bihon.ro Web analytics

Imagini din vestiarele medicilior de la Spitalul Județean Brașov publicate de un deputat USR: „Jeg Gros"

Imagini din vestiarele medicilior de la Spitalul Județean Brașov publicate de un deputat USR: „Jeg Gros"

<p>FOTO: Captură Video</p>
Reactualizat la:
Un deputat USR a publicat un videoclip cu mizeria și „jegul gros", din vestiarul medicilor și a asistentelor de la Spitalul Județean Brașov.
Scris de Bihon.ro - Un deputat USR a publicat un videoclip cu mizeria și „jegul gros", din vestiarul medicilor și a asistentelor de la Spitalul Județean Brașov.

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu a publicat dumincă pe pagina sa de Facebook, un videoclip de 5 minute în care dezvăluie starea deplorabilă a subsolului de la Spitalul Județean Brașov. Acesta arată locul unde medicii și asistenele se schimbă și merg direct pe secție.

Videoclipul arată descrie starea în care se află subsolul unității, cu dulapuri vechi și ruginite, cu geamuri nespălate și mucegai.
“JEG GROS la Spitalul Județean de Urgență Brașov! Priviți cum arată subsolul Spitalului Județean Brașov, locul unde se află vestiarele personalului care lucrează pe secții. Din această COCINĂ medicii și asistenții pleacă în spital, la patul bolnavilor.

Mai poate mira pe cineva că pacienții vin aici cu o boală și pleacă cu trei, după ce contactează bacterii multirezistente la antibiotice? (…) Nu vă puteți imagina cât de NEGRE de jeg sunt mopurile cu care se șterge pe jos, în băi sau pe secții”, a scris Ungureanu.

El spune că a făcut această filmare sâmbătă seară, după ce a vorbit cu o pacientă infectată cu stafilococ auriu în luna mai, în secția de Ortopedie a acestei “bombe biologice”.

Potrivit Hotnews.ro, deputatul USR a declarat, la Digi 24, că acest filmuleț este doar o parte din “imaginea unei cocine”. “Acolo este o catastrofă pentru toți brașovenii. N-am văzut în viața mea atât de mare jegul. Ce e dezolant este modul în care tolerează personalul medical această mizerie. Este un pericol de contaminare”, a adăugat el.

4 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Aradeanu says:

  Aici nu poate spune nimeni că ei sunt vinovați că nu întrețin precum intr-un loc public unde are acces toată fauna umană!

 2. Medicii anului in Romanica says:

  Pe ei nu ii interesează jegul din jur,ii interesează banul…..

 3. who01 says:

  daca ar dona si ei banii, pe care o primesc de la pacienti ca semn de recunoastere timp de trei luni – ar putea renova vestiarul si multe alte chestii. sigur nu e treaba lor ci a statului sau a administratie locale … dar cred ca putin spirit civic nu ar strica.

 4. narcis says:

  In loc de marirea exagerata si nejustificata a salariilor medicilor, trebuiau imbunatatirea conditilor din spitale si interzicerea spagilor si plicurilor cu bani dat medicilor nesimtiti, spagari si infractori.

 5. BIHON Ştirile judeţului Bihor

  15 milioane de euro, finanţări pentru împăduriri
  S-a prelungit până, pe 31 martie 2020, depunerea cererilor de sprijin pentru schema de împădurire.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ePiramida, funcţională de luni
  Platforma online poate fi accesată parţial, în baza codului numeric personal. Pentru acces la toate secţiunile, utilizatorul trebuie să ceară Primăriei, online sau la ghişeele din Piramidă, validarea contului.

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea va juca cu Dinamo în semifinalele Cupei
  Turneul Final Four al Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca, la 9-10 februarie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Discoteca anilor '70-'80”, la muzeu
  Este vorba despre prima expoziție permanentă dedicată discotecilor din anii comunismului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parc industrial în locul vechiului CET
  Directorul demisionar al Termoficare SA, Stănel Necula, anunţă refuncţionalizarea terenului de la CET-ul vechi de pe Borșului. După toate probabilităţile, Necula va rămâne în administraţia locală, la Termoficare SA şi după intarea în vigoare a demisiei depuse ca urmare a unei condamnări penale. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Debitul Crișul Repede, de trei ori mai mic decât media multianuală
  Debite scăzute și fenomene de iarnă în bazinul hidrografic Crișuri. Vremea rece din ultima perioadă a dus la apariţia formaţiunilor de gheaţă pe cursurile de apă din bazinul hidrografic Crişuri.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.