bihon.ro Web analytics

Universitatea din Oradea dă start la admitere

De Crina Dobocan

Universitatea din Oradea dă start la admitere

Reactualizat la:
Universitatea din Oradea dă miercuri, 8 iulie 2020, startul înscrierilor pentru admiterea 2020, etapa iulie – august, la cele 15 facultăţi (programele de studiu licenţă şi masterat). Pentru admiterea la doctorat şi post-doctorat, înscrierile se vor realiza în septembrie.
Scris de Crina Dobocan - Universitatea din Oradea dă miercuri, 8 iulie 2020, startul înscrierilor pentru admiterea 2020, etapa iulie – august, la cele 15 facultăţi (programele de studiu licenţă şi masterat). Pentru admiterea la doctorat şi post-doctorat, înscrierile se vor realiza în septembrie.

Pentru admiterea din acest an la studii universitare de licenţă, Universitatea din Oradea pune la dispoziţia candidaţilor 1.750 de locuri bugetate, în timp ce pentru studii universitare de master, UO scoate la concurs un număr total de 800 de locuri fără taxă. Suplimentar, Universitatea din Oradea oferă locuri bugetate şi pentru românii de pretutindeni – 120 de locuri bugetate pentru studiile universitare de licenţă şi 66 la masterat.

Pentru a veni în sprijinul candidaţilor din acest an, Universitatea din Oradea oferă posibilitatea depunerii online a actelor necesare înscrierii, prin completarea unui formular şi încărcarea documentelor solicitate. Fiecare facultate a afişat deja, pe site-ul propriu, calendarul admiterii şi formularul de înscriere.

,,Există şi posibilitatea înscrieriil la sediile facultăţilor, cu respectarea măsurilor impuse de autorităţi. De pildă, absolvenţii aceleiaşi facultăţi care continuă studiile de masterat. Totodată, există posibilitatea consilierii online a candidaţilor. A fost creat un ghid pentru candidaţi, care poate fi accesat pe pagina web a universităţii noastre, la secţiunea dedicată admiterii”, a declarat rectorul Constantin Bungău. Pentru prima oară în istoria Universităţii din Oradea, rezultatele vor fi publicate în format anonimizat, în perioada 31 iulie – 3 august.

 

2 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. lovin says:

  iar e inflatie de locuri la admitere in oradea , in loc sa fie locuri mai putine dar sa se faca scoala serioasa, dar scopul scuza mijloacele se scot multe locuri la admitere pentru a incasa cat mai multi bani de la guvern care se acorda dupa numarul de studenti, iar rectoriul, decanii si toata conducerea sa ia salarii exorbitante, pentru calitatea submediocra a uo.

  • dfgdgh says:

   “se scot multe locuri la admitere pentru a incasa cat mai multi bani de la guvern”
   Prietene, degeaba se scot multe locuri daca acestea nu se ocupa. Se scot dupa cata cere exista. E un fel de piata libera.
   Tu chiar crezi toate imbecilitatile lui bihorel?
   Nu uita ca el e absolvent de poli, inginer, dar ajuns sa lucreze ca mare ziarist de doi lei, priceput la toate, de la fizica cuantica la cresterea viermilor de matase si pescuitul la copca. Si culmea, un inginer ratat ca asta baga texte de genul “absolventii sorbonicii vand ceapa in piata”. El de ce nu lucreaza ca inginer? Pentru ca e prea priceput, si ar fi pacat sa se risipeasca in domeniul in care a studiat.
   Singurul lucru adevarat este ca sefii iau salarii exorbitante sin in mare parte nemeritate, in timp ce toata munca e facuta de asistenti, lectori etc, pentru salarii submediocre. (asta a uitat bihorel sa precizeze, dar nu ar mai fi avut atata efect propaganda manupulanta).

 2. Mapamond

  Numele pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru un câine adoptat, obscen în România
  Ducii de Sussex au adoptat un labrador negru, imediat după căsătorie dar nu au dezvăluit până acum numele acestuia. Termenul reprezintă moneda oficială a statului Botswana.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Lidia Popa: Palatul Poștelor reabilitat cu 4,3 milioane euro
  Clădirea este monument istoric și a fost construită în stil ecletic între anii 1894-1909. 1

  BIHON Sport local

  Eșec drastic pentru CAO. Orădenii mai pot spera doar la locul 2
  Echipa orădeană a pierdut cu 1-3 duelul cu CSM Satu Mare și mai poate spera doar la locul 2, promovabil în anumite condiții. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Polaris, scoasă din jocul salubrității orădene
  RER Vest SA a rămas unic ofertant în licitația pentru contractul multianual, scos la mezat de Primăria Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Klaus Iohannis: Școala începe pe 14 septembrie. Restricții aplicate după trei scenarii
  Președintele Klaus Iohannis a anunțat scenariile după care vor fi aplicate restricții în noul an școlar, care va începe pe 14 septembrie. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Dacian Palladi, reacție la scenariile Președintelui: „Decizia ultimă trebuie a fi recunoscută ca aparținând părinților și nicidecum statului”
  Membru al Consiliului Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din Oradea, profesor asociat al Universității ”Emanuel” din Oradea, profesor la școala lui Mihai Neamțu, alături de nume sonore precum Cătălin Avramescu, Dacian Palladi a oferit multă vreme consultanță de orientare în carieră pentru elevi.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.