bihon.ro Web analytics

Autoritatea Electorală Permanentă va organiza la începutul lunii octombrie instruirea pentru persoanele care au formulat cereri în vederea desemnării lor ca preşedinţi sau locţiitori în secţiile de votare, pentru alegerile prezidenţiale, din 2 noiembrie.
Preşedintele Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Ionel Olah spune că la BEJ nu s-au semnalat din teritoriu „evenimente deosebite.
După ce a reprezentat Partidul Ecologist Român (PER) în Biroul Electoral Judeţean (BEJ) la alegerile locale din iunie, Minodora Breje va reprezenta acum PDL în BEJ, pentru referendumul din 29 iulie.
Rezultatele finale transmise de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Bihor arată că 316.341 de bihoreni au votat duminică pentru Consiliul Judeţean. 300.853 de voturi au fost valabil exprimate pentru preşedintele Consiliului Judeţean, iar 15.240 de voturi au fost anulate.

Anunturi intreruperi energie electrica

ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -B. 08.12.2021- 09.12.2021 - PL Marghita - anuntate cu 2 zile

BIHON Ştirile judeţului Bihor

52 de școli și grădinițe din Bihor, în online
Un număr de 52 de unități de învățământ preuniversitar din județul Bihor vor fi nevoite să rămână în online, deoarece funcționează în localități în care rata de infectare este peste trei la mie, iar rata de vaccinare a personalului este sub 60%.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Comunicat de presă
ANUNŢ DE FINALIZARE A PROIECTULUI ,,Extinderea capacităţii şi eficientizarea activităţii de producţie la Remoni Service Exim SRL prin crearea unei unităţi noi’.

BIHON CAO

Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă

BIHON CAO

Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă Oradea

BIHON Sport local

Ultima etapă din 2021 în Liga 3: CAO și Lotus Băile Felix joacă în deplasare
Etapa a 15-a din eșalonul trei încheie sâmbătă sezonul de toamnă-iarnă. În Seria 10 singura echipă bihoreană care evoluează pe teren propriu este Luceafărul Oradea.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Comunicat de presă
ANUNŢ DE FINALIZARE A PROIECTULUI ,,Extinderea capacităţii şi eficientizarea activităţii de producţie la Remoni Service Exim SRL prin crearea unei unităţi noi’.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Sâmbătă, o nouă acțiune de colectare a DEEE
Municipalitatea orădeană va organiza sâmbătă, 04 decembrie, o nouă acțiune de colectare a deșeurilor de echipamente electrice şi electronice.

România

Alertă alimentară: Pipote și ficat de pui retrase de la comercializare din cauza salmonella!
Rețeaua de magazine Penny anunță retragerea pipotelor de pui congelate de 500 de grame, precum și a ficatului de pui congelat, 1000g, ca urmare a evidențierii prezenței Salmonella enteritidis. 4

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Accident în Leș: Șoferul unei autoutilitare a intrat într-un stâlp, un indicator rutier și a lovit un pod de beton
Accidentul rutier s-a produs în noaptea de joi spre vineri, la ora 01:00, pe DN79, în localitatea Leș.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Șeful pompierilor bihoreni, avansat în grad de către Klaus Iohannis
Șeful pompierilor bihoreni a fost avansat în grad, de Ziua Sfântului Andrei, chiar de către președintele țării, Klaus Iohannis. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

COVID în Bihor: 81 de cazuri noi, 138 de vindecări și 9 decese
Toate localitățile din Bihor înregistrează vineri, 3 decembrie, o incidență COVID sub pragul de 7‰. 1

Jurnal Bihorean

Convocat la o acțiune a Federației Române de Box

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.