bihon.ro Web analytics

Luceafărul Oradea pierde puncte și la comisiile Federației Române de Fotbal

De Teodor Biriș
Reactualizat la:

Luceafărul Oradea pierde puncte și la comisiile Federației Române de Fotbal

Reactualizat la:
Scris de Teodor Biriș

Vremuri tot mai grele pentru Luceafărul Oradea. Dintr-un club respectat de Liga 2 pe vremea când era finanțat de Gavrilă Ghilea și Ioan Blidaru, gruparea bihoreană a ajuns tot aproape de colapsul financiar în Liga 3 din cauza datoriilor către foști sau actuali jucători și membri ai staff-ului care și-au depus memorii la comisiile FRF. Lăsat de izbeliște de finanțatorii de la Târgu Jiu, clubul orădean are viitorul tot mai incert.

În ședința de miercuri, 23 februarie, a Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal s-a decis ca Luceafărul Oradea să fie depunctat și a primit interdicție la transferuri și legitimări deoarece nu a plătit restanțele stabilite de comisiile FRF către fostul jucător Marius Gabriel Balogh și kinetoterapetului Mihai Cherman.

„În baza art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C pct. 1 lit. b din Regulamentul privind Statutul și Transferul Jucătorilor de Fotbal sancționarea CS Luceafărul Oradea cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată – depunctare 2 puncte pentru perioada 04.02.2022- 18.02.2022 Comisia a acordat termen în data de 09.03.2022, ora 15.00, dată la care clubul debitor să prezinte dovada plății pentru a evita în continuare depunctarea”, este comunicarea pe site-ul FRF pentru fiecare din cele două spețe.

Pentru fiecare caz, Comisia a scăzut câte două puncte și a acordat clubului Luceafărul termen 9 martie ca să facă dovada plății către cei doi, altfel depunctarea va continua.

Cele 4 puncte au fost scăzute deja în clasamentul postat pe frfotbal.ro, astfel că Luceafărul figurează acum cu -3 puncte.

În cele 14 meciuri jucate pe teren „luceferii” au agonisit doar un punct, un alt joc fiind pierdut la „masa verde” după ce fotbaliștii orădeni au refuzat deplasarea la Șimleu Silvaniei în semn de protest față de situația financiară.

Amical pierdut cu SCM Zalău

Aflată într-o situație tot mai grea, echipa și-a continuat programul de pregătire. Vineri, Luceafărul Oradea a pierdut cu 0-4 (0-2) cu SCM Zalău, formație care și-a încheiat cantonamentul din Băile Felix și râvnește la poziția lui Lotus Băile Felix din play-off. Golurile au fost marcate de Sergiu Pop (2), Bogdan Șandru și Bogdan Forna.

Pentru Luceafărul au evoluat: Ed. Nergheș – Fl. Drăgan. D. Laza, M. Abagiu, G. Costea, N. Goilean, D. Sfârlea, R. Pădurean, Răzvan Tirla, Șerban Tirla, L. Țîrț. Au mai intrat: M. Mudura – T. Cioflan, A. Coțolan, Raul Tirla și V. Negruțiu.

Victoria de la barajul cu Rapid Jibou a adus ultimele momente de bucurie la Luceafărul FOTO: BIHON.RO

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Sfaturi pentru a reduce cantitatea de combustibil folosită, în contextul preţurilor mari la carburanţi
  De la începutul anului 2022, carburanţii s-au scumpit cu aproximativ 22%. 1

  Mapamond

  VIDEO. Atac armat la o paradă de Ziua Independenței, în SUA. Cinci oameni au murit, iar 16 sunt răniți, la spital
  Un atac armat a fost raportat la o paradă de 4 iulie, de Ziua Independenței, într-o suburbie din Chicago, Statele Unite, relatează Reuters. În urma incidentului, cel puțin cinci oameni au murit, iar 16 au fost răniți și transportați la spital.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parcul Libertății prinde culoare în cadrul proiectului de artă stradală „Mozaic Citadin”
  Începând de luni, 4 iulie, a început proiectul de artă stradală „Mozaic citadin”.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări auto. Vezi motivul
  O mașină de poliție transportată cu autospeciala de ridicări auto aparținând Serviciul de Parcări din cadrul Primăriei Oradea a stârnit numeroase reacții. 

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șase trasee turistice montane din Bihor, omologate de Ministerul Turismului
  În județul Bihor există 54 de trasee turistice amenajate care însumează peste 700 de kilometri.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se lucrează la înierbarea liniei de tramvai Nufărul-Cantemir
  Lucrarea face parte din proiectul „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir” și se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.