bihon.ro Web analytics

Premieră națională! Cazul Patriciei este primul câștigat pe comportamentul inadecvat al unui medic

Reactualizat la:
Reactualizat la:
„Patricia” e primul caz din ţară câstigat pe comportamentul inadecvat al unui medic.
Scris de Demian - „Patricia” e primul caz din ţară câstigat pe comportamentul inadecvat al unui medic.

Dacă pe diagnostic greşit au mai fost cazuri câştigate în instanţă, de pacienţi sau aparţinătorii lor, până acum, în România nimeni nu a mai reuşit să convingă vreo instanţă judecătorească să pedepsească un cadru medical pentru comportament deplasat faţă de pacient. În acest sens, mama Patriciei Aktaa, fetiţa decedată la spital dintr-o banală toxinfecţie, informează că acest caz este o premieră naţională.

Aşa cum Bihon.ro v-a informat deja, părinții Patriciei Aktaa cred că există și medici foarte buni care trebuie evidentiaţi, dar cei incompetenți trebuie sancționați.

„Cred că există medici și asistenți de excepție, care își exercită meseria cu dăruire și profesionalism. Fiecare dintre noi cunoaștem câțiva cu siguranță și acești oameni merită tot respectul nostru. Cred că aceștia pentru care pacientul primează merită să fie delimitati de cei din aceeasi breaslă pentru care indiferența și incompetența sunt un mod de a-și desfășura activitatea. Trebuie să înțeleagă și aceștia din urmă că indiferența și incompetența lor ucide oameni și distruge familii pe vecie și dacă se întâmplă acest lucru, ei trebuie sancționați de justitie, de Colegiul Medicilor, de toate autoritățile competente”.

[related-post post_id=”1949718″]

[related-post post_id=”1949170″]

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Carla’s Dreams vizitează virtual Complexul Sfântul Nectarie
  Mihai Neșu apelează la vedete pentru a-și vedea visul prinzând contur. În aceste zile, Carla's Dreams a avut o întîlnire online cu Mihai Neșu, pentru susținerea construcției Complexului de recuperare Sfântul Nectarie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Clădirile din Campusul UO, în circuitul Art Nouveau
  Una dintre clădirile de patrimoniu ale UO a fost reabilitată și dată în folosință, iar alte patru corpuri dominante din campus urmează să fie renovate.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Baza Tineretului are încă un teren acoperit
  Lucrările la acoperirea terenului 5 de la Baza Tineretului s-au finalizat, iar meciul inaugural a adus față în față o selecționată AEK Oradea și echipa Presei.

  România

  VIDEO | Snopit în bătaie de agenții unei firme de pază! Scena bătăii, surprinsă de camere de supraveghere
  Șase minute și peste 50 de lovituri primite! Protagoniștii: mai mulți indivizi, agenți de pază pe ale căror haine este inscripționat, așa cum se poate observa în imagini, numele firmei de pază Dey Bodyguard International.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Diluează” arsenul din apa de la robinetele localnicilor din Diosig
  Scopul investițiilor realizate în mandatul primarului Mados Attila este reducerea nivelului de arsen din apă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Atenție șoferi! Alertă de carosabil umed în Bihor
  Centrul Infotrafic al Poliției Române a emis joi, o avertizare de carosabil umed, pentru mai multe județe din țară, inclusiv Bihor.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.