor de la Winners Open
  Ploaia a perturbat programul semifinalelor de sâmbătă de la turneul de tenis feminin Winners Open Cluj-Napoca, dotat cu premii de 30.000 de dolari.

  România

  Orban: Dacă azi ar trebui să decid prelungirea stării de alertă pentru mâine, aş face-o
  Orban a declarat că dacă ar trebui să ia o decizie astăzi, aceasta ar fi de prelungire a stării de alertă, pentru a treia lună consecutiv în România.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.