bihon.ro Web analytics

Începe vacanța în siguranță, cu recomandări de la Poliția Bihor

De Otilia Șandor
Reactualizat la:

Începe vacanța în siguranță, cu recomandări de la Poliția Bihor

Reactualizat la:
Ieri a avut loc prima acțiune cu copiii a polițiștilor de prevenire și a colegilor lor din alte structuri, în cadrul campaniei Vacanță în siguranță, ce se derulează până la începerea noului an școlar.
Scris de Otilia Șandor - Ieri a avut loc prima acțiune cu copiii a polițiștilor de prevenire și a colegilor lor din alte structuri, în cadrul campaniei Vacanță în siguranță, ce se derulează până la începerea noului an școlar.

Poliţiştii de prevenire bihoreni transmit că sunt alături de cei mici și cei mari, pe întregul parcurs al sezonului estival.

În perioada iunie – septembrie a.c., polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, împreună cu jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Bihor, polițiști de frontieră de la Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Bihor, reprezentanți ai Centrului Județean de Prevenire, Evaluare și Consiliere Bihor și cu reprezentanți ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Oradea, organizează diverse acțiuni în cadrul campaniei naționale „Vacanță în siguranță!”.

Ei pot fi găsiți în locaţiile cu un aflux mare de public din județul Bihor și în zonele de agrement frecventate de turiști, pentru a preveni victimizarea acestora și pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive. În acest context, cei mici și cei mari sunt așteptați de polițiștii de prevenire bihoreni și de partenerii de campanie în principalele parcuri din Oradea, unde vor fi organizate info-point-uri. În aceste locații, prin jocuri, concursuri și activități de informare destinate copiilor, adolescenților și tinerilor, aceștia vor putea afla informații utile cu privire la măsurile preventive ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile. Se va pune accentul pe prevenirea furturilor în locurile de petrecere a timpului liber, pe prevenirea furturilor din autoturime, dar și pe prevenirea plecărilor voluntare ale minorilor de la domiciliu. Se va explica influența negativă a unui anturaj necorespunzător și consecințele consumului de substanțe interzise.

Program pe zile

În perioada 20 iunie – 6 iulie, publicul larg este invitat să participe la acțiunile organizate de polițiștii de prevenire bihoreni. Prima activitate din cadrul campaniei preventive s-a derulat ieri, 21 iunie a.c., în Parcul „I.C. Brătianu” din Oradea. Până în 6 iulie, vă puteți întâlni cu polițiștii în următoarele locații:

– miercuri, în intervalul orar 10:00-12:00, în zona Parcului 1 Decembrie din municipiul Oradea;
– Joi, 23 iunie, în intervalul orar 10:00-12:00, în zona Parcului Salca din municipiul Oradea;
– Marți, 28 iunie, în intervalul orar 10:00-12:00, în zona Parcului Petőfi din municipiul Oradea;
– Miercuri, 29 iunie, în intervalul orar 10:00-12:00, în zona Parcului Olosig din municipiul Oradea;
– Joi, 30 iunie a.c., în intervalul orar 10:00-12:00, în zona Parcului 22 Decembrie din municipiul Oradea;
– 1 iulie a.c., în intervalul orar 10:00-12:00, în zona Parcului Libertății din municipiul Oradea;
– 6 iulie a.c., în intervalul orar 10:00-12:00, în zona Parcului Lotus din municipiul Oradea.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  2022 se anunță un an bun pentru afine
  2022 pare să fie un an al revenirilor. Lumea călătorește mai mult, participă la mai multe evenimente, fără grija pandemiei care făcea ravagii în urmă cu doi ani.

  Bihon CSM Oradea

  Adrian Țenghea va apăra poarta echipei CSM Oradea
  CSM Oradea și-a „blindat” poarta în perspectiva dificilelor meciuri din Liga Națională.

  Bihon CSM Oradea

  Noii antrenori ai echipei de handbal masculin CSM Oradea: „Sperăm din suflet să reușim”
  Antrenorii George Tăutu și Cosmin Liberț sunt mulțumiți de lotul echipei de handbal.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dol Guard Oradea îmbină perfect munca specializată pe pază și protecție cu sportul de performanţă - peste 15 ani experienţă în domeniu! „Lăsați protecția voastră, în grija noastră!”
  Firma bihoreană Dol Guard SRL, licențiată în pază și protecție prestează diverse servicii de specialitate având un portofoliu al clienților de circa 70% din domeniul privat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  La Clarfon reparăm gratuit orice aparat auditiv
  În situația în care o persoană se confruntă cu o acuitate auditivă scăzută, relaţiile sociale din jur se deteriorează vizibil. Când auzul nu funcționează optim, oricare dintre activităţile pe care le desfăşurăm, au de suferit considerabil.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE Accident grav în Gepiu între două mașini și un microbuz. Toate 3 au luat foc
  Accidentul a avut loc cu puțin timp înainte de ora 16.00, pe DN79 în zona Comunei Gepiu.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.