bihon.ro Web analytics

Un brăilean la CET Oradea

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Stănel Ionel Necula este administratorul special al CET-ului, cu mandat de la primarul Ilie Bolojan.
Scris de erdei - Stănel Ionel Necula este administratorul special al CET-ului, cu mandat de la primarul Ilie Bolojan.

Adunarea Generală a Acţionarilor l-a numit, luni, pe fostul manager al CET Brăila, acum în faliment, ca administrator special al societăţii de termoficare Electrocentrale SA, din partea Primăriei. „A fost propus de mine, în baza unor dicuţii pe care le-am avut împreună la intrarea în insolvenţă a CET-ului”, spune primarul Ilie Bolojan. Acesta spune că brăileanul i-a fost recomandat de consultanţii care lucrează la implementarea proeictului orădean de retehnologizare a centralei.

„Aveam trei variante: să numesc un administrator din CET – dar cum 20 de ani, nimeni nu a văzut problemele, e puţin probabil că acum să le vadă, să aleg pe cineva din afară dar cu legături şi cunoştinţe de specialitate, un fel de tehnocrat, sau să susţin pe cineva din Primărie, ca să avem controlul banilor. Am optat pentru a doua variantă”, spune primarul. Numirea economistei Nadia Haş pe acest post a fost una temporară, până când Necula şi-a încheiat socotelile la fostul loc de muncă.

„Acum şi-a terminat contractul cu Brăila, care a şi murit dar nu din cauza sa, ci pentru că a pierdut prea mulţi clienţi şi a devenit ineficient”, explică primarul.

Bolojan spune că mandatul lui Stănel Ionel Necula este structurat pe două etape. „Pentru început trebuie să asigure continuitatea sistemului, monitorizarea cheltuielilor şi să gândească un sistem inrtegrat: CET-ul să meargă până în 2015, să îmbunătăţim relaţia cu asociaţiile de proprietari şi apoi să pregătească implementarea proiectului”, zice primarul.

Edilul spunea ieri că primele efecte ale numirii lui Stănel la Electrocentrale SA le-a constat luni: munctorii fostei regii tăiau buruienile şi curăţau terenul de la intrarea în companie.

La Brăila Necula a fost viceprimar în perioada 2008 – 2010 cu susţinerea politică a PDL, s-a aflat apoi la conducerea societăţii locale de termoficare, până vineri, 4 octombrie, când şi-a avansat demisia de la SC CET SA Brăila.

Toţi banii spre CET!

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Alarmă în şcoli: Elevii le dau pumni colegilor ca în „Jocul calamarului”, serialul coreean de pe Netflix
  Nebunia este foarte populară în rândul elevilor din şcolile primare şi gimnaziale, care, teoretic, nu ar fi trebuit să vadă produsul TV, deoarece este interzis copiilor sub 14 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Salonul Internațional de Artă Naivă Oradea se pregătește să-și deschidă porțile
  Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, partener fiind Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La mulți ani, Armata Română!
  Luni, 25 ocombrie e Ziua Armatei Române, iar militarii locali de la Garnizoana Oradea organizează la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie Oradea o ceremonie militară cu intonarea imnului de stat, slujbă religioasă, alocuţiuni, depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ultimul scărar din Bihor care reface „drumul pâinii”
  „Luați scări !”, „Luați scări!”, „Hai la scări!”. E un strigăt care se aude din ce în ce mai rar pe ulițele din Bihor. Singurul care mai duce scări de lemn făcute chiar de el la vânzare cu căruța e Dumitru Buha din Cresuia.

  BIHON Sport local

  Debut cu dreptul pentru voleibalistele orădene

  România

  Noile restricții care intră de luni în vigoare: Carantină de noapte și certificat verde obligatoriu. Magazinele, deschise până la ora 21. Lista completă
  Începând de luni, 25 octombrie, de la ora 00:00, intră în vigoare noile restricții aprobate de CNSU și decise de Guvern, iar mai apoi publicate în Monitorul Oficial al României. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.