bihon.ro Web analytics

E Universul copiilor, duminică, la ERA Park!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Zilele lui iunie au fugit demult, dar ERA Park Oradea sărbătorește, din nou, ziua copiilor! Centrul comercial din Calea Aradului găzduiește, în această duminică, Universul copiilor, un mini festival dedicat celor mici și părinților lor, care sunt invitați să petreacă o zi minunată în familie!
Scris de Demian - Zilele lui iunie au fugit demult, dar ERA Park Oradea sărbătorește, din nou, ziua copiilor! Centrul comercial din Calea Aradului găzduiește, în această duminică, Universul copiilor, un mini festival dedicat celor mici și părinților lor, care sunt invitați să petreacă o zi minunată în familie!

„Universul copiilor” se va desfășura sub cupola ERA, pe parcursul întregii zile, reunind o droaie de activități în cadrul cărora cei mici nu doar că se vor juca și se vor distra, dar vor și învăța lucruri folositoare în același timp!

Jocuri și concursuri

Startul festivalului se va da la ora 11, când oaspeții sunt invitați la Teatru Interactiv cu Scufița Roșie. Binecunoscuta poveste se va transforma într-un spectacol captivant, cu suișuri și coborâșuri, cu lacrimi și zâmbete, dar mai ales cu multe năzdrăvănii din care până și cei mai mici dintre spectatori vor putea trage învățăminte.

Între orele 12 și 13, pasionații vor putea lua parte la un atelier de magie fascinant, cu trucuri ce vor presăra bucurie și entuziasm între cei prezenți, pentru ca mai apoi, în intervalul orar 13 – 16, doritorii să se întreacă și în iscusință, în cadrul unui concurs distractiv. Sub cupolă vor fi amenajate 5 stații de jocuri interactive pe care prichindeii trebuie să le ducă la bun sfârșit, pentru ca la final să fie răsplătiți cu diverse premii.

Cei mai curajoși vor fi îndemnați să participe, între orele 16 și 20, și la un campionat de joacă, Hocus Pocus, cu 5 probe simpatice, la sfârșitul cărora cei mai buni vor fi premiaţi. Într-o atmosferă încărcată cu veselie, competiția îi va stimula pe pitici și pe părinții lor să comunice mai bine în echipă, dezvoltând concentrarea, rapiditatea, perspicacitatea, atenția, curajul și, mai ales, încrederea în sine a micilor eroi.

Facepaintig și minigolf!

Un moment aparte al zilei de duminică va fi, între orele 15 și 16, cel oferit de Statuile Roz. Este vorba despre un spectacol prin care prichindeii vor învăța povești de viață cu ajutorul unor tablouri vivante create de actori special costumați. Ineditele personaje îi vor ține cu sufletul la gură pe cei mici, dar și pe adulți, în special pe iubitorii de artă teatrală neconvențională.

Bineînțeles, nu vor lipsi picturile pe față și show-urile cu baloane modelate (intre orele 16 și 19), dar nici sesiunile de minigolf, „sportul regilor”, între orele 17 și 19.

Tot între orele 16 și 20, creativitatea participanților va fi testată în Imagination Playground, un joc uriaș de construit, de fapt un sistem de joacă format din diverse echipamente precum tobogane, leagăne sau locuri de cățărat. Cu dibăcie și dăruire, copiii vor fi îndemnați să-și alcătuiască propriul spaţiu de joacă, folosindu-se inclusiv de forme geometrice. Pe lângă faptul că e distractiv, Imagination Playground are menirea să dezvolte mai ales motricitatea grosieră a copiilor, dar și abilităţile cognitive, sociale, sentimentale şi intelectuale ale participanților.

După cum se vede, deci, ziua va fi super distractivă, iar intrarea este liberă pentru toată lumea.

Singura condiție, la intrare: cheful de joacă și voia bună!

Advertorial! Hb: 121447
0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ungaria a anunțat noi măsuri la granițe. România inclusă pe lista galbenă, cu restricții
  Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de duminică autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei, măsuri care vor intra în vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Școli în șantier: bani europeni pentru eficiență energetică
  O parte dintre lucrările de la Școala „Dacia” și de la LT „Onisifor Ghibu” ar putea fi gata până la începerea anului școlar. Termenul final: 2021. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se finanțează împădurirea terenurilor. Prefectul le cere și primarilor să aplice
  Se acordă două tipuri de prime pentru împădurirea terenurilor. Banii se acordă pentru proiect, pentru acoperirea cheltuielilor aferente împăduririi, dar și pentru compensarea pierderilor de venit agricol, până la 12 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Reverse The Moment” lansează E.P-ul „Empty Words”
  E.P.-ul conţine cinci piese şi poate fi ascultat peYoutube, Spotify, Deezer, Itunes si Apple music.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 450 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
  După ce sâmbătă a fost înregistrat un număr record de cazuri, duminică, 12 iulie, au fost anunțate 456 de noi infectări cu covid-19. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ARDT Oradea invită tinerii la un webinar unde să discute despre start-ul în carieră
  ARDT Oradea- Asociaţia de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului lansează un nou proiect educaţional: Evolve Intership.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.