bihon.ro Web analytics

Bill Gates avertizează că lumea se va confrunta cu alte două dezastre: „Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie“

Bill Gates avertizează că lumea se va confrunta cu alte două dezastre: „Vor fi mai mulți morți decât în această pandemie“

Bill Gates anunță alte două potențiale pericole cu care urmează să se confrunte lumea, care ar fi chiar mai rele decât pandemia de coronavirus, scrie Daily Star.

Într-un interviu cu Derek Muller, gazda canalului de YouTube Veritasium, șeful Microsoft a făcut o nouă predicție sumbră. El crede că schimbările climatice și „bioterorismul“ reprezintă cele mai mari viitoare amenințări la adresa omenirii.

„Una este schimbarea climatică. În fiecare an, aceasta va provoca un număr de morți mai mare decât am avut în această pandemie“, spune Bill Gates, definind apoi un alt pericol, pe care el îl numește „bioterorism“: „Cineva care dorește să provoace daune mari ar putea să creeze un virus mortal. Probabilitatea de a ne confrunta cu acesta este mult mai mare decât epidemiile cauzate în mod natural, precum cea actuală“.

Gates susține că nu există nicio modalitate prin care oamenii să poată opri viitoarele pandemii, deși a adăugat că „am putea să ne pregătim, astfel încât să nu mai avem niciodată un număr de morți ca acum“.

Taguri:
35 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Micromoft says:

  Anunţ la rubrica de matrimoniale din Usa :

  “Informatician bogat , savant de renume mondial şi profet, îmi caut jumătatea. “

  • Gaites says:

   Criminalu Gates, OMS

   STUDIU: Vaccinul DTP Bill Gates a ucis de 10 ori mai multe fete africane decât boala însăși
   6 ianuarie 2021
   Potrivit unui studiu publicat într-un jurnal respectat de cei mai autorizați oameni de știință din lume, vaccinul Bill Gates DTP a ucis de 10 ori mai multe fete africane decât boala în sine. Vaccinul a compromis aparent sistemul lor imunitar. Deși, un astfel de studiu nu a fost realizat niciodată înainte de 2017, Bill Gates și Vaccine Alliance GAVI și OMS au împins vaccinurile pe copiii africani nebănușiți.
   Studiul (citeste mai jos) intitulat, Introducerea difteric-tetanic-pertussis si orala polivaccinului Printre Sugarii într – o comunitate din Africa urban: Experimentul natural a fost comandat de guvernul danez si Fundatia Novo Nordisk si a fost realizat de către o echipă a lideri experți din lume în vaccinarea africană conduși de două nume importante, Dr. Søren Wengel Mogensen și Peter Aaby.
   Vaccinul DTP este o clasă de vaccinuri combinate împotriva a trei boli infecțioase la om: difterie, pertussis (tuse convulsivă) și tetanos.

   Vaccinul DTP a fost întrerupt în Statele Unite și alte națiuni occidentale în anii 1990, în urma a mii de rapoarte de deces și leziuni cerebrale. În ciuda vaccinării pe scară largă, Statele Unite și alte țări se confruntă încă cu focare mari de pertussis.

   Până la publicarea studiului în 2017, OMS (Organizația Mondială a Sănătății) nu a efectuat niciodată tipul de studiu vaccinat / nevaccinat (sau placebo) necesar pentru a se stabili dacă vaccinul DTP produce de fapt rezultate benefice pentru sănătate.

 2. Anonim says:

  Klaus Schwab este fondatorul și președintele Forumului Economic Mondial din Davos, la care se adună anual șefi de stat din marile țări ale lumii pentru a discuta despre viitorul afacerilor mondiale.

  În acest interviu acordat pe 10 ianuarie 2016 canalului elvețian RTS, el explică faptul că ființa umană va primi în curând un cip în corpul său pentru a se uni cu lumea digitală.

  Persoanele care văd acest extras din interviu ar trebui să-și amintească faptul că Klaus Schwab este proiectantul și promotorul Marii Resetări, proiect lansat oficial la Forumul din Davos în ianuarie 2021.

  În 2020, Klaus Schwab a spus că pandemia de Covid-19 este o „fereastră rară, dar îngustă, în care avem oportunitatea de a regândi, reinventa, reseta lumea noastră”.

  Puteți vedea interviul aici :
  https://m.youtube.com/watch?v=dg6BlXuj8cM&feature=youtu.be

  • svabu says:

   Schwab e un nazi imputit.

  • Gaites says:

   Bill Gates: „Toate țările bogate ar trebui să treacă la carne de vită 100% sintetică”

   Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat într-un nou interviu că toate țările bogate ar trebui să treacă la carne de vită 100% sintetică pentru a reduce semnificativ emisiile de gaze cu efect de seră care determină schimbările climatice.

