bihon.ro Web analytics

Proiecţii laser şi personaje de epocă în noaptea obiectivelor turistice Oradea Heritage

De Camelia Buşu

Proiecţii laser şi personaje de epocă în noaptea obiectivelor turistice Oradea Heritage

Obiective turistice administrate de Oradea Heritage (Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice) și Comunitatea Evreilor din Oradea oferă vizitatorilor un program inedit în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, intervalul orar 19.00-24.00.
Scris de Camelia Buşu - Obiective turistice administrate de Oradea Heritage (Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice) și Comunitatea Evreilor din Oradea oferă vizitatorilor un program inedit în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, intervalul orar 19.00-24.00.

Pe fațadele Turnului Primăriei și a Sinagogii Neologe Sion vor avea loc proiecții laser de mari dimensiuni, în tandem cu raze laser vizibile de la mare distanță, ce vor lumina și completa atmosfera nocturnă oradeană între orele 21:00 și 02:00. Proiecțiile pe fiecare clădire vor conține, titlul evenimentului – Noaptea Muzeelor și logo-ul organizatorului Oradea Heritage.

Personaje de epocă vor întâmpina vizitatorii la Casa Darvas – La Roche din str. Iosif Vulcan nr. 11. Doamna casei va cânta la pian, domnul îi va aștepta cu știri din presă în salon, în dormitor vor zări o domniță, iar servitoarea și valetul vor întreține atmosfera de epocă. În grădina casei mașinuța decorată va fi luminată pentru a se putea face fotografii nocturne.

Şi celelalre obiective turistice administrate de Oradea Heritage îşi deschid porţile. La Sinagoga Sion, str. Independenței nr. 22, sunt expuse imagini cu evoluția orașului din arhiva Agerpres. Muzeul Istoriei Evreilor, str. Primăriei nr. 25, prezintă colecții noi în vitrine.

În Templul Francmasoneriei, Calea Armatei Române nr. 4, fiind cel mai nou obiectiv turistic deschis, vizitatorii vor avea parte de tururi ghidate de câte 30 minute din oră în oră, cu începere la ora fixă (20, 21, 22, 23). În Sinagoga Mare Ortodoxă, str. Mihai Viteazul, nr.4, vizitatorii vor putea admira pictură murală, decorațiuni și obiective specifice cultului.

Intrarea în obiective este gratuită şi se face organizat în grupuri de maxim 20-25 de persoane.

Noaptea Muzeelor în Oradea

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi să apelezi la un centru de înfrumusețare
  Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice 2022, la Oradea
  Evenimentul va avea loc în cadrul Zilelor Muzeului Țării Crișurilor, ediția a XXIV-a.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  3 bărbați și o femeie condamnați la închisoare cu executare depistați și arestați de polițiștii bihoreni
  Cei patru bărbați au fost depistați în trafic de către polițiștii bihoreni și arestați.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziții de artă fotografică în mijloacele de transport din Oradea
  Proiectarea expozițiilor de artă fotografică este realizată prin parteneriatul dintre Asociația Internațională „Euro Foto Art” şi Oradea Transport Local S.A.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Alergăm împreună la fapte bune pentru autism”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Poștașii continuă protestele la București
  SLPR solicită Guvernului României să dispună o analiză temeinică și sănătoasă asupra stării Companiei Naționale Poșta Română.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.