bihon.ro Web analytics

Florian Bodog (PSD): Românii trebuie să voteze pentru a-și lua viața înapoi!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Ce am făcut pentru Bihor și pentru sănătatea bihorenilor
Ce am făcut pentru Bihor și pentru sănătatea bihorenilor

 

Ca ministru al Sănătății

 • Am asigurat fonduri de peste 6 milioane de lei pentru ca Spitalul Județean din Oradea să achiziționeze aparatură medicală performantă (2017 – 2018);
 • Am dotat Spitalul Județean din Oradea cu Computer Tomograf, RMN, aparate de anestezie, etc.
 • Pentru Centrul Oncologic am asigurat cel de-al doilea accelerator de particule în valoare de peste 1 milion de euro;
 • Am deblocat acordul cu Banca Mondială și am asigurat astfel cofinanțarea necesară pentru extinderea Unității de Primiri Urgențe (UPU) de la Spitalul Județean;
 • M-am luptat cu industria farma și am reușit să asigur pacienților acces la medicamente noi și ieftine.

Ca senator

 • Am inițiat și am votat legi bune pentru români și pentru bihoreni. De exemplu, Legea pentru descentralizarea Rezidențiatului aduce soluțiile necesare pentru a stopa criza resursei umane calificată din domeniul medical și pentru a încadra cât mai repede un număr cât mai mari de tineri specialiști în sistemul sanitar.
 • Am mărit salariile personalului medical: din 1 martie 2018, salariile de bază ale medicilor şi ale asistenţilor medicali au crescut între 70% și 300%.
 • M-am opus privatizării Programelor naționale de Sănătate și am blocat inițiativa Guvernului PNL. Am reușit astfel să păstrăm Sănătatea ca un drept al tuturor românilor și nu doar un serviciu pentru cei cu venituri mari, așa cum vor peneliștii.

Ca medic, în 2020, am fost în linia întâi în lupta împotriva COVID-19. Împreună cu colegii mei ne-am făcut datoria pentru sănătatea pacienților internați pe Secția de Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Oradea. Voi continua să îmi exercit profesia cu conștiință și demnitate chiar și în aceste vremuri vitrege, de pandemie. Îmi voi ajuta semenii și voi fi mereu în slujba pacienților!

Pacientul trebuie să fie primul loc! (Obiective 2020 – 2024)

Ca senator, vreau să continui elaborarea legilor benefice pentru români și pentru modernizarea sistemului de Sănătate din România. Obiectivul Partidului Social Democrat este de asigura acces sigur la servicii medicale pentru fiecare român, pentru toți pacienții care au nevoie de ajutor și îngrijire, fără însă a-i împovăra financiar!

Trebuie să redăm românilor încrederea în sistemul de sănătate și să le oferim acces civilizat la serviciile medicale de care au nevoie. De asemenea, trebuie să asigurăm medicamente compensate si gratuite pentru persoanele defavorizate. Nu în ultimul rând, misiunea noastră trebuie să fie să redăm demnitatea personalului medical și să le asigurăm condiții decente de lucru și oportunități de formare si perfecționare permanente.

Combaterea Pandemiei COVID-19

Planul PSD pentru a reduce transmiterea coronavirusului și pentru a proteja persoanele vulnerabile din societate include:

1.Consolidarea capacității de răspuns pentru a gestiona un număr ridicat de pacienți COVID-19.

2.Controlul transmiterii în rândul copiilor mai mari și al adulților cu vârsta sub 50 de ani.

3.Protecția persoanelor vulnerabile medical.

4.Protecția personalului medical, cu prioritate a celor implicați în tratarea pacienților COVID-19 și asistența medicală primară.

5. Controlul și gestionarea focarelor de SARS-CoV-2 prin măsuri de întrerupere a transmiterii: identificarea precoce a focarelor și a persoanelor infectate, izolarea și tratarea corespunzătoare a acestora.

Măsurile pe care le avem în vedere se vor aplica local, în funcție de situația epidemiologică. NU este o soluție cu aplicare națională!

6. Instruirea personalului instituțiilor publice, altele decât cele medicale, răspunzătoare de implementarea măsurilor de reducere a transmiterii.

Prioritățile noastre sunt consilierea și îndrumarea populatiei și NU aplicarea sancțiunilor si a măsurilor coercitive excesive, așa cum procedează Guvernul PNL. Românii trebuie să fie partenerul autorităților, NU victima și NICI vinovatul pentru extinderea contaminării.

