powered by Surfing Waves

BIHON Ştirile judeţului Bihor

27 de milioane de euro pentru reabilitarea clădirii Facultății de Medicină și Farmacie
Anunțul a fost făcut de Decanul Facultății de Medicină și Farmacie a Universității din Oradea, prof. univ. dr. habil. Adrian Maghiar cu prilejul ceremoniei de absolvire a generației 2024 a studenților mediciniști orădeni.

Bihon Decese

Comemorari

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cu 78 mai mulți promovați după contestații. Rata de promovare a Bacalaureatului în județul Bihor după contestații a ajuns la 79,43%
În urma evaluării celor 1.460 de contestații depuse la BAC, 1.407 note au fost modificate, dintre care 927 au crescut, 480 au scăzut, iar 53 au rămas nemodificate, a transmis inspectorul Florin Negruțiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Bihor.

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Anunț Compania de Apă Oradea

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Orădean condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare pentru furt calificat
Joi, 11 iulie, polițiștii bihoreni au depistat un orădean de 67 de ani.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Simptomele Asociate Pierderii Auditive

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihorean implicat într-un eveniment rutier după ce a urcat beat la volan
Joi, 11 iulie, polițiștii Biroului Rutier Beiuș au fost sesizaţi la ora 15:43, prin 112, că în Beiuș s-a produs un eveniment rutier. 

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Încasările taxelor și impozitelor locale au crescut
Încasările din taxe și impozite la bugetul local au crescut față de aceeași perioadă a anului trecut cu 14,4 milioane lei. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Peste 27 de tone de deșeuri oprite la intrare în țară prin Borș II și Nădlac II
Polițiștii de frontieră nu au permis intrarea în țară a două mijloace de transport încărcate cu bunuri considerate a fi deşeuri, pentru care șoferii nu au putut prezenta documente necesare importului.

FC Bihor

Cu FC Bihor în cantonament! Patru jucători nou veniți au marcat în primul amical!
Fotbaliștii orădeni au dat canicula de acasă pe cea de la Balmazujvaros, dar asta nu i-a scutit de cele două antrenamente fizice zilnice programate de staff-ul tehnic coordonat de argentinianul Gustavo Aragolaza.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Trenurile vor circula în acest weekend cu viteză redusă prin Bihor ca urmare a codului roșu de caniculă
Traficul feroviar se va desfăşura în condiţii speciale la nivel naţional, prin reducerea vitezei de circulaţie a trenurilor cu 20 - 30 km/oră, ca urmare a avertizărilor actualizate de Administraţia Naţională de Meteorologie privind intrarea în vigoare a unui Cod roşu de temperaturi extreme, de 40 - 42 de grade Celsius în aer, se arată într-un comunicat al CFR SA. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Anunț finalizare implementare proiect “Dezvoltare spre o economie circulara a TRANSILVANIA ADVISORS SRL’”

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.