bihon.ro Web analytics

CBA Nord-Vest, pledoarie pentru producătorii tradiţionali

Reactualizat la:

CBA Nord-Vest, pledoarie pentru producătorii tradiţionali

Reactualizat la:
Furnizorii s-au aflat faţă în faţă cu reprezentanţii magazinelor în expoziţia cu vânzare organizată de CBA Nord-Vest la Trade Center.
Scris de Demian - Furnizorii s-au aflat faţă în faţă cu reprezentanţii magazinelor în expoziţia cu vânzare organizată de CBA Nord-Vest la Trade Center.

Nu mai puţin de 40 de furnizori reprezentând peste 200 de comercianți care oferă peste 1.500 de sortimente de produse şi servicii au participat la târgul organizat miercuri, 23 mai, la Trade Center Oradea de către CBA Nord-Vest. „Este vorba despre o expoziţie cu vânzare pe care o organizăm pentru prima dată la Oradea. Se adresează persoanelor fizice, dar mai ales revânzătorilor. Vrem o relaţie mai strânsă între furnizori şi clienţi”, ne-a declarat Beata Kovacs, şef Serviciu Marketing.

Franciza CBA a fost lansată în România în anul 2002 și îşi desfăşoară activitatea implementând modelul occidental. Conceptul CBA este gândit ca o alternativă viabilă pentru retailul tradiţional, prin care magazinele dobândesc o imagine comună, dar îşi păstrează autoritatea managerială.

„Acest târg este o ocazie de a ne întâlni şi de a ne prezenta produsele. Aducem în contact direct producătorul şi magazinele, cumpărătorul final. Se pot face şi precomenzi. Avem 40 de furnizori din România (din 15 judeţe), din Ungaria, Polonia, Cehia şi Austria. Am ajuns chiar şi în Argeş sau Ilfov. Conceptul acesta a ajuns şi la ei, produsele sunt de calitate şi am fost contactaţi de diferiţi comercianţi din aceste judeţe. Problema este cu infrastructura. În România, transportul pe distanţe mari este foarte greu şi scump. Atunci încercăm să exploatăm zona de Nord-Vest”, a precizat Barta Ludovic, unul dintre cei doi proprietari ai afacerii.
cba-26

Unul dintre scopurile organizării unor astfel de evenimente este reunirea sub aceeaşi umbrelă a producătorilor tradiţionali. „Doar aşa putem să luptăm cu marile lanţuri internaţionale de magazine. Interesul nostru este să trăiască aceste mici magazine, să nu dispară comerţul tradiţional din România”, este de părere Barta Ludovic.

Produse de calitate

Participarea la târg s-a făcut pe bază de invitaţie. Vizitatorii au avut ocazia să deguste unele produse. Unii au încheiat şi tranzacţii la faţa locului. Alăturarea produselor Mizo şi Pick din Ungaria lângă Andromi nu i-a deranjat pe participanţi. Ba dimpotrivă, produsele de calitate au locul lor pe piaţa românească. Pentru prima dată pe piaţa din Oradea a fost prezent producătorul polonez de mezeluri Tarczynski, cu cârnăciorii subţiri fără gluten în înveliş de alge marine.

Fabrica de îngheţată Alpin din Sebeş şi-a prezentat în cadrul evenimentului deja cunoscutele sortimente de îngheţată, dar şi, mai nou, produsele de patiserie.

cba-33

Un producător de vinuri din Lechinţa, Bistriţa-Năsăud, a venit la târgul de la Oradea pentru a-şi face cunoscute vinurile şi pentru a câştiga noi clienţi. Cu produse de curăţenie şi întreţinere corporală a participat la târg firma Italchimica din Timişoara. „Şi cei mici trebuie să aibă loc pe piaţă, nu doar cei mari. Este o bună ocazie de a ne face cunoscuţi”, a precizat Anca Zgură, reprezentant vânzări.

Erika Meşter, proprietara a două magazine din Pecica, Arad, a venit la târgul de la Oradea pentru a vedea produse noi. „Eu, dacă nu aş avea produse de la CBA, nu aş putea funcţiona lângă marile supermarketuri. Au ofertă bună de preţ, raportat la calitate”, a subliniat Erika Meşter.

Advertorial! Hb: 30347
0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, un fostul șef al Poliției Locale din Oradea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
  Acuzat că a încercat să-și ucidă fosta soție, fostul polițist local Paul Kover a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Karpaten Bistro Haus, un restaurant orădean în stil bavarez! Evenimente private, meniul zilei, happy hour 1+1 gratis, muzică live, livrări la domiciliu!
  Orădenii care doresc să servească un meniu deosebit cu specific bavarez o pot face aproape de centrul orașului, la Karpaten Bistro Haus. Localul este situat pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 77/A, pe locul fostului restaurant Intim.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Festivalul Baroc în Cetate: Oradea devine capitala muzicii baroce
  A doua ediție a Festivalului Baroc se va derula în perioada 23-31 mai 2022.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  An pregătitor pentru studenții străini din cadrul Universității din Oradea
  Studenții străini au la dispoziție un an pentru a învăța limba română, în cadrul unui program dezvoltat de Facultatea de Litere din Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 1,3 milioane de euro pentru Universitate din Oradea în cadrul Erasmus+
  Universitatea din Oradea se află în topul alocărilor de fonduri pentru proiectele de mobilitate Erasmus+.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Aleșii din Vadu Crișului, la „Trezoreria domnească” din Hajduszoboszló
  În cadrul unui proiect comun finanțat de către BGA (Ungaria), o delegație de 12 persoane din Vadu Crișului a făcut cunoștiintă cu oportunitățile de vizitare oferite de localitatea maghiară Hajduszoboszló.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.