bihon.ro Web analytics

Trei filme noi în avanpremieră la Cinema Palace. Vezi condițiile de acces și programul modificat

De Bihon.ro

Trei filme noi în avanpremieră la Cinema Palace. Vezi condițiile de acces și programul modificat

Programul filmelor aferent perioadei 15-21 octombrie, de la Cinema Palace a fost modificat, întrucât Oradea a depășit incidența de 6 cazuri la 1.000 de locuitori.
Scris de Bihon.ro - Programul filmelor aferent perioadei 15-21 octombrie, de la Cinema Palace a fost modificat, întrucât Oradea a depășit incidența de 6 cazuri la 1.000 de locuitori.

Astfel, trei producții noi se vor vedea în avanpremieră și alte două în premieră la cinematograf.

Cele trei avanpremiere sunt SF-ul „Dune”, filmul Horror „Halloween Kills” și animația „Ron`s Gone Wrong”.

Dune, disponibil în format 3D

Halloween Kills, disponibil în format 2D

Ron`s Gone Wrong, dublat 3D și în limba română și maghiară

„Datorită noilor reglementari în vigoare ( Hotărârea nr. 69 din 12.10.2021 emisă de Consiliul Județean pentru Situații de Urgență Bihor), am fost obligați să modificăm programul de filme aferent săptămânii 20211015-20211021, deoarece noul program de funcționare în perioada următoare conform acestei hotărâri nu poate să depășească ora 22:00. Vă mulțumim pentru înțelegere”, a transmis managerul Șerban Pantea.

Potrivit Articolului 4, Alineatul 1 din Hotărârea nr.69 din 13 octombrie 2021, organizarea și desfășurarea activității în cadrul cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție, dacă incidența cumulată la 14 zile în județ/localitate este mai mare de 6/1.000 de locuitori.

Certificat COVID sau test

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului culturii și al ministrului sănătății, emis în temeiul art. 44 și al art. 71 alin. (2) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare.

Masca, obligatorie și pe stradă în Oradea și alte 25 de localități bihorene. Vezi lista

OFICIAL! Restricții în 52 de localități din Bihor: Carantină de weekend în Oradea. Vezi Hotărârea adoptată de CJSU Bihor

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ajutorul de încălzire și curent electric pentru sezonul rece, la DASO. Documentele necesare și sumele alocate
  Direcția de Asistență Socială Oradea va distribui și prelua documentele necesare pentru ajutorul de încălzire și pentru suplimentul de energie electrică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Terminalul intermodal de mărfuri, pe terenul Vămii Oradea
  Aleșii locali au votat vineri trecerea clădirii Vămii Oradea din domeniul public al statului și administrarea Ministerului de Finanțe, în domeniul public al Primăriei Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pompierii au salvat viața unui bărbat adus la porțile subunității din Salonta
  Pompierii salontani au intervenit prompt și au salvat viața unui bărbat de 66 de ani.

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  România

  Dragnea vorbește despre planurile președintelui Klaus Iohannis cu criza politică
  Klaus Iohannis a vrut ca PNL să fie controlat de el 100% și nu putea face asta cu Ludovic Orban și a mai vrut ca cel care face propunerile pentru șefii parchetelor să fie omul lui, spune Liviu Dragnea:„își bate un cui în talpă foarte serios”. Despre alegerile anticipate, Dragnea afirmă: „o cacialma”.

  BIHON Opinii

  Instinctul ca durere
  E foarte greu să definești în ziua de azi, noțiunea de instinct, într-o societate așa zisă modernă și civilizată care funcționează după anumite reguli morale, sociale, politice etc.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Județean 709, reparat pe cheltuiala constructorului
  Consiliul Județean Bihor a transmis că firma de construcții SC Crișana Proconstruct SA a început, pe propria cheltuială, lucrările de reparații pe Drumul Județean (DJ) 709 Talpoș, la limita cu județul Arad.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.