bihon.ro Web analytics

Un decembrie plin de surprize de la UNIQA Asigurări pentru copiii din Centrele de Plasament ale Județului Bihor!

Un decembrie plin de surprize de la UNIQA Asigurări pentru copiii din Centrele de Plasament ale Județului Bihor!

Reactualizat la:
Începând cu spectacolul “Să apară Moșul!”, UNIQA Asigurări dă tonul unor acțiuni caritabile organizate la acest sfârșit de an, care vizează 140 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, din centrele de plasament DGASPCB ale județului Bihor.
Scris de sasu - Începând cu spectacolul “Să apară Moșul!”, UNIQA Asigurări dă tonul unor acțiuni caritabile organizate la acest sfârșit de an, care vizează 140 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, din centrele de plasament DGASPCB ale județului Bihor.

La inițiativa UNIQA Asigurări și în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bihor, copiii din centre și însoțitorii lor au beneficiat de o primă vizită a Moșului în sala de spectacole. Organizat joi, 5 decembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea, spectacolul, care l-a avut ca protagonist pe magicianul Lorenzo, a stârnit un lanț de emoții noi, a surprins și a adus zâmbete pe chipul tuturor celor prezenți în sală. “Mi-a plăcut enorm Oradea, m-am bucurat de un public numeros, activ și receptiv. Copiii l-au așteptat cu o mare emoție pe Moșul și iată că magia s-a împlinit! ”, mărturisește entuziat magicianul.

“Aceste initiative reprezintă o valoare adăugată pentru comunitate. Așa arătăm că nu suntem individualiști și că ne pasă unul de altul. Constat o schimbare în bine, cu pași mărunți, că aceste evenimente sunt organizate din spirit civic. Nu este vorba doar despre dimensiunea materială, avem și nevoi spirituale. Sunt convins că, pentru copii, participarea la spectacolul de magie este ceva aparte și că, în timp, o mantie, o pălărie sau o baghetă magică vor fi o inspirație pentru jocul lor. Și atunci satisfacția noastră va fi mult mai mare, întrucât vom vedea că evenimentul i-a atins, i-a marcat. Ne vom bucura să îi vedem că se manifestă și ca un asemenea gest din partea UNIQA le-a adus o schimbare”, a declarat Stefan Gotia, Purtator de cuvânt DGASPCB.

“Pentru UNIQA, implicarea în acțiuni caritabile este un mod de a arata ca suntem conectați la nevoile comunității, sprijinind categoriile vulnerabile. Cu atât mai mult copiii, cărora, prin această inițiativă, dorim să le redăm bucuria Sărbătorilor de iarnă”, a precizat Geana Matei, Director Regional Vest, UNIQA Asigurări.

Acești copii minunați vor avea parte de încă o surpriză marca UNIQA Asigurări, în 19 decembrie, când Moș Crăciun va poposi la Oradea, pentru a le aduce cadouri.

Cu o istorie de 10 ani în România și beneficiind de peste 200 de ani de experiență la nivel internațional, UNIQA este unul dintre liderii pieței de asigurări, implicându-se constant în acțiunile de sprijinire a comunitaților locale.

Gândește-te să te bucuri de noi experiențe! Gândește UNIQA!

Advertorial!
0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Premierā în Bihor: tânăr transportat în moarte cerebrală la Târgu Mureş, pentru prelevare de organe
  Bihorul înregistrează o premieră națională prin transportul unui pacient în moarte cerebrală într-un alt centru de profil pentru salvarea de vieți.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Un jucător al lui Hagi s-a botezat la Beiuș
  Internaționalul român care evoluează la echipa lui Gheorghe Hagi a fost protagonistul unui eveniment important din viața sa. 8

  BIHON Sport local

  Trei fotbaliști orădeni la Academia Hagi
  Chiar dacă parteneriatul dintre LPS Bihorul și Academia Hagi 2009 – Viitorul Constanța a fost semnat recent, colaborarea dintre cele două entități fotbalistice datează de mai mult timp.

  România

  A venit din concediu și a găsit casa ocupată de trei „chiriași”
  I s-a întâmplat unei arădence care, după ce a revenit din concediu, a găsit trei oameni ai străzii locuind în casa ei, proprietate personală.

  România

  Cel mai mare hotel din Arad, scos la vânzare cu opt milioane de euro
  Hotel Parc are 200 de camere în cele două clădiri, însă nu mai oferă locuri de cazare de câţiva ani, fiind în funcţiune doar restaurantul.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Caramitru și Mălăele, la Oradea
  Ion Caramitru (în rol principal) și Horațiu Mălăele aduc la Oradea spectacolul „Dineu cu proști”.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.