Guvernul PNL este mai periculos decât coronavirusul

E din ce în ce mai clar pentru toți românii că fiecare zi în care PNL rămâne la conducerea țării, România este mai bolnavă și mai disperată! Fiecare zi cu peneliștii la conducere aduce mai multă suferință pentru oameni, mai mulți șomeri, mai puține locuri de muncă, prețuri mai mari, mai mulți bolnavi în spitale. Incompetența lor este din ce în ce mai periculoasă!

Și PNL știe asta! Știe că, pe zi ce trece, pierde încrederea oamenilor. De aceea peneliștii sunt disperați să facă alegeri, în ciuda situației grave în care ne aflăm!

PSD a fost de acord cu amânarea alegerilor locale din cauza pandemiei. Atunci, a fost cea mai firească decizie pentru a proteja oamenii. În primăvară, pandemia era nimic, în comparație cu dezastrul de acum! Cu toate acestea, astăzi, la 10.000 de cazuri noi pe zi și alte câteva zeci de mii neidentificate pentru că Guvernul nu vrea să facă testări gratuite în masă, Iohannis, Orban și PNL au decis că interesul lor de a face alegeri este mai presus decât viața și sănătatea românilor!

Dacă ei au ales să se joace cu viața oamenilor, atunci trebuie să le arătăm că au greșit cu acest calcul politic! PSD va face tot ce îi stă în puteri pentru a se asigura că oamenii votează și că votează în siguranță!

Cei care vor schimbarea, cei care s-au săturat să plătească doar ca PNL să stea la putere trebuie să voteze ca și cum viața lor depinde de asta! Pentru că nu ne mai putem permite încă patru ani de incompetență și cinism marca PNL!

Oamenii trebuie să voteze ca și cum sănătatea lor ar depinde de asta!

Oamenii trebuie să voteze ca și cum pensia lor ar depinde de asta!

Oamenii trebuie să voteze ca și cum slujba lor ar depinde de asta!

Oamenii trebuie să voteze ca și cum viitorul lor ar depinde de asta!

Trebuie să votați pentru a vă lua viața înapoi!

Florian Bodog

președinte PSD Oradea

Candidat Senatul României – Circumscripția nr.5 Bihor

Comandat de PSD Bihor, publicat de Inform Media Press SRL, CMF 11200020

Publicitate electorala, CH11026

31 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Gheorghe says:

  Sper sa terminam odata sa votam aceeasi oameni care de ani de zile doar cu minciuni ne-au tratat ! Chiar nu a mai ramas nimeni de votat in tara asta ?…de 30 de ani tot aceeasi rotiti in functii si pe la alte partide si va mirati ca suntem tot la coada vacii !!!!

 2. alexa says:

  lauda de sine nu miroase a bine din toate laudele enumerate nu este nici una adevarata, tu si clegii tai ati facut numai legi tampite in favoarea infractorior de politruci , alaturi de dragnea , ciordache,,nicolicea, tudorelu, tariceanu,nicolae si ceilalti ati votat legi in favoarea infractorilor si subjugarea justitiei si mai aveti tupeul sa ne cereti votul pentru a venii din nu la putere doamne fereste de asa ceva. De ce nu spui nimic de plagiatul pe care l-ai facut in teza de doctorat prin copypaste locul tau nu este in parlament.

 3. Marian says:

  au tupeul sa vina si sa minta din nou. NU realizeaza ca vor avea aceeasi soarta ca si la locale.
  …….Oamenii trebuie să voteze ca și cum sănătatea/pensia/ … viitorul lor ar depinde de asta! ….

  si asta o sa s facem. Dar NU cu acest partid sau acesti reprezentanti …!

 4. GIGEL says:

  JEGOS mic ! NU TI-E RUSINE??????????????????????? Sper s acitesti aceste randuri! Nesimititule!!!!

 5. Sandu2100 says:

  Votez PNL. Si ar fi trebuit in ’92 sa votam PNL dar nu am putut de iliescu

  • cacanis says:

   de ce nu ai putut, erai FSN-ist ?

