bihon.ro Web analytics

Terapie prin râs la Impro Comedy Fest, ediţia a 3-a

De Camelia Bușu

Terapie prin râs la Impro Comedy Fest, ediţia a 3-a

Trei zile şi cinci trupe de improvizaţie la a treia ediţie a festivalului organizat de Patzan Comedy Club.
Scris de Camelia Bușu - Trei zile şi cinci trupe de improvizaţie la a treia ediţie a festivalului organizat de Patzan Comedy Club.

Cea de a treia ediţie a festivalului Impro Comedy Fest organizat de Patzan Comedy Club va avea loc în perioada 23-25 iunie. Timp de trei zile, cinci trupe de improvizaţie se vor duela pentru voturile spectatorilor ce vor fi prezenţi la show-urile desfăşurate pe terasa de la Fresco Piatto, str Universităţii nr. 1.

Iniţial festivalul fusese planificat să se desfăşoare pe parcursul a patru zile, dar din motive tehnice, în cea de a treia zi a festivalului vor avea loc trei show-uri de impro. „Datoria noastră e să ne ocupăm de buna dispoziţie, încercând să fim de râsul lumii”, spune actorul Alin Stanciu, sufletul organizării acestui festival de improvizaţie.

Pe lângă Patzan din Oradea, la festival vor mai participa cei de la ImproȘtim din Satu Mare pe care publicul orădean îi cunoaşte deja. ImproȘtim a câştigat prima ediţie a festivalului şi a participat şi la a doua ediţie. Vin pentru prima oară la Impro Comedy Fest: ImproHub din Bucureşti, Snooze Boys din Arad şi Many Singing Mice din Bucureşti.

ImproHub s-a născut din pasiunea pentru improvizație, spun membrii trupei, improvizaţie ridicată pe culmile fiecărui moment trăit pe scenă. „Ne place să ne jucăm și sperăm să vă placă și vouă să ne vedeți jucându-ne.” Snooze Boys se recomandă simplu: „transformăm plictiseala în divertisment”, iar Many Singing Mice sunt „o gașcă de oameni care improvizează teatru muzical”.

În prima zi a festivalului se anunţă duelul dintre Patzan şi „Cine poate”, lăsând, aşa cum îi stă bine unui festival de acest gen, loc de improvizaţie. În cea de a doua zi se vor confrunta câștigatorul din ziua 1 şi ImproHub. Ultima zi va începe cu duelul dintre ImproȘtim şi Snooze Boys, cel de al doilea dintre câștigător şi Many singing mice iar apoi Finalistul din ziua II vs. Finalistul din ziua III.

Ca la fiecare ediţie, câștigătorul festivalului va fi ales de către public. Votarea se va face cu bilețele după fiecare show. După cele trei zile, trupa care va câştiga voturile publicului va reveni cu un show complet, în perioada următoare. „Vibe-ul de impro înseamnă o detaşare conştientă, scapi de preconcepţii, faci terapie”, spune Alin Stanciu. La Impro Comedy Fest vor fi trei zile de terapie prin râs.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 se anunță un an bun pentru afine
  2022 pare să fie un an al revenirilor. Lumea călătorește mai mult, participă la mai multe evenimente, fără grija pandemiei care făcea ravagii în urmă cu doi ani.

  Bihon CSM Oradea

  Adrian Țenghea va apăra poarta echipei CSM Oradea
  CSM Oradea și-a „blindat” poarta în perspectiva dificilelor meciuri din Liga Națională.

  Bihon CSM Oradea

  Noii antrenori ai echipei de handbal masculin CSM Oradea: „Sperăm din suflet să reușim”
  Antrenorii George Tăutu și Cosmin Liberț sunt mulțumiți de lotul echipei de handbal.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dol Guard Oradea îmbină perfect munca specializată pe pază și protecție cu sportul de performanţă - peste 15 ani experienţă în domeniu! „Lăsați protecția voastră, în grija noastră!”
  Firma bihoreană Dol Guard SRL, licențiată în pază și protecție prestează diverse servicii de specialitate având un portofoliu al clienților de circa 70% din domeniul privat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La Clarfon reparăm gratuit orice aparat auditiv
  În situația în care o persoană se confruntă cu o acuitate auditivă scăzută, relaţiile sociale din jur se deteriorează vizibil. Când auzul nu funcționează optim, oricare dintre activităţile pe care le desfăşurăm, au de suferit considerabil.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE Accident grav în Gepiu între două mașini și un microbuz. Toate 3 au luat foc
  Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 16.00, pe DN79 în zona Comunei Gepiu.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.