bihon.ro Web analytics

Ucigașii de la Giriș și-au recunoscut faptele

De Otilia Șandor

Ucigașii de la Giriș și-au recunoscut faptele

Ucigașii și-au recunoscut faptele
Reactualizat la:
Sătenii zic că fata decedatului și a concubinei ucigașe ar fi putut da de veste în timp util.
Scris de Otilia Șandor - Sătenii zic că fata decedatului și a concubinei ucigașe ar fi putut da de veste în timp util.

Noi date din ancheta crimei de la Girișu de Criș indică faptul că trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit la 4 – 5 zile de la comiterea crimei, respectiv 3 zile de când, în speranța că își acoperă astfel urmele, rudele ucigașe l-au dat dispărut pe Nicu.

Cei trei autori ai crimei de la Girișu de Criș și-au recunoscut faptele. În același timp, minora Andreea, fata decedatului și a concubinei (acuzată a fi autorul moral) nu are nicio calitate în acest dosar instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Sătenii zic însă că dacă a văzut oribila faptă, poate fata ar fi trebuit totuși cumva să dea de știre cuiva, să iasă din casă și să ceară ajutor. Și poate astfel, Nicu ar fi fost acum în viață.

Clara a instigat la crimă! Alcoolul e o cauză

Date noi din ancheta crimei de la Giriș sunt în măsură să clarifice un pic motivele de neînțeles. Crima de la Girișu de Criș rămâne de neînțeles. Cel puțin pentru rudele decedatului și pentru consătenii de la Girișu de Criș.

Însă anchetatorii au elucidat, se pare, misterul în acest caz inuman de barbarie și spun că o stare conflictuală mai veche ar fi dus la comiterea crimei.
Mai exact, Clara, concubina decedatului, este cea care i-a provocat pe cei doi tineri să îi vină de hac lui Nicu (Cardoș Nicolae Vasile – 46 ani).

De la alcool

Se pare că cei doi, Nicu și Clara, care conviețuiau împreună de circa 17 ani, se certau aprig mai ales atunci când el consuma prea mult alcool. Faptul ne-a fost confirmat și de unii săteni, deși majoritatea localnicilor spun că ucigașii nu au nicio scuză.

În același timp, fata lui Nicu și a Clarei, pe nume Andreea, o minoră de circa 15 – 16 ani, nu a fost inculpată în dosar, dar unii localnici spun că și ea ar avea cel puțin vina de a nu fi spus nimănui ca să fie salvată situația: “Dacă Andreea a văzut că se bat, de ce nu a ieșit ea să fugă la un vecin, la rude, pur și simplu în stradă, să ceară ajutor?”

Filmul crimei

Prin urmare, un scenariu al producerii crimei de la Girișu de Criș ar suna cam așa: Sătulă de agresivitățile pe fond de consum de alcool, Clara l-ar fi instigat sâmbătă, 4 ianuarie a.c., pe băiatul ei din prima căsătorie, Atilla, dar și pe Ionuț, iubitul Andreei, să îl domolească pe Nicu – concubinul ei.

În noaptea de 4/5 ianuarie a.c., cei doi l-au lovit cu o sucitoare din lemn și cu un levier pe Nicu. Realizând probabil gravitatea faptei, au decis să fie șterse urmele, adică să nu mai poată fi recunoscută victima după fața zdrobită, de parcă doar așa ar putea anchetatorii afla identitatea unei persoane.

Au luat sodă caustică, iar Ionuț a dus cadavrul cu mașina lui până la canalul colector de la Berechiu, l-au stropit pe față cu sodă caustică și l-au abandonat.
Luni, l-au dat dispărut la Poliție, care a transmis inclusiv redacțiilor locale anunț pentru găsirea lui Cardoș Nicolae.

Joi, 9 ianuarie, trupul lui neînsuflețit a fost găsit în canalul colector de la Berechiu. Vineri dimineață la prima oră, Clara, Atilla și Ionuț, au fost ridicați de polițiști, iar seara au primit mandate de arestare toți trei. Procurorii spun că toți și-au recunoscut faptele.

Caracal de Bihor la Girișu de Criș!

Bărbatul dat dispărut a fost de fapt ucis de copiii concubinei

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Apekee says:

  Va rog sa le dați închisoare pe viața . Dacă in familie au făcut așa ceva , după ce scapă din închisoare ne omoară și pe noi !

 2. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Alarmant: Numărul incendiilor, în creștere
  Numărul misiunilor pompierilor bihoreni au crescut cu aproape 75% în 2019 față de anul precedent.

  BIHON Sport local

  O bihoreancă în echipa de Fed Cup a României

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Elvira Rîmbu a rămas singură în concurs
  Actorul Daniel Vulcu s-a retras din concurs iar dosarul regizorului Ioan Ieremia a fost descalificat.

  România

  Suspiciune de coronavirus la Cluj
  Echipe medicale verifică, marți, o pasageră care a sosit pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca din Varșovia, după ce au apărut informații că aceasta ar fi fost în Asia de Sud-Est în zona contaminată cu coronavirus.

  Mapamond

  Textul rugăciunii Tatăl Nostru se schimbă din aprilie
  Schimbarea versului controversat a fost aprobată în trecut și de episcopii catolici din Franța. În schimb, conferința episcopilor germani a decis să respecte textul tradițional.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Off Road - Circuite turistice și trasee prin cătune pentru semeni
  În miezul iernii, dar și în alte perioade din an, membrii West Alpine Off Road își iau mașinile și duc ajutoare în cătune sărăcăcioase, lipsite de electricitate, la oameni, copii și tineri care trăiesc la limita subzistenței. 6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.