bihon.ro Web analytics

Cîțu, mesaj la Sibiu către reprezentanți cultelor religioase: „Vaccinarea este singura soluţie de a ieşi din pandemie"

Cîțu, mesaj la Sibiu către reprezentanți cultelor religioase: „Vaccinarea este singura soluţie de a ieşi din pandemie"

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că are o întâlnire acolo cu reprezentanţii cultelor religioase cărora le cere susţinere pentru accelerarea campaniei de vaccinare. În ce priveşte ritmul campaniei, premierul spune că nu este îngrijorat.
Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, la Sibiu, că are o întâlnire acolo cu reprezentanţii cultelor religioase cărora le cere susţinere pentru accelerarea campaniei de vaccinare. În ce priveşte ritmul campaniei, premierul spune că nu este îngrijorat.

După mai multe întâlniri cu mediul de afaceri, Florin Cîţu a spus că are o întâlnire cu reprezentanţii cultelor religioase.

Întrebat ce le va cere, Cîţu a răspuns: „să susţină această campanie de vaccinare. Vaccinarea este singura soluţie de a ieşi din pandemie, de a ne asigura că nu vom avea alt val 4,5,6 sau 7”.

Judeţul Sibiu este pe locul 3 în ţară la vaccinare, „dar trebuie să facem mai mult, să introducem vaccinul în zona rurală. Mă văd cu reprezentanţii cultelor să vedem cum putem face campania să meargă mai departe”, afirmă premierul.

Întrebat dacă este mulţumit de ritmul campaniei, Cîţu a spus:

„campania trebuie văzută prin filtrul a ceea ce se întâmplă cu pandemia din România azi. Avem un număr din ce în ce mai mic de persoane confirmate pozitiv, de persoane internate la ATI, campania a dat rezultate. Poate fi accelarat ritmul sau redus în funcţie de pandemie. Am încredere că vom ajunge şi la celelalte cifre în perioada următoare. Lucrurile merg în direcţia bună, nu mă îngrijorează în acest moment”.

SURSA: MEDIAFAX

7 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. hahaha says:

  Singura solutie e sa scapam de tine. Cat mai repede. Atunci poti mere la Schwab si la UE sa lingi maimuta bancher ce esti.

  • K62i says:

   Mare specialist in medicina ,probabil nu sunt alte solutii de a iesi din pandemie,ne-am dat dracului daca politicul gestioneaza o pandemie sanitara!!!

 2. Florin says:

  Câțu, de parcă nu ai ști că totul se reglează din pix.
  Aveți un target.

 3. Anonim says:

  Câțu ești sclacul lor ???
  De asta te-am ales.???

  Klaus Schwab este fondatorul și președintele Forumului Economic Mondial din Davos, la care se adună anual șefi de stat din marile țări ale lumii pentru a discuta despre viitorul afacerilor mondiale.

  În acest interviu acordat pe 10 ianuarie 2016 canalului elvețian RTS, el explică faptul că ființa umană va primi în curând un cip în corpul său pentru a se uni cu lumea digitală.

  Persoanele care văd acest extras din interviu ar trebui să-și amintească faptul că Klaus Schwab este proiectantul și promotorul Marii Resetări, proiect lansat oficial la Forumul din Davos în ianuarie 2021.

  În 2020, Klaus Schwab a spus că pandemia de Covid-19 este o „fereastră rară, dar îngustă, în care avem oportunitatea de a regândi, reinventa, reseta lumea noastră”.

  Nu vom putea spune că n-am știut…

  Puteți vedea interviul aici :
  https://m.youtube.com/watch?v=dg6BlXuj8cM&feature=youtu.be

 4. Cum sprijinã cultele statul? says:

  Ele dau cezarului ce este al cezarului.

 5. SCANDAL says:

  Direcția de Sănătate Publică Bihor, condusă de Dr. Daniela Rahotă…….

  Informații Acces în Arena Antonio Alexe la Finala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21

  12 Iunie, 2021

  Accesul publicului spectator în Arena Antonio Alexe la meciurile din finala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 este permis în conformitate cu noile prevederi din Hotărârea de Guvern nr. 580/2021, publicată în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 555/28.05.2021, a Ordinului comun nr. 310/708/2021 al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății, publicat în Monitorul Oficial în data de 20 mai 2021, Partea I, nr. 522. precum și a Protocolului medical privind organizarea și desfășurarea competițiilor de baschet în sălile de sport, elaborat de Federația Română de Baschet.

  În condițiile stabilite la alin. (1), CSM Oradea, în urma consultărilor cu autoritățile și organele competente, a decis organizarea și desfășurarea Meciului 3 și dacă este necesar a Meciului 4 din finala Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21 cu participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore NUMAI dacă acestea se vaccinează înaintea intrării în locația de desfășurare a evenimentului.

  La Meciurile 3 și 4 ale finalei Ligii Naționale de baschet masculin sunt eligibile să participe următoarele persoane:
  A. Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

  B. Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore ori al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore și se vaccinează în centrul de vaccinare organizat în parcarea Arenei Antonio Alexe special pentru acest eveniment. Persoanele care aleg să se vaccineze în alt centru de vaccinare nu vor beneficia de acces în sală pentru meci/meciuri.

