„Gică Popescu se bucură de simpatie peste tot”

De Teodor Biriş
Alex Krenek, între Dumitrescu şi Popescu
Alex Krenek, între Dumitrescu şi Popescu
Cel care s-a ocupat de vizita lui Gică Popescu la Oradea, dar şi la Timişoara sau Arad, este Alex Krenek, preşedintele CS Oşorhei şi totodată reprezentantul echipelor din eşalonul trei în Comitetul Executiv.

Oficialul bihorean este convins că Gică Popescu este îndreptăţit să devină preşedintele FRF, după cariera prodigioasă pe care a avut-o şi programul pe care-l prezintă. „Gică Popescu va câştiga fără emoţii. Dacă nici Gică Popescu nu e bun, atunci cine e? Îl cunoaşte toată Europa, a fost căpitanul Barcelonei când în vestiar etau 17 internaţionali, ca să dau un singur exemplu. Are şi un program realist, care este inspirat şi din alte ţări. Chiar şi din Belgia, ţară care a avut o evoluţie fulminantă în ultimii ani. Lumea îl primeşte cu simpatie, e receptivă”, afirmă Krenek.

Referitor la sistemele competiţionale în Liga 2 şi Liga 3, preşedintele CS Oşorhei a dezvăluit că principala doleanţă a reprezentanţilor echipelor este reducerea cheltuielilor. „În Liga 3 ar mai multe serii cu echipe mai puţine şi ar urma să se joace tur-retur în toamnă şi tur-retur în primăvară. La Liga 2 ar fi vorba tot de două serii cu 12-14 echipe. Oricum după alegeri, Gică Popescu a spus că va fi făcut un audit competiţional de o firmă din străinătate, iar în urma rezultatelor va fi stabilită strategia de viitor”, a mai adăugat Krenek.

La Oradea, Popescu a avut întâlniri şi cu oficialităţi locale, cum ar fi prefectul Claudiu Pop, viceprimarul Mircea Mălan, deputatul Ioan Cupşa şi preşedintele CJ Cornel Popa.

În următoarele zile, Krenek îl va însoţi pe Popescu şi la vizitele electorale din Maramureş, Satu Mare, Mureş şi Cluj.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !