bihon.ro Web analytics

Stand up comedy cu Teo, Vio şi Costel

Reactualizat la:
Cutezătorii stand-up comedy-ului din România ajung la Oradea în 27 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.
Scris de demeter1 - Cutezătorii stand-up comedy-ului din România ajung la Oradea în 27 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Teo, Vio și Costel sunt veterani ai genului și fac stand up comedy de aproape 15 ani. Ei au contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România.

Au început în 2003-2004 la Cafe Deko din TNB și inițial au fost cunoscuți publicului ca Trupa Deko.

Acum au clubul lor de comedie în București, Club 99, club ce a devenit promotor al tinerilor comedianți talentați, al evenimentelor de tip laborator de comedie și al serilor de Open Mic!

În formula de scenă cu Teo și Costel, lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand-up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi. Dacă râde Vio înseamnă că gluma e bună.

Claudiu Teohari aka Teo este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-au născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up.

Costel este din Bacău și n-are rost să aplaudați. Face stand-up comedy alături de colegii săi de la Club 99, și astea sunt pasiunea, provocarea și meseria lui.

Talentați, implicați în foarte multe proiecte, atât personale, cum ar fi: Vio – „Show de Seară” la Comedy Central), Teo – Sector 7 și Costel cu „Ai noștri” sau „Starea Nației”, dar și în proiecte comune, cei trei – sau „Sfânta Treime a Stand up-ului românesc”, cum au mai fost numiți de colegi – sunt mereu împreună, pe scenă, la club sau în viața personală.

La Oradea ei vor ajunge în 27 martie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletele pentru show au fost puse în vânzare la casieria Casei de Cultură şi pot fi achiziţionate de luni până vineri, între orele 09:00-17.00. Preţul unui bilet este de 50 de lei.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Record: 22 de cazuri noi de coronavirus în județul Bihor
  Conform datelor Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de coronavirus din județul Bihor a ajuns la 608.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ratele la bănci se pot achita și la poștaș
  Vești bune pentru cei care nu vor să se deplaseze la bănci pentru plata ratelor și care nu sunt familiarizați cu plata online. Poșta le oferă posibilitatea de a plăti ratele bancare prin intermediul oficiilor poştale sau direct de acasă, cu ajutorul factorului poştal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Programare pentru a merge la terase. Reguli noi de la 1 iunie, la terase
  De luni, românii vor putea merge din nou la terase. Noile reguli, publicate în Monitorul Oficial, spun că limita este de 4 persoane, cu excepţia membrilor aceleiaşi familii care locuiesc împreună.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Intrare liberă la muzeu, de 1 Iunie
  Programul de vizitare, atât la Muzeul Oraşului Oradea cât şi la Muzeul Istoriei Evreilor din Oradea va fi între orele 10:00 și 18:00. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Administratorul unei firme din Oradea a făcut evaziune fiscală de peste 170.000 lei
  Doi bihoreni au făcut evaziune fiscală de peste 170.000 lei în urma unor operaţiuni de achiziţii fictive de prestări servicii de la o societate comercială, fără ca acestea să fie efectuate.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bani pentru SF-urile centurilor Vașcău, Marghita, Valea lui Mihai
  Președintele Pasztor Sandor se ține de cuvânt, după ce a promis, cu prilejul vizitei pe șantierele ADD din Țara Beiușului, că va porni noi proiecte pentru județ.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.