bihon.ro Web analytics

Arhitectul lucrării, Cristian Pușcaș, spune că alegerea culorii predominante nu i-a pus probleme deosebite, chiar dacă nuanța de la Oradea e mai intensă, culoarea e cea preferată în decorarea palatelor venețiene.
Volumul „Şapte sinagogi orădene”, semnat de arhitectul Cristian Puşcaş, tratează subiectul clădirilor de cult iudaic orădene, atât din perspectiva asimilării lor la bogatul patrimoniu edilitar de cult iudaic european, cât și din perspectiva analogiilor cu programe arhitecturale diferite din același areal geografic și cultural.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

O nouă licitație pentru reabilitarea Policlinicii Mari, viitorul sediu al CJ Bihor
Contractul semnat în 2020, pentru reabilitarea imobilului, a fost reziliat de actualul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

S-a lansat turul virtual al Cetății Oradea
Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest a organizat în perioada 20-21 octombrie o vizită tematică pentru promovarea patrimoniului istoric din Regiunea de dezvoltare Nord-Vest. 

BIHON Ştirile judeţului Bihor

A găsit un proiectil din al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare
Un muncitor a găsit un proiectil provenit din timpul celui de-al Doilea Război Mondial în timp ce lucra la rețeaua de canalizare din localitatea bihoreană Sâniob.

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Parte din povestea lumii, Emil Rengle mărturisește: „Sunt Dumnezeu, sunt pasiune, libertate, mișcare...”
„Când îl văd pe Rengle, văd dans”, mărturisește celebru artist Damian Drăghici. 1

Angajari BIHON

Inform Media Press angajeaza Oficiant presa - preluare anunturi mica publicitate

Anunturi intreruperi energie electrica

ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - A. Data 01.11.2021 - 05.11.2021 COR mt jt Beius - PL Salonta si COR mt jt Alesd - anuntate cu 2 zile

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bihoreanul Dan Daniel crează sculptură monumentală la Ploieşti
Sculptorul bihorean este unul dintre cei trei artişti selecţionaţi în Tabăra Naţională de Sculptură Monumentală Contemporană – Ploieşti 2021.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

România trece sâmbătă spre duminică la ora de iarnă
Trecerea la ora de iarnă 2021, la ca și în ceilalți ani, se face în ultimul weekend din octombrie. Astfel, în ultima noapte de sâmbătă spre duminică, 30 spre 31 octombrie 2021, ceasurile se vor da cu o oră înapoi, ora 4:00 devenind ora 3:00.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

O tânără de 20 de ani a intrat într-un stâlp pe drum expres
O șoferiță în vârstă de 20 de ani a produs un accident rutier în cursul zilei de miercuri, 27 octombrie, pe drumul expres. 12

BIHON Sport local

Karateka din 15 țări se întrec la Campionatul European IKU de la Oradea
„IKU European Championship” este găzduit de Arena Antonio Alexe din Oradea în perioada 28-31 octombrie. Competiția este organizată de departamentul IKU din Federația Română de Arte Marțiale cu sprijinul Ministerului Tineretului și Sportului. 1

Anunturi intreruperi energie electrica

ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ - D. Data 29.10.2021 -COR mt jt Alesd - PL. Marghita - anuntate cu 24 ore

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.