bihon.ro Web analytics

Condiții impecabile de pregătire și antrenament

Reactualizat la:
Antrenorul Lucian Stance a remarcat condiția fizică foarte bună a echipelor adverse și accentul pus pe jocul fizic, în forță și viteză.
Scris de demeter1 - Antrenorul Lucian Stance a remarcat condiția fizică foarte bună a echipelor adverse și accentul pus pe jocul fizic, în forță și viteză.

„Aceste cluburi dispun de o bază imensă de selecție, adunând și selectând copii din regiuni vaste. Echipele lor juvenile joacă împreună de la vârsta de șase ani, participă la foarte multe turnee internaționale și acumulează astfel o experiență semnificativă. Accentul este pus pe forță și viteză, cu o disciplină tactică extremă. Copii noștri au suferit din punct de vedere fizic, nefiind obișnuiți cu ritmul de joc continuu, datorită mantinelei”, a explicat tehnicianul orădean.

Lucian Stance a remarcat și condițiile oferite copiilor și juniorilor de la academiile vizitate. „Condițiile de pregătire și antrenament ale acelor academii sunt greu de descris pentru noi. Pe lângă dotarea impecabilă cu terenuri, clădiri și toate facilitățile necesare, trebuie subliniată și asistența medicală permanentă acordată copiilor. Fiecare dintre ei beneficiază de analize medicale periodice, medicamentație și alimentație individualizată, în funcție de necesitățile fiecăruia. Trebuie să recunosc că fotbalul românesc, chiar și la acest nivel, este foarte departe de ei, la cincizeci sau poate chiar o sută de ani distanță. Ne sunt superiori din toate punctele de vedere”, a declarat antrenorul Lucian Stance.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Coronavirus: Pragul de 1 milion de cazuri de infectare la nivel mondial a fost depășit. Peste 50.000 decese
  Potrivit centralizărilor realizate de Universitatea Johns Hopkins, numărul de cazuri de infectare la nivel global cu virusul COVID-19, a depășit pragul de un milion.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pacienții de la UPU Spitalul de Urgență sunt testați de coronavirus
  Pacienții care se prezintă cu afecțiuni non-Covid la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, sunt testați și, în cazul în care sunt depistați și cu Covid, sunt direcționați către Spitalul Dr. Gavril Curteanu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mӧmax închide magazinele din Oradea și Timișoara
  În contextul pandemiei mondiale COVID-19, instituită și în România, retailerul austriac mӧmax respectă ordonanțele autorităților naționale și închide temporar cele două magazine din Timișoara și Oradea, până când situația va reveni sub control deplin și perioada de izolare la domiciliu se va sfârși.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  România a făcut într-o lună aproximativ jumătate din testele făcute de Germania într-o zi
  România a făcut primele teste de coronavirus în data de 2 martie, transmite Grupul de Comunicare Strategică. 6

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor la prelungirea drumului expres. Vezi când se estimează că se va deschide circulației
  Pe viaduct se face suprabetonarea. Drumul e aproape gata pe bucata Suişului - viaduct şi în lucru, pe bucăţica viaduct - ieşirea spre Biharia. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic în izolare. Centrul de permanență Vadu Crișului închis
  Ca urmare a faptului că unul dintre medicii care asigurau asistență medicală la Centrul de permanență din Vadu Crișului a intrat în izolare, fiindcă a avut contact cu pacientul infectat cu COVID 19 din Bulz, unitatea medicală se închide.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.