bihon.ro Web analytics

Tren nou pe ruta Oradea – Timișoara. VEZI cât costă biletul și care este durata călătoriei

De Dan Birta
Reactualizat la:

Tren nou pe ruta Oradea – Timișoara. VEZI cât costă biletul și care este durata călătoriei

Reactualizat la:
Începând cu data de 10.01.2022, Interregional Călători introduce în circulație trenuri Regio Expres și pe ruta Oradea – Timișoara.
Scris de Dan Birta - Începând cu data de 10.01.2022, Interregional Călători introduce în circulație trenuri Regio Expres și pe ruta Oradea – Timișoara.

Trenurile vor circula după următorul program: tren 10500, plecare din Oradea la ora 05:55, sosire în Timișoara la ora 09:24; tren 10501, plecare din Timișoara la ora 14:23, sosire în Oradea la ora 17:46.

Un bilet Oradea – Timișoara costă 24 lei. De menționat că elevii beneficiază de gratuitate, în baza carnetului de elev, iar studenții de reducere 50%, în baza legitimației de student. Se acordă, de asemenea, toate facilitățile legale prevăzute pentru diversele categorii sociale (pensionari, persoane cu dizabilități etc.), prin cupoane de călătorie.

„Din Oradea, mai există rute regulate către destinații importante precum Cluj Napoca sau Satu Mare, cu legături către alte orașe mari, dar și trenuri de navetă către localități din județul Bihor, precum Bratca și Valea lui Mihai”, informează Cristian Pușcău, director comercial Interregional Călători.

Interregional Călători are în dotare un număr de 34 de automotoare Duewag, care oferă condiții civilizate de transport, având o capacitate de 140 de locuri pe scaune, iar în automotor pot fi montate 30 de suporturi speciale pentru bicicletă.

Achiziționarea legitimațiilor de călătorie/abonamentelor se poate face în tren la personalul de tren sau online, accesând site-ul companiei.

2 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. CFRkktori says:

  Urmează ca niște oameni de kkt să redecoreze baia și s-o facă să arate pe modul vechi

 2. dusai says:

  Daca “tren nou” e cel din poza, atunci trebuie sa ma uit inca odata la data articolului… poate traim in viitor ori ne-am intors in trecut… nu imi e clar… hmmm

 3. România

  Noi reguli RCA: constatarea amiabilă se va face electronic, reguli simple pentru mașina la schimb
  Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (A.S.F.) a aprobat un proiect de normă care aduce modificări substanțiale Normei 20/2017 privind asigurările auto în România. Actul normativ a fost trimis către Monitorul Oficial și urmează să intre în vigoare după 90 de zile de la publicare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pianina e din nou în Parcul Libertăţii
  Pianina din Parcul Libertăţii, aflată în grija Fundaţiei Comunitare Oradea, este din nou la dispoziţia orădenilor pentru a aduce un plus de frumos în viaţa oraşului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bihorean dat dispărut după ce a plecat la lucru în Deva. L-ați văzut?
  Polițiștii bihoreni fac un apel către persoanele care pot să ofere informații despre Bodog Balazs, în vârstă de 31 de ani, din localitatea bihoreană Vaida.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Sport local

  Cristian Lupuț și-a găsit angajament. Se va duela cu echipele bihorene în sezonul viitor

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A fost semnat contractul pentru podul nou din Nimăiești
  Podul vechi peste Valea Beiușele va fi înlocuit cu unul nou, valoarea construcției fiind de 2 milioane de lei.

  BIHON Sport local

  Misiune imposibilă pentru CAO 1910

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.