bihon.ro Web analytics

Poetul stabilit în Oradea face un anunț neașteptat. În februarie va publica ultima sa carte în limba română. Întrebat de ce a luat o decizie atât de radicală, Ionuț caragea spune: „Așa simt, așa cred. Nu vreau să ajung sa mă autopastișez”.

BIHON Opinii

Accident rutier. Ce despăgubiri poți obține? (II)
Indiferent de locul în care s-a produs accidentul de vehicul - pe drumuri publice, pe drumuri care nu sunt deschise circulaţiei publice, în incinte şi în orice alte locuri, atât în timpul deplasării, cât şi în timpul staţionării vehiculului asigurat, asigurătorul RCA acordă despăgubiri până la limita de răspundere prevăzută în contractul RCA pentru:

BIHON Ştirile judeţului Bihor

,,Ready de party”, cu Mr. Lupu
Videoclipul a fost lansat, la începutul acestei săptămâni, și este dedicat momentului în care Andrei Lupu s-a îndrăgostit definitiv și irevocabil de hip-hop.

Bihon CSM Oradea

Debut fulminant în Europe Cup. Au fost „lei” în fieful „vulturilor”
CSM CSU Oradea a învins pe Beșiktaș Istanbul în primul meci din Turcia.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Procurorul Bogdan Sergiu Chiș, delegat șef la DNA Oradea
Membrii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis, în ședința de marți, delegarea pe funcția de șef al DNA Oradea a procurorului Bogdan Sergiu Chiș. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cuzap: Album istorico-geografic - o carte de vizită pentru sat și oamenii lui
Monografia satului Cuzap, adunată într-o lucrare pe cât de elegantă pe atât de plină de conținut, a apărut la finele anului trecut, la editura Ratio et Revelatio.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Prefectul - o miză tot mai mare
Deși rezultatul alegerilor locale, dar și parlamentare, au arătat clar că județul Bihor este dominat copios de către PNL, UDMR insistă în Capitală pentru funcția de prefect. 4

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bilanț la Jandarmeria Bihor: Peste 5.000 de misiuni pentru menținerea ordinii publice
În premieră. Jandarmeria Bihor a primit în cei 101 ani de funcționeare Placheta de Onoare a Ministrului Afacerilor Interne.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare preventivă a lui Victor Micula
Judecătorii Tribunalului Bihor au respins, marți, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor de arestare preventivă a lui Victor Micula. 17

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Pandemia și viteza șantierelor - 2020, record de investiții în construcții și amenajări urbane
Cifrele lucrărilor de investiții derulate anul trecut prin Direcția Tehnică sunt de peste trei ori mai mari decât cele din 2019, raportează municipalitatea.

Angajari BIHON

ADP Oradea angajează personal
S.C. Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea organizează selecție de personal pentru:

Angajari BIHON

Aktapa Ortopedica angajează personal
S.C. AKTAPA ORTOPEDICA SRL., firmă de încălţăminte angajează personal pentru maşină tras vârf mecanic . 1

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.