bihon.ro Web analytics

Se fac angajări la bugetari în Bihor

De Dan Birta
Reactualizat la:

Se fac angajări la bugetari în Bihor

Reactualizat la:
În judeţul Bihor sunt disponibile în prezent 819 locuri de muncă, din care 18 sunt pentru bugetari
Scris de Dan Birta - În judeţul Bihor sunt disponibile în prezent 819 locuri de muncă, din care 18 sunt pentru bugetari

Bihorenii care doresc venituri sigure, tichete de vacanţă şi creşteri periodice de salarii au şansa de a se angaja pe unul dintre posturile de bugetari din judeţ. În prezent sunt scoase la concurs 18 posturi de bugetari în Bihor. Una dintre instituţiile care face angajări este Universitatea Oradea. Posturile scoase la concurs sunt pentru trei referenţi de specialitate debutanţi şi un secretar debutant.

Spitalul Clinic de Recuperare Medicală „Băile Felix” angajează director medical, iar Spitalul Clinic CFR Oradea, şef bioru. La Spitalul orăşenesc din Aleşd se caută un asistent medical PL, iar la Primăria Oradea, doi îngrijitori.

Colegiul Național „Onisifor Ghibu” caută laborant, iar Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” din Oradea, muncitor calificat. La fel, şi la Primăria Valea lui Mihai se caută muncitor calificat, iar la Primăria Săcuieni, referent. Alte posturi disponibile sunt pentru îngrijitori la Colegiul Economic „Partenie Cosma” din Oradea, la Şcoala Gimnazială „Szacsvay Imre” din Oradea şi la Școala Gimnazială Nr. 1 din comuna Tăuteu.

Peste 800 de joburi în Bihor

Pe de altă parte, în baza de date a AJOFM Bihor se regăsesc în prezent peste 800 de locuri de muncă disponibile. Dintre acestea, 773 sunt în Oradea. Persoanele cu studii superioare pot să aleagă dintre cele 89 de posturi oferite în meserii precum: analist calitate, analist cumpărări, asistent medical, contabil şef, consilier juridic, consilier expert în economia generală, director economic, director tehnic, expert evaluare documente achiziţii, fiziokinetoterapeut, kinetoterapeut, inginer achiziţii, inginer asamblare, inginer automatist, inginer calitate, inginer căi ferate drumuri şi poduri, inginer chimist, inginer cercetare, inginer construcţii civile, inginer electronist, inginer electromecanic, inginer mecanic, inginer producţie, inginer proiectant, inginer sistem informatică, inginer sistem de securitate, inspector/referent resurse umane, manager logistică, planificator, programator, şef birou, specialist în domeniul calităţii, etc.

Pentru persoanele cu studii medii sau şcoală profesională oferta este de 479 de locuri de muncă în domenii variate precum: servicii şi comerţ, HORECA, mecanic, construcţii, service auto, protecţie şi pază, componente electronice, conducători auto, etc.

Muncitorii necalificaţi au la dispoziţie 205 locuri de muncă. Domeniile vizate sunt HORECA, construcţii, curăţenie, comerţ, componente electronice.
În judeţ, sunt disponibile şapte locuri de muncă la Aleşd, 11 la Beiuş, zece la Marghita şi patru la Salonta. Persoanele interesate de un loc de muncă se pot adresa AJOFM Bihor, Strada Transilvaniei, nr. 14.

10 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Dumitru C says:

  “Liceul Tehnologic Sanitar „Vasile Voiculescu” din Oradea, muncitor calificat. La fel, şi la Primăria Valea lui Mihai se caută muncitor calificat” calificat in ce domeniu? Ba bihonistilor ,la ce articole expuneti voi pareti total necalificati in meseria de jurnalist(cu o mica exceptie:korpas care totusi se straduie) !mie sincer mi-ar fi rusine sa vin la birou la bihon si sa nu pot exprima coerent un articol banal ca si acesta!

 2. HR says:

  Stai ca se “elibereaza” 450 de locuri pe borsului..

 3. Bugetul fost-a ce a fost mere pere permafrost says:

  Bate vânt deliberalde dupã alegeri cine calde?

 4. Popey the Sailor says:

  Săracilor.
  Tiparnița continuă să producă, Mugur să semneze.
  Porcul moare în bătătură, porumbul pe câmp, grâul e mai mic decât moralitatea lui Gâdea. Aparatul de stat s-a făcut mare, de la inundații, de la caniculă, cu orice ai da în el, crește frumos și misterios. E o adevărată gaură neagră.
  Și în el, în mijlocul acestui nimic hulpav, se umflă disprețul pe care ți-l dă puterea. Nimic nu mă poate atinge, lucrez la stat, statul uite, a bătut niște oameni nevinovați…..și n-a pățit nimic….. statul, e trainic, clădit după o tehnologie japoneză care rezistă și la un 9,2 pe scara Richter. Așa își zice bugetarul trufaș și îți întoarce spatele, ce-o să-mi faci săracule? Să mă stropești cu fiere și sânge când o să explodezi de neputință?

 5. înainte, marş! Hy seek tear! says:

  Unde este nedreptatea şi cum de este în continuare şi fãrã de speranţã, neîndreptatã? La,, peste tot” munca este aceeaşi, de ce sunt salarii diferite? Este o înşelare a idealului de libertate, o minciunã a societãţii. Trebuie un salariu unic la privat şi la statul… democratic. Fără minciunã de acum sau de când, înainte?!

 6. anonimus says:

  Cerinte minime pt posturile de bugetari: niste relatii si ceafa lata 🙂

 7. ana says:

  tot timpul s-au facut si se fac angajari in institutiile de stat dar nu prin concurs cum ar fi legal ci prin infuenta politica, politrucii parveniti isi angajaza copii, sotiile, amantele, prietenii si rebedeniile si nu se sesizeaza nimeni pentru aceste ilegalitati si abuzuri .

 8. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Agenți din Arad și Bihor, detașați pentru a repune pe picioare înmatriculările din Timișoara
  Criză de personal la înmatriculări, după ce zece angajați au fost ridicați de DGA pentru luare de mită. Trei agenți au fost chemați din concediu, iar alții au fost aduși din Arad și Bihor. Înmatriculările definitive vor fi reluate după program normal abia de săptămâna viitoare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cele trei motive posibile pentru care Apple a eliminat logo-ul luminos de pe spatele MacBook-urilor în 2015
  2021 marchează șase ani de când Apple a decis să scoată ”mărul” luminos de pe carcasa tuturor modelelor de Apple laptop.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost desemnat câștigătorul licitației pentru Drumul Expres Oradea – Arad
  Valoarea estimată a lucrărilor pentru drumul expres Oradea – Arad este de un miliard de euro.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lucrările la parcarea de la Voința, la 85%. Urmează faza finisajelor
  Termenul contractual este luna octombrie 2021, lucrarea e acum la 85%, transmite ADP SA. 8

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Austriecii de la Strabag vor construi drumul de legătură Oradea - Autostrada A3
  CNAIR a anunțat vineri, 18 iunie, câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția proiectului „Legătura Centura Oradea (Girație Calea Sîntandrei) - Autostrada A3 (Biharia)". 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic: Marea Britanie rămâne în zona roșie. Grecia și Franța, în zona verde
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat clasificarea țărilor și teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată a cazurilor de Covid. Astfel, Marea Britanie rămâne în zona roșie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.