bihon.ro Web analytics

Se fac recrutări în învățământ: Aproape 100 posturi de directori, scoase la concurs. Lista funcțiilor vacante

De Crina Dobocan

Se fac recrutări în învățământ: Aproape 100 posturi de directori, scoase la concurs. Lista funcțiilor vacante

În județul Bihor, 97 de posturi de directori sunt disponibile în învățământul preuniversitar. Dintre acestea 67 sunt pentru funcția de director și 30 pentru adjuncți.
Scris de Crina Dobocan - În județul Bihor, 97 de posturi de directori sunt disponibile în învățământul preuniversitar. Dintre acestea 67 sunt pentru funcția de director și 30 pentru adjuncți.

Un nou concurs pentru funcțiile de directori și directori adjuncți rămase neocupate în școlile și grădinițele din Bihor este organizat de Ministerul Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean Bihor.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Bihor, în județul nostru sunt scoase la concurs 97 de posturi. Dintre acestea, 67 sunt pentru funcția de director și 30 pentru adjuncți.

„Nu se organizează în această etapă concurs pentru ocuparea funcției de director al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională”, a precizat inspectorul Florin Negruțiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

Funcții vacante

Recrutările se fac la Centrul Județean de Excelență Bihor (1 post de director), Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) nr. 1 și „Orizont” Oradea (câte 1 post de director adjunct), CSEI nr. 1 Popești (1 post de director), Colegiul Național „Onisifor Ghibu” din Oradea (1 post de director adjunct), Colegiul Tehnic „Alexadru Roman” Aleșd (1 post de director adjunct), Colegiul Tehnic nr. 1 Vadu Crișului (1 post de director), Grădinița cu Program Prelungit „Floare de Colț” Beiuș (1 post de director), Grădinița cu program Prelungit „Orsolya” Oradea (1 post de director), Grădinițele cu Program Prelungit nr. 34, 45, 50, 52 din Oradea (câte un post de director), Liceul cu Program Sportiv „Bihorul” Oradea (1 post de director), Liceul Teologic Ortodox „Ep. Roman Ciorogariu” (1 post de director și 1 post de director adjunct), Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” (1 post de director și unul pentru director adjunct) ori la Școala Gimnazială nr. 11 Oradea (1 post de director).

Conform calendarului de organizare a concursului, în perioada 19-25 ianuarie 2022 se depun dosarele de înscriere la proba scrisă pe platforma informatică dedicată, iar în perioada 26-28 ianuarie 2022 are loc evaluarea dosarelor de înscriere. În data de 31 ianuarie 2022 se afișează lista candidatilor admiși la evaluarea dosarelor. După remedierea eventualelor erori la etapa de înscriere se afișează, din nou, lista candidaților admiși la evaluarea dodsarelor în data de 4 februarie.

„Proba scrisă se va desfășura în data de 18 februarie 2022. În data de 4 martie va avea loc proba scrisă pentru candidații care la data de 18 februarie 2022 se află în carantină sau izolare. În perioada 16-25 martie 2022 se va desfășura proba de interviu. Contestațiile la proba de interviu se depun în perioada 17-29 martie. Rezultatele finale se afișează pe data de 29 martie și se validează pe 31 martie 2022”, a precizat Inspectoratul Școlar Județean Bihor.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ de stat este organizat, în conformitate cu prevederile art. 257 din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Monitorizarea şi coordonarea concursului de ocupare a funcţiilor de director şi de director adjunct din unităţile de învăţământ sunt asigurate de Ministerul Educaţiei, prin Comisia naţională de monitorizare şi coordonare a concursului.

Lista funcțiilor vacante

Detaliile referitoare la ocuparea acestora pot fi consultate AICI

3 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Bobby says:

  Mda,fiica mea a terminat facultatea de litere acum 4 ani, sefa de promotie si nu a gasit post decat la 60 km de Oradea,4 ore pe saptamana, chiar daca a luat peste 8 la titularizare…
  Ciudat, cei care au terminat cu 5 si cu 6 au “gasit”posturi chiar langa Oradea,oare cum????
  Tot in acelasi an la un liceu de renume din Oradea era liber un post de profesor de romana…Au angajat o profesoara pensionara, nu au oferi posibilitatea de a angaja un profesor tanar, care i-si doreste sa profeseze….Oare de ce???
  Acesta este sistemul,din pacate…

 2. Directorii au si ajutoare says:

  La ce naiba trebuie 2 directori la o scoala, insea,ma ca directorul nu este in stare sa ocupe functia si are nevoie de altul ca sa munceasca pentru el, la fel si la primarii de comune, pe langa primar mai exista si viceprimar sa taie frunze la caini.

 3. garcea says:

  Carnetul de partid,nu conteaza ,nu ?

 4. România

  Noi reguli RCA: constatarea amiabilă se va face electronic, reguli simple pentru mașina la schimb
  Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat un proiect de normă care aduce modificări substanțiale Normei 20/2017 privind asigurările auto în România. Actul normativ a fost trimis către Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare după 90 de zile de la publicare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.