bihon.ro Web analytics

Proiect de peste 4 milioane de lei: Locuințe pentru salontani

Reactualizat la:

Proiect de peste 4 milioane de lei: Locuințe pentru salontani

Reactualizat la:
Municipiul Salonta este în continuă dezvoltare, iar conducerea orașului lucrează permanent pentru crearea celor mai bune condiții.
Municipiul Salonta este în continuă dezvoltare, iar conducerea orașului lucrează permanent pentru crearea celor mai bune condiții.

Dorința autorităților este ca locuitorii orașului, în special tinerii, să rămână aici și să se dezvolte pe plan local. Unul din subiectele importante este rezolvarea situației celor care au nevoie de locuințe. Documentația pentru construirea unor noi locuințe de tip ANL se află pe masa autorităților competente din București. În același timp, se lucrează și la nivel local, deoarece în mod regulat se înregistrează noi cereri la Primăria Salonta, unele dintre ele încadrându-se în programul ANL, în timp ce în alte cazuri, cererea este justificată de situația socială. Pentru rezolvarea acestei situații, Consiliul Local a încercat să găsească o soluție, așa a ajuns în centrul atenției o clădire de pe strada Șarcadului. Clădirea a fost construită pentru a fi hambar lângă barăcile de pe strada Șarcadului, mai târziu a fost utilizată de către liceul tehnic, iar de câțiva ani este abandonată. Clădirea este considerată monument istoric, iar Primăria a decis să o restaureze la vechea ei frumusețe.

În zonă verde

Proprietatea este situată pe o suprafață de 1.363 de metri pătrați, înconjurată de un spațiu verde. Se dorește construirea a douăzeci de apartamente, patru cu câte două camere și 16 garsoniere. Accesul în clădire va fi posibilă pe patru intrări. În timpul construcției, sistemele tehnice vor fi adaptate astfel încât fiecare apartament să se poată conecta separat la utilități. Valoarea totală a lucrării depășește 4 milioane de lei, cea mai mare parte – aproximativ 2,8 milioane de lei – este acoperită de Ministerul Dezvoltării, cealaltă parte urmând să fie asigurată de la bugetul local, în sumă de 1,18 milioane de lei.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Numele pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru un câine adoptat, obscen în România
  Ducii de Sussex au adoptat un labrador negru, imediat după căsătorie dar nu au dezvăluit până acum numele acestuia. Termenul reprezintă moneda oficială a statului Botswana.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lidia Popa: Palatul Poștelor reabilitat cu 4,3 milioane euro
  Clădirea este monument istoric și a fost construită în stil ecletic între anii 1894-1909. 1

  BIHON Sport local

  Eșec drastic pentru CAO. Orădenii mai pot spera doar la locul 2
  Echipa orădeană a pierdut cu 1-3 duelul cu CSM Satu Mare și mai poate spera doar la locul 2, promovabil în anumite condiții. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polaris, scoasă din jocul salubrității orădene
  RER Vest SA a rămas unic ofertant în licitația pentru contractul multianual, scos la mezat de Primăria Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Klaus Iohannis: Școala începe pe 14 septembrie. Restricții aplicate după trei scenarii
  Președintele Klaus Iohannis a anunțat scenariile după care vor fi aplicate restricții în noul an școlar, care va începe pe 14 septembrie. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dacian Palladi, reacție la scenariile Președintelui: „Decizia ultimă trebuie a fi recunoscută ca aparținând părinților și nicidecum statului”
  Membru al Consiliului Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din Oradea, profesor asociat al Universității ”Emanuel” din Oradea, profesor la școala lui Mihai Neamțu, alături de nume sonore precum Cătălin Avramescu, Dacian Palladi a oferit multă vreme consultanță de orientare în carieră pentru elevi.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.