bihon.ro Web analytics

Directori noi la școlile speciale din Oradea. Cine sunt și de când își vor începe mandatul

De Georgiana Anghel

Directori noi la școlile speciale din Oradea. Cine sunt și de când își vor începe mandatul

Semnarea contractelor cu noii directori a avut loc la sediul CJ Bihor FOTO: CJ Bihor
Consiliul Județean Bihor are în subordine șase unități de învătământ special și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor (CJRAE Bihor).
Scris de Georgiana Anghel - Consiliul Județean Bihor are în subordine șase unități de învătământ special și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bihor (CJRAE Bihor).

Cinci școli de învățământ special, din cele șase aflate în subordinea Consiliului Județean Bihor, au conducere nouă, începând cu data de 17 ianuarie. Noii directori au semnat ieri contractele pentru perioada 2022-2024. Semnarea documentelor a avut loc la sediul Consiliului Județean Bihor, în prezența președintelui CJ Bihor, Ilie Bolojan, și a inspectorului școlar general, Horea Abrudan.

„La sfârșitul anului trecut, Inspectoratul Școlar Județean Bihor a organizat un concurs de selecție pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct. Potrivit legislației specifice, din comisia de interviu face parte și un reprezentant al Consiliului Județean Bihor. În acest sens, prin HCJ nr. 293 din 15 noiembrie 2021, instituția i-a validat ca reprezentanți în comisiile de evaluare pe Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, respectiv pe Călin Gal, vicepreședinte”, a transmis CJ Bihor, printr-un comunicat de presă.

Ca urmare a concursului organizat de IȘJ Bihor, de la data de 17 ianuarie își vor începe mandatul următorii directori: Teodora Angelica Pantazi – Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 1 Oradea; Lăcrămioara Adina Șipoș – Centrul Școlar de Educație Incluzivă Orizont Oradea; Maria Ramona Vesa – Centrul Școlar de Educație Incluzivă Cristal Oradea; Andreea Olah – Centrul Școlar de Educație Incluzivă Bonitas Oradea; Alina Vese – Liceul Tehnologic Special nr. 1 Oradea.

„La concursul pentru postul de director al Centrului Școlar de Educație Incluzivă din Popești nu s-a prezentat niciun candidat. Astfel, doamna Gabriela Maria Adriana Șandor va rămâne director interimar până la organizarea unui alt concurs”, se arată în comunicat.

Potrivit datelor de la Inspectoratul Școlar Județean Bihor, în sistemul de învătământ special din județul Bihor sunt înscriși 1.160 de elevi (gimnazial – 431, liceal – 6, preșcolar – 168, primar – 323, profesional – 232).

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Bihon CSM Oradea

  „Duș rece” neașteptat: CSM CSU Oradea a pierdut pe teren propriu cu CSO Voluntari
  CSM CSU Oradea a pierdut cu 68-82 meciul de pe teren propriu cu CSO Voluntari.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Consiliul Județean și-a negociat prețul la electricitate
  Consiliul Județean Bihor și instituțiile din subordine vor plăti în acest an pentru energia electrică facturi similare cu anul 2021, nefiind afectate de majorările din piață.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mihăilă: „Ministerul Sănătății are un acord cadru pentru teste cu Comisia Europeană, dar nu îl folosește”
  Ioana Mihăilă, fost ministru al Sănătății, spune că ministerul ar putea comanda teste pentru elevi, printr-un acord cadru semnat cu Comisia Europeană. 5

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bărbatul care a amenințat un tânăr cu un pistol într-o intersecție din Oradea a fost arestat
  Polițiștii orădeni l-au reținut luni pe bărbatul care a amenințat cu un pistol de tip airsoft un tânăr de 20 de ani, în urma unui accident rutier. 6

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - C. Data 21.01.2022 - PL Alesd + Salonta - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Birta: vom propune în Consiliul local reducerea prețului la încălzire
  Ministerul Dezvoltării a alocat o primă tranșă din ajutorul pentru orașele care au termoficare pe gaz, în cuantum total de peste 41,9 milioane lei. 7

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.