   • Sandu2100 says:

    Cacanis, nu la lasat Iliescu pe rege sa revina in tara , si asa a distrus Romania

    • Gabor says:

     Noi am distrus tara, pentru ca am fost prea indobitociti sa recunoastem impostorii. Si eu, copil fiind, il sorbeam din priviri pe Iliescu salvatorul, dar oameni informati corect, ca tatal meu au fost prea putini ca sa conteze la vot.

     • Sandu2100 says:

      Gabor, așa e cum zici. Și ILIESCU a lansat vorba în fabricile care atunci mai existau că ” regele vrea sa pună mâna pe țară ” și apoi ILIESCU a făcut 3 mineriade și ia falimentat pe mineri, ii consider pe mineri direct implicați în procesul de devalizare, acum sunt falimentați și își merită soarta.Au timp sa le povestească nepoților cat de prot trebuie să fi sa asculți de COZMA și ILIESCU

    • cacanis says:

     Dar de iohannis ce zici, pnl-ist fiind de cand e presedinte nici nu a pomenit depre monarhie ? despre pnl-ul de acum sa nici nu mai vorbim …

 6. Petru says:

  florian bodog zis Pinocchio! De profesie “brancardiolog”, că doar așa a declarat.
  Și dă-i, și luptă. Nu știa nimeni de tine când s-au achiziționat echipamentele înșirate. Ai ridicat mâna la votarea legilor și atât. Sper că bihon va taxează maxim pt articolele astea. Și sper sa nu le puteți deconta de la bugetul de stat.

 7. Papa Ioan Gură de Aur de 14 karate Paul al doilea says:

  Dacă și la aceste alegeri românii vor vota cu PSD alias PDSR alias FSN alias aripa lupilor tineri din PCR, putem spune că poporul român are un iq nigerian!
  Acest partid totalmente anti românesc ar trebui să dispară de pe eșichierul politic odată pentru totdeauna, datorită răului imens pe care l -a produs României in cei peste 25 de ani cât a fost la putere !

  • Corona says:

   E dulce mierea de 1 an al lui Johanis 1mil someri scoli gradiniţe ânchise 300 000 de firme ân faliment horeca ânchis 30 miliarde ânprumutati salarii pensii alocatii nimic! Bravoo PDL PNL! CU PRESEDINTE DE DREAPTA 25 DE ANI! CUM E SĀ STRIGI M…E PSD SI O IEII DE LA PDNL JOHANIS SLUJIREA AUSTERITATEA FOAMEA BATJOCORA GUVERNEAZĀ PT CORPORAȚII BANCI NU PT ROMÂNII!😂😂😂

   • Papa Ioan Gură de Aur de 14 karate Paul al doilea says:

    Dragă domnule Corona,
    Deși e clar că gramatica limbii române nu e punctul tău forte, am înțeles totuși ce ai vrut să transmiți și am să-ți răspund pe înțelesul tău.
    Dacă PDSR ul a fost la putere 25ani ,și România e chiar ultima țară din UE,hai să lăsăm și alt partid 25de ani să conducă Romania, să vedem ce se întâmplă.
    Dacă va fi mai rău, le vom cere scuze țiganilor lui Ion Iliescu și-i vom lăsa să conducă Romania for ever.
    Sper că am scris pe înțelesul tau.

   • Christ says:

    Futu-ti dumnezeii, crucea si mormantu’ ma-tii

 8. Ioan Gură de Aur de 14 karate says:

  Românii trebuie să voteze PSD, pentru a -și lua viața ! Așa ar fi trebuit formulat sloganul electoral pesedist, ar fi fost mult mai aproape de adevăr

 9. Aboriginal says:

  Asta nu isi da seama cat de ridicol e? Toata lumea stie cine e Bodog…

 10. Dorel. says:

  Nu are nici o sansa sa prinda un loc de senator in viitorul parlament si e normal sa fie asa . A supt destul de la stat fara sa produca nimic.

 11. Lucilian Olteanu says:

  Taranoiul Bodog vrea in Senat. Dupa aventura cu subordonata de la Facultatea de Medicina din Oradea pe care o ” ponta ” fara rusine si platea din bani publici pentru ” consiliere ” la distanta ! Acum vrea votul romanilor ca sa doarma inca 4 ani in parlament pentru o remuneratie grasa si o viitoare ” pensie ” cum na avut tot neamul lui cumulat. Repet un taranoi parvenit care nu traieste in politica decit prin lozinci asemenea tutorelui sau numit Mang o fosila PSD-PCR ista.
  PS. Sunt curios ce stie d-na taranoi Bodog despre aventurile candidatului care in loc sa-si faca meseria pentru care ” sa pregatit ” vrea sa ” munceasca ” din greu in deplasare . . . . . !

