bihon.ro Web analytics

Expoziţie personală Nicoleta Păunaş

De Camelia Buşu
Reactualizat la:

Expoziţie personală Nicoleta Păunaş

FOTO: Nicoleta Păunaș
Reactualizat la:
Expoziţia artistei din Târgoviște va fi vernisată joi, 14 ianuarie, în Cetatea Oradea.
Scris de Camelia Buşu - Expoziţia artistei din Târgoviște va fi vernisată joi, 14 ianuarie, în Cetatea Oradea.

În cadrul ediției a IX-a a Festivalului Internațional ”Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”, expoziţia personală a artistei fotograf Nicoleta Păunaş este organizată de Muzeul Orașului Oradea – Complex Cultural în parteneriat cu Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea şi se bucură de patronajul Asociației Internaționale ”Euro Foto Art”.

Expoziţia intitulată ”Through my eyes”/ ”Prin ochii mei” va fi găzduită începând de joi de Galeria ”Ștefan Vilidár István” din Palatul Princiar al Cetății Oradea, Corpul C, etaj 1. Pe simezele cunoscutei galerii vor fi instalate 50 de fotografii alb-negru și color, realizate cu mare măiestrie de către artista fotograf Nicoleta Păunaș, membru al Asociației Internaționale „Euro Foto Art”.„Fotografia este pictură cu lumină. Suntem născuți din lumină și trăim pentru lumină. Prin lumină cunoaștem viața, iar lucrurile capătă culoare și sens. Ca fotograf amator încerc să redau viziunea mea asupra luminii și să transmit celor din jur sentimente și gânduri”, precizează Nicoleta Păunaș. „Doresc să mentionez strânsa colaborare cu Asociația EuroFoto Art din anul 2015 și să mulțumesc artistului fotograf Ștefan Toth, care m-a susținut de-a lungul timpului și după câțiva ani, pe parcursul cărora am renunțat la fotografie, a reușit să mă motiveze în realizez această expoziție”, a mai precizat artista.

Nicoleta Păunaș este profesoară de geografie la Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște şi a început să fotografieze din 2012. După un an a participat cu succes la primul Salon Internațional „Premfoto” organizat de Clubul Fotografic „Nufărul” Oradea, sub patronajul Asociației Internaționale „Euro Foto Art”, participare încununată cu primul premiu fotografic, Placheta „Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”. Publicul va purea descoperi printre lucrările expuse cele mai pretențioase genuri ale artei fotografice cum ar fi: eseuri, natură statică, portrete, socio fotografii sau fotografiile creative.
Expoziția organizată în cadrul ediției a IX-a a Festivalului Internațional ”Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”. Va avea vernisajul joi, 14 ianuarie, la ora 18:00 și va fi transmis online pe pagina de Facebooka a Asociației Internaționale „Euro Foto Art”. Gazda evenimentului va fi artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP, președintele celor două organizații. Lucrările vor fi prezentate de către criticul de artă Dr. Ramona Novicov. Momentele muzicale vor fi oferite de către artistul Thurzó Sándor József, care va interpreta piesele „Madrigale” de Achille Simonetti, „Lebăda” de Camille Saint – Saens și Chinese Dance in E, după aranjamentul artistului Thurzó Sándor József, intitulat Fu – Tong Wong.

Expoziţia va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 12 februarie, zilnic între orele 08:00 – 20:00. Accesul publicului este gratuit. Lucrările expuse se pot admira şi pe pagina www.eurofotoart.com.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic de la Casa de Pensii Bihor, trimis în judecată pentru 334 de șpăgi
  Anchetatorii o acuză că ar fi luat mită de la 334 de pacienți și au pus sechestru pe 2,4 milioane de lei. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă dezbatere LIVE: „Experiența mea cu COVID-19”
  Campania de informare „COVID-19 și vaccinarea. Realitatea dozată fără prejudecăți” continuă vineri cu o nouă dezbatere.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -B. 08.12.2021- 10.12.2021 - PL Sacueni + Alesd + Rural - anuntate cu 2 zile

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cinci proiecte pentru Centrul Cultural Multifuncțional din Oradea, estimat la aproximativ 15 milioane euro
  Cinci firme de arhitectură și proiectare au depus proiecte în cadrul concursului de soluții pentru realizarea unui centru cultural multifuncțional în Oradea. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Proiect de 21 de milioane euro pentru reabilitarea sistemului de termoficare
  Primăria Oradea a semnat contractul pentru reabilitarea sistemului de termoficare – etapa a III-a, finanțat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vitezoman din Arad, prins cu 161 km/h în Bihor
  În minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii bihoreni au aplicat 526 de sancțiuni contravenționale, cu amenzi de 236.573 lei.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.