bihon.ro Web analytics

Tinere talente, stimulate

Reactualizat la:
Elevii înscriși la concursul „Tinere talente”, stimulați și promovați de Liceul de Arte din Oradea.
Scris de farcas - Elevii înscriși la concursul „Tinere talente”, stimulați și promovați de Liceul de Arte din Oradea.

A XXIII-a ediţie a Concursului Regional de Interpretare Vocal-Instrumentală ,,Tinere Talente” și-a desemnat, sâmbătă, câștigătorii.

La concurs au participat peste 160 de elevi din 10 licee din ţară: Alba-Iulia, Arad, Timişoara, Baia-Mare, Deva, Satu-Mare, Zalău, Lugoj, Cluj-Napoca şi Oradea.

Concursul s-a desfăşurat pe patru secţiuni: pian, vioară pentru clasele I-XII, flaut pentru clasele IV-XII şi canto clasic pentru clasele IX-XII.

Sâmbătă, 6 aprilie, în sala festivă a Liceului de Arte din Oradea a avut loc festivitatea de premiere, în cadrul căreia au fost desemnaţi câştigătorii.

Tot în cadrul festivităţii de premiere a avut loc şi gala laureaţilor unde au încântat publicul elevii: Andrei Pocol (cls. a VII-a, clasa vioară) de la Liceul de Artă ,,Ioan Sima”-Zalău, Kallo Maya (cls. a V-a – pian) de la Liceul de Arte Oradea, Cora Petrila (cls. a XI-a, vioară), Raluca Ţârc (cls. a XI-a, pian) de la Colegiul de Muzică ,,Sigismund Toduţă”, alături de orchestra de suflători a Liceului de Arte Oradea, condusă de prof. Vura Jannos.

„Prin acest concurs s-a urmărit creșterea prestigiului instituției la nivel local și național, schimbul de experiență la nivelul elevilor și profesorilor din învățământul muzical precum şi stimularea şi promovarea tinerelor talente”, a spus prof. Sebastian Bratu, sufletul acestei manifestări.

Acest concurs s-a desfăşurat cu sprijinul Asociaţiei ,,Ariston” a Liceului de Arte Oradea, S.C.Transmec Ro S.R.L. şi S.C.Color Type S.A.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Protest pe malul defrişat: „principalul responsabil e dl. primar iar al doilea responsabil e orădeanul căruia nu-i pasă”
  4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Iele”, expoziție temporară de artă textilă
  Oana Tudose exploatează fibrele de lână de oaie prin metode tradiționale de prelucrare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primul suspect de coronavirus din Bihor este o femeie
  Bihorul se confruntă cu primul caz suspect de coronavirus. 11

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Femeie de 30 de ani din Bihor, dispărută. Ați văzut-o?
  Polițiștii bihoreni au fost sesizați marți, de familia unei femei de 30 de ani din Ineu, cu privire la dispariția acesteia. 1

  Mapamond

  Austria și Croația au confirmat primele cazuri de coronavirus
  Primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Austria, în provincia Tirol, potrivit The Guardian. Premierul croat Andrej Plenković a confirmat, de asemenea primul caz de coronavirus, un pacient care e internat într-un spital din Zagreb.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nu mințiți în chestionare și nici medicul de familie că vă costă libertatea sau/și viața!
  Bihorul este primul județ unde factorii decizionali în gestionarea acțiunii anti - Covid 19 au instruit medicii de familie. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.