   Într-un interviu publicat duminică de MIT Technology Review, domnul Gates , care este acum co-președintele Fundației Bill și Melinda Gates și președinte al fondului de investiții Breakthrough Energy Ventures, a declarat că SUA trec la carnea pe bază de plante precum cele vândute de Impossible Foods și Dincolo de carne va fi „necesar” pentru salvarea planetei.

   „În ceea ce privește cantarul de astăzi, acestea nu reprezintă 1% din carnea din lume, dar sunt pe drum”, a spus el. „Și Breakthrough Energy are patru investiții diferite în acest spațiu pentru a face ingredientele foarte eficiente. Deci, da, acesta este singurul domeniu în care optimismul meu de acum cinci ani l-ar fi făcut pe cele trei, cele mai dure, din oțel și ciment.

 3. Xyoriginal says:

  Nebunu drekului.
  Vezi ca se zice ca Epstein e prin Ro. Dracu te ia.

 4. dragon says:

  Nebunu asta cu bani nici macar nu a terminat facultatea, fara diploma, fara calificatii e un nimeni mare.
  Doctor nu e si nu are treaba cu climatul.

  In schimb e un pedofil, prietenu lui Epstein si prietenul nazistului Schwab.
  Cum stai cu nevasta Bill?

 5. Bratu says:

  De ce să oprim viitoarele pandemii când putem opri bioteroriștii? Și ghici ghicitoarea mea cine poate fi bioterorist ! Uite, vreau eu să fiu bioterorist, une rahat fac viruși? Am laborator? Am capacitatea tehnică și cunoștințele necesare? Cine le are? Nu există bioteroriști ! Nu poți cumpăra viruși de pe Amazon, cap sec ! Bioteroriștii sunt clar balene, nimeni alții nu pot fi nici dacă vor, miliardari + partide politice ! Deci ne ameninți?

 6. Occidentul le oferă tot says:

  Ce mai are Putin de apãrat contra US? Modul de viaţã în Rusia este capitalist. China ar avea de apãrat munca pe salariile mici?

 7. Ioana says:

  Bill tu ne poți salva ,prostimea așteaptă să faci încă un vaccin haideți dragi slavi la înțepat …Bill ne iubește vrea sa fim tot m-ai rari.

 8. .......... says:

  Jegosu asta avertizează lumea de cei va face el cu altii impreuna, covidul tot el cu gașca chineză la aruncat în lume probabil Melinda lui nu a vrut sai fie partasa in continuare si la parasit

  • Cursanta says:

   Din pacate tot voi astia analfabeti aveti impresia ca detineti adevarul absolut. Invata mamii dracului sa scrii corect si apoi da-ti cu parerea.Idiotule

   • curlatin says:

    Cine pwla mea esti tu? Ai facut parte din Scoala Ardeleana? Tu ai inventat limba romana?
    Frustratule daca vrei sa fi profesor de limba romana ce cauti aici?
    Adevarul absolut, auzi ma la asta.

   • .......... says:

    Pe cine faci tu analfabet parasuta de pe borsului ce esti,sugatoare mizerabila du-te dei înghite ouăle lui Bil proasta, publi,auzi la ia prostituata cum face ia pe altii analfabeti cine mata esti tu Vasile reîncarnat, ca numa pisatul ala da lectii de gramatica pe aici.

  • Orădeanul says:

   Nu-l mai ascultați pe acest idiot ” proroc mincinos” . Acest individ baga panică în lume. El se crede buricul pământului. Dacă are banii se crede papapius.

 9. catzalu says:

  Mai, numai opinii de savanti pe aici. Ma bucur ca Bihorul are pe cine se baza.

 10. Andrei says:

  Mai bine ar spune data in care va muri gunoiu asta

 11. Andrei says:

  Bill esti mort dupa pla , mai bine ai crea in laboratoarele tale pla artificiala de muist de batran

 12. Mihai says:

  Sper ca cineva sa te omoare cat mai curand si atunci scapam de ce l mai rau pericol care exista in aceasta lume ,adica un criminal ce este acest individ

 13. Bilgaites says:

  Scenariul evenimentului 201 – 15 octombrie 2019

  Evenimentul 201 simulează izbucnirea unui nou coronavirus zoonotic transmis de la lilieci la porci către oameni care în cele din urmă devine eficient transmisibil de la persoană la persoană, ducând la o pandemie severă. Patogenul și boala pe care o cauzează sunt modelate în mare parte pe SARS, dar sunt mai transmisibile în mediul comunitar de către persoanele cu simptome ușoare.

