bihon.ro Web analytics

Speakerul orădean Karina Ochis, membru de onoare în cadrul Arab Trainers Union

De Veronica Bursașiu
Reactualizat la:

Speakerul orădean Karina Ochis, membru de onoare în cadrul Arab Trainers Union

Reactualizat la:
Karina Ochis a fost speaker principal și invitat de onoare în cadrul celei de-a 5-a ediții a summit-ului „Antreprenoriat, Training și Inovația mediului de Business”, organizat de Ministerul Afacerilor Publice din Egipt în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare și Leadership și Arab Trainers Union.
Scris de Veronica Bursașiu - Karina Ochis a fost speaker principal și invitat de onoare în cadrul celei de-a 5-a ediții a summit-ului „Antreprenoriat, Training și Inovația mediului de Business”, organizat de Ministerul Afacerilor Publice din Egipt în parteneriat cu Centrul de Dezvoltare și Leadership și Arab Trainers Union.

Evenimentul a avut loc la începutul lunii februarie în Cairo, Egipt. Karina Ochis a abordat un discurs cu privire la importanța și rolul branding-ului, precedat de o discuție liberă și privată cu privire la pilonii coaching-ului și leadership-ului în domeniile de interes național și internațional.

„Futuristul Thomas Frey a prezis faptul că până în anul 2030 vor dispărea 2 miliarde de job-uri. Munca tehnologică reprezintă viitorul, iar într-un astfel de context digital, ideile antreprenoriale orientate spre viitor sunt cele care vor dispune de un capital suplimentar, atât uman cât și financiar. Această schimbare de trend ar avea implicații nu doar cu specific antreprenorial, ci și în ceea ce privește atragerea de resurse pentru dezvoltarea personală. Cu alte cuvinte, cea mai bună investiție este în propria persoană și în propria companie”, consideră Karina Ochis, PhD(c), Doctorand în Leadership, antreprenor și expert în branding.

Conceptul de branding deține un grad de acoperire global, fiind un proces orientat spre viitor, însă se bucură de o sferă de cunoaștere restrânsă. Iar branding-ul a cunoscut o dezvoltare considerabilă în ultima perioadă, fie că discutăm despre brand-uri autohtone care și-au consolidat afacerile sau vorbim despre afaceri nou lansate pe piață. Toate brand-urile necesită o adaptare la viitor și o dezvoltare susținută pentru a ține pasul cu avansul tehnologic și a nu rămâne în trecut, acolo unde practicile utilizate erau complet diferite față de cele actuale.

„Beneficiile unui brand au fost cercetate pe larg în literatura de specialitate, ajungându-se la o concluzie comună: creșterea unui brand este direct proporțională cu mărimea și măsura investițiilor făcute în realizarea acelui brand. Așadar, un brand poate accelera o creștere între 2 și 500% în primele 9 luni de viață, depinzând de valoarea creată, de piața pe care a fost introdus conceptul și în definitoriu, de Brand Manager-ul cu care se colaborează”, explică Karina Ochis.

Premiul de onoare

Karina a susținut în cadrul evenimentului și un curs de coaching în care a predat bazele coaching-ului în leadership și antreprenoriat. A raspuns la întrebări cu privire la viitorul coaching-ului, stabilind clar diferența dintre coach, trainer și sponsor. În ultimii ani, percepția asupra coaching-ului s-a consolidat definitiv. Coaching-ul este foarte important mai ales pentru un lider al viitorului, fiind procesul de dezvoltare cu cea mai mare valoare adăugată.

„Piața de coaching din Egypt este asemănătoare cu cea din România, în sensul în care începe să se maturizeze, iar eșalonul celor care au ales să beneficieze de coaching este din ce în ce mai vizibil prin creșterea experienței și a nivelului de calitate la nivel profesional”.

Karina Ochis este coach acreditat de Anthony Robbins (principalul coach al lumii și “antrenor al succesului”) prin Institutul de Coaching Robbins-Madanes și utilizează intervenţia strategică pentru a instrui un grup select de profesioniști să atingă nivelul de succes dorit, experiență benefică atât în procesul de autodezvoltare cât și în cursurile predate la nivel internațional.

Evenimentul a avut o prestanță aparte, reunind invitați de seamă ai mediului politic internațional precum și al sferei de business și a debutat cu discursuri de onoare ale Dr Mohamed Taha Abdelhady, CEO al Leadership and Management Development Center precum și consultant superior al Ministerului Afacerilor Publice din Egipt și al Dr Younes Khataybeh, Președintele Arab Trainers Union.

Evenimentul a avut loc sub egida Excelenței Sale, domnul Hesham Anwar Tawfik, ministru în cadrul Ministerului Afacerilor Publice din Egipt, reunind peste 200 de invitați, printre care directori de companii, lideri Egipteni și arabi, academicieni, antreprenori și dezvoltatori din Liga Arabă.Centrul de Dezvoltare și Leadership din Ministerul Afacerilor Publice este unul dintre cele mai mari centre de formare din Orientul Mijlociu, fiind înființat în 1989 pentru a oferi sprijin organizațiilor de afaceri cu privire la activarea capacităților lor de a-și dezvolta performanța instituțională și a maximiza rolul capitalului uman în toate sectoarele și mediile de întreprindere.

Centrul de Dezvoltare și Leadership ajută la atingerea obiectivelor politicilor de reformă economică și socială din Republica Arabă Egipt. Karina Ochis a fost distinsă cu premiul de onoare pentru discursul susținut, primind și funcția de membru de onoare în cadrul Arab Trainers Union, ca lider al departamentului de dezvoltare.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Apel de solidaritate lansat de AFB pentru dotarea spitalelor orădene
  În contextul în care Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie, iar în România a fost publicat decretul privind instituirea stării de urgență pe teritoriul țării noastre, capacitatea sistemului medical românesc de a face față și de a reacționa promt și efecient este esențială.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Decesul nr.80: femeie diagnosticată și internată la Oradea
  Oradea a înregistrat, în această după amiază, primul deces cauzat de Coronavirus.

  România

  Sistemul bancar românesc este stabil
  Potrvit unei declarații de presă făcute în urmă cu puțin timp de guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, sistemul bancar românesc funcționează în parametri normali.

  România

  Sondaj Avangarde: 52% cred că COVID-19 a fost creat în laborator/ Oamenii se tem de criza economică
  Un sondaj Avangarde, realizat în perioada 28-29 martie, arată că 82% dintre cei intervievați sunt îngrijorați de direcția în care merge țara.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acces restricționat la ședința Consiliului Județean. LIVE, pe Facebook
  Plenul Consiliului Județean se întrunește miercuri în ședință extraordinară de îndată. Însă accesul va fi restricționat, fiind permis doar consilierilor județeni.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Clase digitale lansate de Ministerul Educației
  Ministerul Educației și Cercetării alături de Narada lansează un modul de clase digitale.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.