bihon.ro Web analytics

Trimiși în judecată de DNA, soţii Sava au fost achitaţi

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Avocatul Ioan Sava şi soţia acestuia, Daniela Sava, au fost achitaţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Scris de farcas - Avocatul Ioan Sava şi soţia acestuia, Daniela Sava, au fost achitaţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Trimişi în judecată de DNA Oradea pentru publicarea, pe forumul unei publicaţii online, a unor mesaje la adresa judecătoarei Crina Muntean şi condamnaţi la închisoare de Curtea de Apel Oradea, soții Sava au fost achitați.

Instanţa orădeană l-a condamnat pe Ioan Sava la 3 ani de închisoare cu executare, iar pe soţia sa la 2 ani de închisoare cu suspendare, sub supravegherea pedepsei pe un termen de încercare de 3 ani. Sentinţa Curţii de Apel Oradea a fost atacată cu apel la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, iar instanţa supremă a admis apelurile soţilor Sava, dispunând achitarea lor pe motiv că fapta „nu este prevăzută de legea penală ori nu a fost săvârşită cu vinovăţia prevăzută de lege”. Soluţia ÎCCJ este definitivă.

0 Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Munte de deşeuri în Pacific
  Descoperirea unui înotător în Marea Insulă de Gunoaie din Pacific: cantitate uriașă de microplastic.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziţie în premieră în România
  Expoziţia „50 de ani de grafică românească” a fost vernisată la Muzeul Oraşului Oradea – Complex Cultural.

  România

  ANISP cere Consiliului Concurenţei investigarea RDS-RCS
  ANISP (Asociația Națională a Furnizorilor de Servicii de Internet și Comunicații Electronice din România) anunță intenția de a solicita Consiliului Concurenței inițierea unei investigații privind un posibil abuz de poziție dominanta din partea societății RCS-RDS, potrivit unul comunicat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Anunț
  VLAD PETRU SANDU PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ prin depunerea proiectului „INFIINTAREA FERMEI MIXTE VLAD PETRU SANDU PERSOANA FIZICA AUTORIZATA DIN LOCALITATEA INAND, COMUNA CEFA, JUDETUL BIHOR” situat in localitatea Inand, comuna Cefa, nr. 233, judetul Bihor, a reusit sa-și dezvolte afacerea prin intermediul SubMasurii 6.1 Instalarea tanarului fermier – PNDR 2014 -2020.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Anunț
  POPA I. IONUT ADRIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ prin depunerea proiectului „INSTALAREA TÂNĂRULUI FERMIER POPA I. IONUT ADRIAN PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ DIN LOCALITATEA BĂLAIA, COMUNA TILEAGD, JUDEŢUL BIHOR” situat in Sat Balaia, Comuna Tileagd, nr. 269, judeţul Bihor, a reusit sa-și dezvolte afacerea prin intermediul SubMasurii 6.1 Instalarea tanarului fermier – PNDR 2014 -2020.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.