  Boala începe la fermele de porci din Brazilia, la început, în liniște și încet, dar apoi începe să se răspândească mai rapid în mediul medical. Când începe să se răspândească eficient de la o persoană la alta, în cartierele cu venituri mici, dens împachetate ale unora dintre megaciunile din America de Sud, epidemia explodează. Mai întâi este exportat prin călătorii aeriene în Portugalia, Statele Unite și China și apoi în multe alte țări. Deși la început unele țări sunt capabile să-l controleze, acesta continuă să se răspândească și să fie reintrodus și, în cele din urmă, nicio țară nu poate menține controlul.

  Nu există posibilitatea ca un vaccin să fie disponibil în primul an. Există un medicament antiviral fictiv care poate ajuta bolnavii, dar nu poate limita semnificativ răspândirea bolii.

  Deoarece întreaga populație umană este susceptibilă, în primele luni ale pandemiei, numărul cumulativ de cazuri crește exponențial, dublându-se în fiecare săptămână. Și pe măsură ce cazurile și decesele se acumulează, consecințele economice și societale devin din ce în ce mai grave.

  Scenariul se încheie la 18 luni, cu 65 de milioane de decese. Pandemia începe să încetinească din cauza numărului scăzut de persoane susceptibile. Pandemia va continua într-un anumit ritm până când va exista un vaccin eficient sau până când 80-90% din populația globală va fi expusă. Din acel moment, este probabil să fie o boală endemică a copilului.

 14. Geites says:

  Schimbările climatice stil Gates
  Colecție de mașini de lux și avioane private de Bill Gates în valoare de peste 100 milioane USD.

  https://www.the-sun.com/wp-content/uploads/sites/6/2021/05/COMP-JA-GATES-0605-1-2.jpg?w=1040

  Nu tramvai, autobuz OTL pentru tine Gates

  https://www.the-sun.com/wp-content/uploads/sites/6/2021/05/NINTCHDBPICT000458434515.jpg?w=960

  https://www.the-sun.com/wp-content/uploads/sites/6/2021/05/NINTCHDBPICT000651756069.jpg?w=960

  Jmecheru vaccinator, jmecheru la schimbările climatice.

  Impozite, taxe mai platesti benefactorul lumii sau mai spalati niste bani acolo la fundatia Lucifer?

 15. cayde-6 says:

  Da multe preziceri are Bill Porți ăsta. Cam dubios.

 16. cayde-6 says:

  Oculta Mondiala

 17. serios? says:

  Sa imi s********a !

 18. Orădeanul says:

  Nu-l mai ascultați pe acest idiot ” proroc mincinos” . Acest individ baga panică în lume. El se crede buricul pământului. Dacă are banii se crede Papapius.

 19. K62i says:

  Mare profet ,criminal mai vb.de bioterorism chiar el este unul dintre fondatorii covid ,daspre ce vb.????

 20. Ştiri sportive

  Oficial! Leo Messi pleacă de la FC Barcelona, deși ambele părți ajunseseră la un acord
  Clubul FC Barcelona a anunțat oficial, joi seara, că starul Lionel Messi nu va continua să evolueze la echipa catalană, în ciuda faptului că cele două părți ajunseseră la o înțelegere. Clubul informează că necontinuarea colaborării are cauze financiare și structurale.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cauzele accidentului frontal de pe Piatra Craiului, dintre un Jeep și un TIR
  Polițiștii rutieri bihoreni au stabilit circumstanțele în care s-a produs accidentul frontal de pe Piatra Craiului, în urma căruia două adolescente au rămas încarcerate. 1

  România

  Franța trece pe lista roșie a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Lista completă, actualizată
  Comitetul Național pentru Situații de Urgență a modificat joi lista țărilor și teritoriilor de risc epidemiologic ridicat. În zona roșie a intrat din această săptămână și Franța. 3

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile 1 Mai, Haieu, Rontău și Betfia

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe furnizarea apei pentru 3 străzi din Decebal

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  UPDATE! Accident pe Piatra Craiului: Impact între un TIR și un autoturism. Două adolescente au fost rănite!
  Două adolescente au rămas încarcerate în urma unui accident produs joi după-masă, pe DN1, în zona Piatra Craiului. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste un milion de metri cubi de lemn pe picior, în licitație printr-o platformă online
  Licitaţiile pentru valorificarea masei lemnoase, pe picior sau lemn fasonat, vor fi organizate, din august, doar printr-o platformă online.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ansamblul folcloric Crișana a fost desființat de CJ Bihor
  Consilierii județeni de la UDMR și PSD nu au votat reînființarea ansamblului, sub o altă denumire, în subordinea Centrul de Cultură al județului Bihor 11

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.