bihon.ro Web analytics

Condiții impecabile de pregătire și antrenament

Reactualizat la:
Antrenorul Lucian Stance a remarcat condiția fizică foarte bună a echipelor adverse și accentul pus pe jocul fizic, în forță și viteză.
Scris de demeter1 - Antrenorul Lucian Stance a remarcat condiția fizică foarte bună a echipelor adverse și accentul pus pe jocul fizic, în forță și viteză.

„Aceste cluburi dispun de o bază imensă de selecție, adunând și selectând copii din regiuni vaste. Echipele lor juvenile joacă împreună de la vârsta de șase ani, participă la foarte multe turnee internaționale și acumulează astfel o experiență semnificativă. Accentul este pus pe forță și viteză, cu o disciplină tactică extremă. Copii noștri au suferit din punct de vedere fizic, nefiind obișnuiți cu ritmul de joc continuu, datorită mantinelei”, a explicat tehnicianul orădean.

Lucian Stance a remarcat și condițiile oferite copiilor și juniorilor de la academiile vizitate. „Condițiile de pregătire și antrenament ale acelor academii sunt greu de descris pentru noi. Pe lângă dotarea impecabilă cu terenuri, clădiri și toate facilitățile necesare, trebuie subliniată și asistența medicală permanentă acordată copiilor. Fiecare dintre ei beneficiază de analize medicale periodice, medicamentație și alimentație individualizată, în funcție de necesitățile fiecăruia. Trebuie să recunosc că fotbalul românesc, chiar și la acest nivel, este foarte departe de ei, la cincizeci sau poate chiar o sută de ani distanță. Ne sunt superiori din toate punctele de vedere”, a declarat antrenorul Lucian Stance.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Protest pe malul defrişat: „principalul responsabil e dl. primar iar al doilea responsabil e orădeanul căruia nu-i pasă”
  4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Iele”, expoziție temporară de artă textilă
  Oana Tudose exploatează fibrele de lână de oaie prin metode tradiționale de prelucrare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primul suspect de coronavirus din Bihor este o femeie
  Bihorul se confruntă cu primul caz suspect de coronavirus. 11

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Femeie de 30 de ani din Bihor, dispărută. Ați văzut-o?
  Polițiștii bihoreni au fost sesizați marți, de familia unei femei de 30 de ani din Ineu, cu privire la dispariția acesteia. 1

  Mapamond

  Austria și Croația au confirmat primele cazuri de coronavirus
  Primele două cazuri de coronavirus au fost confirmate în Austria, în provincia Tirol, potrivit The Guardian. Premierul croat Andrej Plenković a confirmat, de asemenea primul caz de coronavirus, un pacient care e internat într-un spital din Zagreb.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nu mințiți în chestionare și nici medicul de familie că vă costă libertatea sau/și viața!
  Bihorul este primul județ unde factorii decizionali în gestionarea acțiunii anti - Covid 19 au instruit medicii de familie. 3

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.