bihon.ro Web analytics

Anunț de presă

Reactualizat la:

Anunț de presă

Reactualizat la:
Finalizarea proiectului „Dezvoltarea activității stomatologice a SC Smile Design Studio SRL”
Finalizarea proiectului „Dezvoltarea activității stomatologice a SC Smile Design Studio SRL”

S.C. SMILE DESIGN STUDIO S.R.L. cu sediul în Oradea, Str. Parc Ion C Brătianu, nr.5, județul Bihor, CUI 75291, J5/1386/1991, implementează proiectului cu titlul: „Dezvoltarea activității stomatologice a SC Smile Design Studio”, cod SMIS 110931, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 1927/ 27.04.2018 încheiat cu Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 și Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest în calitate de Organism Intermediar.

Conform contractului de finanțare valoarea totală a proiectului este de 2.203.216,34 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 1.574.218,30 lei, din care 1.338.085,56 lei din FEDR și 236.132,74 lei din Bugetul Național.

Proiectul s-a implementat la sediul social al societății în Regiunea Nord-Vest, județul Bihor, Municipiul Oradea, Str. Parc Ion C Brăteanu, nr. 5, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului „Dezvoltarea activității stomatologice a SC Smile Design Studio” este realizarea unei investiții inițiale ce va determina îmbunătățirea competitivității economice a SC Smile Design Studio SRL prin creșterea productivității muncii proprii și a sectorului sănătății umane. Obiectivul va fi atins prin diversificarea serviciilor prestate în Municipiul Oradea, diversificare rezultată din adăugarea de noi servicii stomatologice care nu au fost prestate anterior, ca urmare a realizării activităților propuse prin prezentul proiect.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Introducerea inovării de serviciu și de proces în cadrul societății prin diversificarea serviciilor stomatologice datorită achiziției a 91 de active corporale și necorporale noi și performante, necesare pentru buna operare a investiției.

2.Realizarea activităților de internaționalizare prin participarea la 1 târg internațional și a activităților de certificare a sistemului de management ISO 9001 și certificarea procesului de prestare a serviciilor stomatologice conform SR EN 15224.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: Consolidarea societății pe piața serviciilor stomatologice prin prestarea serviciilor noi de radiologie dentară 2D și 3D, a scanării 3D a danturii și obținerea modelului digital dentar, a scanării leziunilor canceroase și a tratamentelor canalelor radiculare.

Rezultatele proiectului sunt:

1. Achiziția a 91 de active corporale și necorporale

2. 1 participare la un târg internațional, 1 sistem de management ISO 9001 recertificat, 1 proces certificat SR EN 15224

Data de începere a proiectului: 01.02.2017

Data de finalizare a proiectului: 29.03.2020

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziție la sediul social al firmei sau la tel. 0744538633, e-mail proiectsmiledesign@gmail.com , persoana de contact Marton-Gyorgy Panțel.

Advertorial! Hb: 346123

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Octogenar orădean dispărut. L-ați văzut?
  Un octogenar orădean este dat dispărut, după ce, în cursul zilei de sâmbătă a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Focare de infecție coronavirus: Șapte infectați la Spitalul din Salonta, 5 de la o firmă de telecomunicații
  Lucrurile riscă să scape de sub control, după ce s-a renunțat la coordonarea unitară a spitalelor: 15 persoane infectate. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Amenzi de aproape 100.000 lei, aplicate bihorenilor pentru nerespectarea normelor de protecție. Prefectul face apel la respectarea măsurilor
  Echipele mixte de control au desfășurat o nouă acțiune de control pentru respectarea măsurilor împotriva COVID-19, în special în locurile aglomerate. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prima expoziție din pandemie: Simfonii de culoare şi umor
  Prima expoziție de după restricţiile impuse de pandemie, „Simfonii fără cuvinte”, e semnată de artiștii naivi Camelia Constantin şi Nicolae Pătru.

  România

  Pensionar nervos către Ministrul Muncii: „Eu te omor cu mâna mea. Mărește pensia!"
  A fost circ în toată regula, iar Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a fost nevoită să-și întrerupă conferința de presă, după ce un pensionar a devenit recalcitrant. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  În „Roşu”, la Galerii de Artă - Reperaj
  Expoziţia de artă vizuală s-a deschis sâmbătă, 4 iulie, în Cetatea Oradea.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.