· De unde a pornit totul?
“De mica toti cei din jur ma stiu innebunita de dulce. Ciocolata, jeleuri, prajituri si tot ce are zahar. Aveam 2-3 ani cand cineva imi oferea o bomboana dar eu intindeam mana dupa punga si ziceam “pe toate!” Si nu peste multa vreme cand prindeam usa deschisa fugeam la ABC-ul de la parterul blocului si luam rapid niste Bonibon sau Sugus, facand datorii parintilor pe urmatoarea vizita la magazin. Apoi am trecut la lucruri mai serioase si cu timpul am inceput sa constientizez diferenta dintre un produs super procesat si unul facut de la zero. De diferenta dintre un produs de cofetarie de duzina, si unul de calitate. De ingrediente de tip “prafuri”, “de la galeata” sau ingrediente premiun, veritabile, naturale. Sunt adepta calitatii in detrimental cantitatii si refuz sa folosesc sau sa mananc produse de proasta calitate, mai ales in aceste vremuri cand avem atatea variante din care sa alegem. Sotul si copii mei sunt cei mai mari fani si critici ai muncii mele si ador sa-I vad savurand deserturile mele, cautand mereu sa le aduc ceva nou sau sa-mi imbunatatesc tehnicile si retele existente” spune Iulia Breb.
· Cum a reusit sa acumuleze experienta?
“In ultimii 5 ani am testat o gramada de retete, am experimentat conducerea unui laborator de cofetarie, am cumparat carti si am participat la cursuri a marilor chefi de patiserie a vremii si a altor maini super iscusite din toate colturile lumii, de la Bucuresti la Rusia la Franta sau Miami. Am adaptat retete dupa proprilie dorinte si asteptari si am insistat sa “educ” gusturile familiei, apoi a prietenilor si nu in cel din urma a clientilor. Acum toti cei din jurul meu se bucura intr-un fel sau altul de cofetaria moderna, de deserturi frumose si foarte delicioase. Nenumarati clienti multumiti din Romania si Statele Unite sunt confirmarea ca #HardWorkPaysOff si astfel cu toata increderea pun acum la dispozitia tuturor aceste materiale educationale.”
· Cui i se adreseaza aceste cursuri?
“Tuturor persoanelor dornice sa invete sa faca Eclere moderne cu o varietate de arome si cu infinite posibilitati de decor si Macarons deliciosi precum celebrii Ladurée. Incepatori, cofetari amatori sau chiar cofetariilor care vor sa isi imbunatateasca meniul, calitatea produselor sau aspectul vitrinei. Cursul de Eclere vine cu peste 20 de retete de crema, coji si glazuri, iar Cursul de Macarons cu 25 de retete de umpluturi si explicatii clare pentru realizarea acestui desert atat de cautat si iubit in zilele noastre.”
Cursurile sunt puse la dispozitia doritorilor pe www.iuliabreb.ro in format video si scris. Tot acolo se gasesc si materiale educationale gratuite.
Advertorial!
Trimite articolul
XDoamne ajută să vă meargă afacerea!
De unde are bani fata asta la 24 de ani? CIne sunt parintii ei?