  C. Copiii sub 3 ani inclusiv nu trebuie testați anti-COVID 19 și au acces în sală fără rezervarea locului.

  D. Copiii cu vârstă între 4 și 18 ani trebuie testați anti-COVID 19 și au acces în sală pe baza biletului rezervat (pentru abonați) sau achiziționat (pentru cei care nu au avut abonament în sezonul 2019/20).

  PUNCT DE TESTARE/VACCINARE
  În parcarea Arenei Antonio Alexe din Oradea se va organiza un punct de testare rapidă Antigen și vaccinare pentru persoanele care doresc să asiste la Meciul 3 și eventualul Meci 4 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2020/21. Persoanele care se vaccinează în acest punct de vaccinare vor putea să participe și la eventualul Meci 4, chiar dacă nu au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

  Testarea Antigen va fi gratuită pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4 și 18 ani cu condiția ca aceștia să prezinte biletul prin care certifică faptul că au rezervat locul în Arena Antonio Alexe pentru meci.

  Programul de funcționare al punctului de testare și vaccinare din parcarea Arenei Antonio Alexe este între orele 14:00 și 19:00, în cursul zilei de marți (15.06). Același program va fi utilizat și în cursul zilei de joi (17.06), dacă va fi cazul disputării Meciului 4.

  Facem apel la doritori să țină cont de acest program și de faptul că vaccinarea implică o procedură ce se întinde pe un interval de timp însemnat de la sosirea în punctul de vaccinare și până la părăsirea acestuia. Din acest motiv rugăm persoanele în cauză să vină din timp și să încerce să evite aglomerarea de la centrul de vaccinare cu o oră înaintea începerii meciului pentru a nu pierde startul meciului.

  Pentru vaccinare se va folosi serul produs de compania Johnson&Johnson cu o singură doză.

  Cum adică? Primești vaccinul in parcare si poți intra la finala de baschet?

 6. Alwaysnever says:

  Care pandemie ? Automat pandemia si situatia pandemica din unele tari inclusiv Romania care au inregistrat cazuri minime trebuia sa renunte la restrictii in totalitate. E ca si cum razboiul s-a sfarsit, ne a eliberat fascismul de comunism dar noi suntem tot in stare de asediu la propriu si la figurat doar in mass-media…

  Romanica a scapat de comunism in 89′ dar in 2021 suntem mai comunisti decat rusii, Vaccinare la intrarea la evenimente, Mici si paine in schimbul vaccinarii, Se indatoreaza tara si poporul pentru imbogatirea guvernatorilor putrezi de bogati si se incurajeaza pe fata sifonarea de bani, vedeti cazurile PNRR de refuzare a proiectului de Comisia Europeana “100.000 Euro costul mediu pentru CONSULTANTA” !!!

  Prezentul este FASCISM, este strigator la cer ceea ce se intampla in prezent iar poporul roman nu are nimic de spus decat sa se ingramadeasca la indestularea pretentiilor guvernului. Sunteti nebuni oamenilor ???

  Ati fost anti-psd, ati iesit in Piata Victoriei sa va cereti drepturile, de ce nu faceti la fel si acuma ?????

  Va prezentati ca fiind oameni de principii de viata si experienta, ROMANILOR, dar in esenta sunteti patrunsi pana in maduva oaselor si a sufletului de tradare si parsivitate. E vremea sa platesti cu viata pentru prostie romanasule, te injectezi si te vinzi pentru nimic. Retine ti aceste cuvinte si ne auzim in maxim 5 ani cand va arde totul in jurul vostru, dar va fi mai rau decat in 2008. Pe langa o criza economica de amploare vom avea si o criza sanitara din cazua unor virusi si Bioteroristi cu spune Gheitz si din cauza repercusiunilor unui “antidot”(antiidiot) impotriva virusului cu dedicatie Sars-cov-2.

  Trezirea pe ultima 100 de metri romanasule ca nu mai e mult !

 7. Ştiri sportive

  Oficial! Leo Messi pleacă de la FC Barcelona, deși ambele părți ajunseseră la un acord
  Clubul FC Barcelona a anunțat oficial, joi seara, că starul Lionel Messi nu va continua să evolueze la echipa catalană, în ciuda faptului că cele două părți ajunseseră la o înțelegere. Clubul informează că necontinuarea colaborării are cauze financiare și structurale.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului frontal de pe Piatra Craiului, dintre un Jeep și un TIR
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul frontal de pe Piatra Craiului, în urma căruia două adolescente au rămas încarcerate. 2

  România

  Franța trece pe lista roșie a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Lista completă, actualizată
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a modificat joi lista țărilor și teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. În zona roșie a intrat din această săptămână și Franța. 3

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile 1 Mai, Haieu, Rontău și Betfia

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe furnizarea apei pentru 3 străzi din Decebal

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Accident pe Piatra Craiului: Impact între un TIR și un autoturism. Două adolescente au fost rănite!
  Două adolescente au rămas încarcerate în urma unui accident produs joi după-masă, pe DN1, în zona Piatra Craiului. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste un milion de metri cubi de lemn pe picior, în licitație printr-o platformă online
  Licitaţiile pentru valorificarea masei lemnoase, pe picior sau lemn fasonat, vor fi organizate, din august, doar printr-o platformă online.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ansamblul folcloric Crișana a fost desființat de CJ Bihor
  Consilierii județeni de la UDMR și PSD nu au votat reînființarea ansamblului, sub o altă denumire, în subordinea Centrul de Cultură al județului Bihor 11

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.