Teatrul e în fierbere... O neliniște, o frică s-a așezat peste teama de infectare cu virusul Sars cov. 2. Pericolul de a rămâne pe drumuri, nesiguri pe postul câștigat, pe locul ocupat într-o schemă a unui teatru DE STAT, adică ale cărui fonduri, al cărui buget este asigurat din bani publici, a adus neliniște în cele două trupe, română și maghiară deopotrivă.
Derepeu-ul a ajuns la 80 de ani ? Parcă nu-mi vine să cred, dar, dacă mă gândesc bine nici eu nu sunt departe...aşa că, accept, mai ales că anul trecut, la o lansare de carte la Liceul Gojdu, avea aceeaşi privire albastră (aidoma Leului care a stârnit atâta zarvă?!) şi acelaşi zâmbet uşor maliţios.
powered by Surfing Waves

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Primii metri de asfalt pe Centura Oșorhei. Lucrările au ajuns la aproximativ 70%
Vineri, 19 aprilie, a început turnarea primului strat de asfalt pe Centura Oșorhei, la capătul dinspre Oradea.

BIHON Sport local

Echipele din Satu Mare joacă la Sânmartin și Sântandrei
Astăzi și mâine sunt programate două meciuri în duelul județelor Bihor vs Satu Mare la nivel de Liga 3, Seria 10.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Constructor desemnat pentru Parcul de Specializare Inteligentă din Ștei. Termenul de execuție 6 luni
Valoarea ofertei câștigătoare este 17.900.370,36 de lei, fără TVA. 

BIHON CAO

ANUNŢ Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

ANUNŢ Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

FC Bihor

Favoriți cu o echipă imprevizibilă! FC Bihor joacă pe terenul unde a pierdut Poli!
FC Bihor vizează a patra victorie în fața bănățenilor de la Phoenix Buziaș într-un meci programat astăzi, 19 aprilie, în deplasare.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Parchetul General, obligat să continue ancheta în cazul plângerilor ex-procurorului Vasile Popa, condamnat într-un dosar DNA
Înalta Curte de Casație și Justiție a admis, joi, o plângere a fostului prim-procuror al Parchetului Bihor, Vasile Popa, condamnat în 2020 la 6 ani de închisoare într-un dosar de corupție instrumentat de DNA.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Iepurașul vine cu distracție la ERA Park Oradea: flori, petreceri, dar și super premii!
Iepurașul vine cu distracție la ERA Park Oradea. Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 a dat startul sărbătorilor de Paști, cu o serie de evenimente și campanii atractive, ce se vor desfășura în perioada 19 aprilie - 7 mai.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

105 ani de la eliberarea orașului Oradea: Program paradă militară, concert Andra, retragere cu torțe și focuri de artificii
La 20 aprilie, municipiul Oradea își sărbătorește istoria prin marcarea a 105 ani de la intrarea trupelor române în oraș, evenimentul marcând instaurarea administrației românești în acest oraș de pe Crișul Repede. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Parada militară închide circulația în zona centrală a Oradiei
În zilele de 19 și 20 aprilie, circulația auto va fi restricționată pe anumite străzi din zona centrală a orașului pentru buna desfășurare a manifestărilor dedicate împlinirii a 105 de ani de administrație românească în Oradea și județul Bihor. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bărbat depistat conducând sub influența drogurilor în centrul Oradiei
Bărbatul a fost tras pe dreapta de către un echipaj de poliție pentru un control de rutină.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

A nins la munte! Stratul de zăpadă la Stâna de Vale are 10 cm
Temperaturile din ultimele zile au scăzut drastic și a dus la apariția ninsorilor în zonele montane.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Congresul de stomatologie „Denta orădeană”
Peste 1.800 de participanți iau parte în aceste zile la evenimentul științific organizat de Facultatea de Medicină și Farmacie. Ajuns la cea de a XV-a ediție, congresul „Denta orădeană” are loc în perioada 18-20 aprilie, la Băile Felix.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.