bihon.ro Web analytics

Se lucrează la infrastructura parcului industrial Ștei

De Veronica Bursasiu

Se lucrează la infrastructura parcului industrial Ștei

FOTO: Apuseni Info
În Parcul Industrial Ștei lucrările la introducerea rețelelor de apă și canalizare au fost finalizate în proporție de 90%, iar anul viitor se va introduce rețeaua de distribuție a gazului.
Scris de Veronica Bursasiu - În Parcul Industrial Ștei lucrările la introducerea rețelelor de apă și canalizare au fost finalizate în proporție de 90%, iar anul viitor se va introduce rețeaua de distribuție a gazului.

25 de parcele își vor aștepta beneficiarii în Parcul Industrial Ștei. Primele ar putea fi distribuite în 2022, anticipează primarul Șteiului Iulian Balaj. Aceasta după ce, recent, a fost finalizată licitația organizată prin SICAP și în Parcul Industrial Ștei „au început lucrările pentru execuția infrastructurii rutiere și de amenajare pentru scurgerea apelor pluviale”.

„Au fost depuse trei oferte, fiind declarată câștigătoare asocierea dintre firmele S.C. Aderent S.R.L.(lider)-S.C. Global industrial S.R.L.(asociat 1)- C.M.L. RO(asociat 2), cu cu sediul în Sat Orașul Nou, jud. Satu Mare, care a avut oferta financiară cu valoarea cea mai mică. În 16 decembrie am semnat contractul de «Execuție lucrări sistematizare și viabilizare Parc Industrial (infrastructură rutieră și ape pluviale) în orașul Ștei” cu valoarea 1.031.230,88 lei(fără TVA). Ne propunem un obiectiv foarte ambițios, ca până la sfârșitul anului 2022 să putem atribui prin licitație primele din cele 25 de parcele pentru investitorii interesați”, spune primarul Șteiului Iulian Balaj.

Șeful Primăriei Ștei spune că acum se lucrează la pietruirea drumurilor cu piatră concasată, astfel încât să existe acces la parcele, și că pentru asfaltarea drumurilor speră că va avea finanțare de la Consiliul Județean Bihor.

Parcul Industrial Ştei se întinde pe o suprafaţă de 13,6 hectare, e amplasat la marginea DN 75, la ieşirea din Lunca spre Câmpani, pe un teren aflat în proprietatea oraşului. Până acum, în parcul industrial din Ștei a fost concesionată o parcelă unei firme din Oradea care va investi 5 milioane euro din fonduri europene. Este vorba despre o fabrică de reciclare a anvelopelor, pentru producerea granulelor de cauciuc în vederea realizării de covoare artificiale pentru terenuri de sport.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Bihon CSM Oradea

  Renasc speranțele la calificare: CSM Oradea câștigă meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász
  CSM Oradea a câștigat cu scorul de 75-58 meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász.

  România

  Incident halucinant: O familie a fost atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Selina și Construcții Bihor, oferte pentru parcarea de pe str. Iosif Vulcan 
  Inițiativa a stârnit nemulțumirea riveranilor, dar petiția lor n-a produs efectele dorite. Primăria a scos la licitație proiectarea și execuția parcării dintre case.

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  PSD și UDMR au blocat reorganizarea de la Școala Francisc Hubic
  Aleșii județeni au respins, pentru a treia oară, aprobarea organigramei Centrului de Cultură al Județului Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Victorie civică la Sântandrei: Justiția spune ”NU” definitiv incineratorului de animale de lângă Palota
  Asociația ”Santandrei Metropolitan Area” (SMA) a reușit să blocheze definitiv prin intermediul justiției înființarea unui incinerator de animale pe raza comunei. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Oradea - Sânmartin - exproprieri în valoare de 2 milioane euro
  Consilierii județeni au aprobat marți culoarul de expropriere pentru drumul de legătură Oradea - Sânmartin. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.