bihon.ro Web analytics

Mapamond

Alarmă în şcoli: Elevii le dau pumni colegilor ca în „Jocul calamarului”, serialul coreean de pe Netflix
Nebunia este foarte populară în rândul elevilor din şcolile primare şi gimnaziale, care, teoretic, nu ar fi trebuit să vadă produsul TV, deoarece este interzis copiilor sub 14 ani.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Salonul Internațional de Artă Naivă Oradea se pregătește să-și deschidă porțile
Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură al Județului Bihor, partener fiind Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

La mulți ani, Armata Română!
Luni, 25 ocombrie e Ziua Armatei Române, iar militarii locali de la Garnizoana Oradea organizează la Statuia Ostaşului Român din Parcul 1 Decembrie Oradea o ceremonie militară cu intonarea imnului de stat, slujbă religioasă, alocuţiuni, depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori.

BIHON CAO

Citiri Compania de Apă

BIHON CAO

Întrerupere furnizare apă

BIHON CAO

Citiri contoare Compania de Apă Oradea

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Ultimul scărar din Bihor care reface „drumul pâinii”
„Luați scări !”, „Luați scări!”, „Hai la scări!”. E un strigăt care se aude din ce în ce mai rar pe ulițele din Bihor. Singurul care mai duce scări de lemn făcute chiar de el la vânzare cu căruța e Dumitru Buha din Cresuia.

BIHON Sport local

Debut cu dreptul pentru voleibalistele orădene

România

Noile restricții care intră de luni în vigoare: Carantină de noapte și certificat verde obligatoriu. Magazinele, deschise până la ora 21. Lista completă
Începând de luni, 25 octombrie, de la ora 00:00, intră în vigoare noile restricții aprobate de CNSU și decise de Guvern, iar mai apoi publicate în Monitorul Oficial al României. 3

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Sărbătoarea recoltei la Grădinița Allegria
În fiecare zi, educatoarele au organizat activități cu impact asupra copiilor și părinților.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Deputatul Mihai Lasca a făcut campanie anti-vaccinare în fața centrelor din Centrul Civic
Chiar înainte cu o zi de intrarea în vigoare a noilor restricții anti-COVID, aprobate de CNSU și adoptate în ședință de Guvern, deputatul bihorean Mihai Lasca a făcut campanie de anti-vaccinare, în fața Centrelor de vaccinare din Centrul Civic, respectiv celui Modular și celor două mobile. 45

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Pădurea Craiului: primii pași departe de oraș în casa racului bihorean
Se doreşte creșterea gradului de responsabilitate socială și de mediu a vizitatorilor.

România

BNR schimbă condiţiile de creditare. Avansul creşte pentru creditele de investiţii imobiliare
BNR schimbă condiţiile de creditare. Avansul creşte de la 15% la 25% pentru creditele de investiţii imobiliare în lei, la 35% pentru cele în euro şi la 50% pentru cele în alte valute. Se modifică şi calculul pentru gradul maxim de îndatorare, scrie Ziarul Financiar.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

PSS Virgil Bercea, îndemn pentru vaccinare: „Faceți acest vaccin. Este o binecuvântare de la Domnul"
Preasfinția Sa, episcopul greco-catolic Bercea Virgil a transmis duminică un îndemn pentru vaccinare anti-coronavirus. 10

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.