  • Walter says:

   Dupa asemenea comentarii, domnule Bodog, cum poti dimineata sa te uiti in oglinda… Dar probabil ca aceasta structura de caracter, te-a propulsat si mentinut in acest partid anacronic, PSD, de sorginte comunista…

 12. David says:

  Șpăgar de la studenți, acest ‘domn’.

 13. Vagabontul says:

  PDL PNL 2012 tva 24% inpozit pe venit 16% tāieri de pensii salarii alocaţii salar de 700 brut net 350 lei conbustibil la 6 lei impozitarea firmelor etc etc vai bine era ! Cum e mierea dulce de un an cu PDNL JOHANIS SLUJIREA!

 14. Bogdan says:

  Cum dracu prosti sunteti peseditilor cā ati triplat pensiile salariile alocaţiile aţi scāzut tva inpozitul pe venit aţi dublat pibul româniei .ąţi fost pe primele locuri la crestere economicā! Mai binei acum la românii cu m…a austeritatea foamea batjocora PDNL JOHANIS guverneazā pt corporații banci nu pt românii!!

 15. xxxxx says:

  Vai de mine domnu Bodog nici nu stiam undei salvatoru romanilor care le da viata inapoi,mai brangardierule care ai ajuns si ministru sanatati in romanica in cativa ani psd face posibil ori ce, nici comunisti nu propulsau asa nulitatile, in fine crezi cumva domnule Bodog ca mai sunt atatia prosti incat sa te puna pe tine la un loc caldut ?
  Eventual sa te punem langa Dragnea de care vati lepadat toti ,numai sa fie cineva curios cum de ai ajuns tu asa mare smecher cuma ai ajuns tu sa fi doctor ca functiile ocupate stim cum ai ajuns sa le ocupi cand psd face posibil ori ce

 16. Anonimul says:

  L-as vota pe medicul Bodog, stiu cine este, in afara de om politic este si un medic care-si exercita cu succes nobila meserie, nu este un “ruginit” in politica. Cred ca Romania are nevoie de asemenea oameni indiferent din ce partid face parte. Normal sa se laude, suntem in campanie electorala.

 17. Panaitt says:

  Înlocuiți în titlul articolului ROMÂNII cu PESESIȘTII si SĂ VOTEZE cu SĂ LUPTE, și veți vedea ce a vrut sa spună Bodog.

 18. Peny Bill says:

  Ai facut pe dracu sa te pieptene ! PSD se duce in neant! Va ramane doar o amintire urata.

 19. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Agenți din Arad și Bihor, detașați pentru a repune pe picioare înmatriculările din Timișoara
  Criză de personal la înmatriculări, după ce zece angajați au fost ridicați de DGA pentru luare de mită. Trei agenți au fost chemați din concediu, iar alții au fost aduși din Arad și Bihor. Înmatriculările definitive vor fi reluate după program normal abia de săptămâna viitoare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cele trei motive posibile pentru care Apple a eliminat logo-ul luminos de pe spatele MacBook-urilor în 2015
  2021 marchează șase ani de când Apple a decis să scoată ”mărul” luminos de pe carcasa tuturor modelelor de Apple laptop.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost desemnat câștigătorul licitației pentru Drumul Expres Oradea – Arad
  Valoarea estimată a lucrărilor pentru drumul expres Oradea – Arad este de un miliard de euro.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lucrările la parcarea de la Voința, la 85%. Urmează faza finisajelor
  Termenul contractual este luna octombrie 2021, lucrarea e acum la 85%, transmite ADP SA. 8

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Austriecii de la Strabag vor construi drumul de legătură Oradea - Autostrada A3
  CNAIR a anunțat vineri, 18 iunie, câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția proiectului „Legătura Centura Oradea (Girație Calea Sîntandrei) - Autostrada A3 (Biharia)". 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lista actualizată a țărilor cu risc epidemiologic: Marea Britanie rămâne în zona roșie. Grecia și Franța, în zona verde
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a aprobat clasificarea țărilor și teritoriilor în funcție de rata de incidență cumulată a cazurilor de Covid. Astfel, Marea Britanie rămâne în zona roșie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.