bihon.ro Web analytics

Trei străzi din zona Gutenberg vor fi modernizate

Trei străzi din zona Gutenberg vor fi modernizate

<p>Foto: PMO</p>
Reactualizat la:
Primăria Oradea anunță că este în curs de semnare contractul de lucrări pentru modernizarea străzilor Arabilor, Ioan Bușiția și Thomas Mann .
Scris de farcas - Primăria Oradea anunță că este în curs de semnare contractul de lucrări pentru modernizarea străzilor Arabilor, Ioan Bușiția și Thomas Mann .

Obiectul contractului de lucrări este elaborarea proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor, proiectul tehnic pentru execuție lucrări, asistența tehnică din partea proiectantului pe perioada executării lucrărilor și execuție lucrări pentru obiectivele de investiții: Lot 1 – Modernizare str. Arabilor, Lot 2 – Modernizare str. Ioan Bușiția și Lot 3 – Modernizare str. Thomas Mann.

Toate cele trei loturi au fost atribuite asociatului S.C Edildrum Construct S.R.L, iar valorile estimate pentru fiecare lot în parte au fost următoarele: Lot 1 – valoarea estimată 372.863,95 lei, Lot 2 – valoarea estimată 251.762,40 lei și Lot 3 – valoarea estimată 353.770,37 lei.

Contractul de lucrări prevede 45 de zile pentru proiectare și trei luni de zile pentru execuția lucrărilor de modernizare a fiecărei străzi.

Potrivit Primăriei Oradea, criteriul de acordare a lucrărilor a fost prețul cel mai scăzut.

0 Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Violoncelist doctorand, invitatul Filarmonicii
  Ştefan Cazacu va interpreta, sub conducerea maestrului Horváth Gábor, Concertul nr. 2 de Haydn.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stănel Necula a demisionat din funcția de director Termoficare Oradea
  Demisia lui Necula vine la scurt timp după ce a fost condamnat la doi de închisoare cu suspendare într-un dosar deschis de DNA.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ambulanța și Smurd, unite pentru dr. Raed Arafat
  Un comunicat de presă a fost lansat pe plan național pentru susținerea dr. Raed Arafat.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Program concerte „Orașul faptelor bune”, Oradea
  Radio ZU a publicat programul concertelor care vor avea loc în cadrul evenimentului „Orașul faptelor bune”, ce se va desfășura la Oradea între 16-21 decembrie 2019. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Carmen Pantiș a reprezentat România în China
  98 de experți internaționali din 58 de țări au fost în China, la două evenimente despre transplant.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.