bihon.ro Web analytics

Ziua copilului sărbătorită în stilul adulților

În timp ce în oraș erau organizate diverse evenimente dedicate micuților, membrii West Alpine OffRoad au decis să sărbătorească 1 iunie „jucându-se" cu mașinile de teren.
Scris de Demian - În timp ce în oraș erau organizate diverse evenimente dedicate micuților, membrii West Alpine OffRoad au decis să sărbătorească 1 iunie „jucându-se" cu mașinile de teren.

„Toți bărbații sunt copii, diferă doar prețul jucăriilor”, este convins vicepreședintele West Alpine, Cornel Doble. Lăsând la o parte șoseaua, aventurierii au parcurs un traseu de 10 ore prin Poiana Tășad, Copăcel, Ceișoara, Ceica, Hidișelul de Jos, Sântelec, Betfia, Băile Felix, Sânmartin.

Pentru ca drumul forestier să nu fie singura atracție, membrii West Alpine s-au încumetat să urce câteva dealuri abrupte, dar și să facă grătar într-o zonă pitorească.

poza

La ieșirea de 1 iunie au participat și doi străini: Dave Truss (englez) și Isaac Jackson (american) care s-au declarat încântați de frumusețea naturală a țării noastre. „România este o țară frumoasă, cu oameni minunați și mi-a plăcut să văd azi o altă față o împrejurimilor. Experiența off road a fost fantastică, puțin înspăimântătoare pe alocuri, mai ales când vezi doar cerul în fața ochilor și iarba în spatele tău. Cred că trebuie să îmi cumpăr o mașină de teren să conduc și eu pe traseu off road”, spune Dave. Englezul se ocupă de o fundație din Tinca (Forget Me Not Ministries, fondată de Rachel Ross, o americancă stabilită în România) care ajută persoanele de etnie romă, iar Isaac este în internship.

DSC_0969

West Alpine OffRoad organizează ieșiri săptămânal, iar cei care doresc să participe, să devină membri sau sponsori, pot afla mai multe detalii pe westalpineoffroad.ro.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Noi reguli RCA: constatarea amiabilă se va face electronic, reguli simple pentru mașina la schimb
  Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat un proiect de normă care aduce modificări substanțiale Normei 20/2017 privind asigurările auto în România. Actul normativ a fost trimis către Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare după 90 de zile de la publicare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.