bihon.ro Web analytics

Ministrul Fondurilor Europene va lansa 10 proiecte cu valoare totală de 250 milioane euro

De Bihon.ro

Ministrul Fondurilor Europene va lansa 10 proiecte cu valoare totală de 250 milioane euro

Reactualizat la:
Ministrul fondurilor europene, orădeanul Ioan Marcel Boloș a anunțat la începutul ședinței de Guvern, că sunt pregătite zece apeluri prin Programul Operațional Capital Uman, care vor fi lansate în perioada februarie-martie.
Scris de Bihon.ro - Ministrul fondurilor europene, orădeanul Ioan Marcel Boloș a anunțat la începutul ședinței de Guvern, că sunt pregătite zece apeluri prin Programul Operațional Capital Uman, care vor fi lansate în perioada februarie-martie.

Ministrul a adăugat că valoarea acestor proiecte este estimată la 250 de milioane de euro.

„Avem 10 apeluri de proiecte pe care le pregătim pentru a fi lansate în perioada februarie-martie 2020. Valoarea acestor apeluri de proiecte este în jur de 250 de milioane de euro. Sunt câteva categorii de beneficiari vizați. În primul rând diaspora, unde intenționăm să relansăm apelul de proiecte într-o formă rebranduită și adaptată scopului pentru care îl lansăm acest apel, respectiv de a sigura crearea de locuri de muncă și oportunități de business pentru cei care sunt plecați în străinătate”, a declarat Ministrul la începutul ședinței de la Palatul Victoria.

Ministrul fondurilor europene a adăugat că a doua categorie este vizată este cea a studenților.

„A doua categorie importantă este cea a studenților, vrem să lansăm un test pilot pentru studenții care sunt în an terminal. Mai ales în domeniile tehnice care sunt de interes pentru România din perspectiva tehnologiilor de vârf și să vedem cum funționează un astfel de proiect pilot”, a conchis Ministrul.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ungaria a anunțat noi măsuri la granițe. România inclusă pe lista galbenă, cu restricții
  Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de duminică autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei, măsuri care vor intra în vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Școli în șantier: bani europeni pentru eficiență energetică
  O parte dintre lucrările de la Școala „Dacia” și de la LT „Onisifor Ghibu” ar putea fi gata până la începerea anului școlar. Termenul final: 2021. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se finanțează împădurirea terenurilor. Prefectul le cere și primarilor să aplice
  Se acordă două tipuri de prime pentru împădurirea terenurilor. Banii se acordă pentru proiect, pentru acoperirea cheltuielilor aferente împăduririi, dar și pentru compensarea pierderilor de venit agricol, până la 12 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Reverse The Moment” lansează E.P-ul „Empty Words”
  E.P.-ul conţine cinci piese şi poate fi ascultat peYoutube, Spotify, Deezer, Itunes si Apple music.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 450 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
  După ce sâmbătă a fost înregistrat un număr record de cazuri, duminică, 12 iulie, au fost anunțate 456 de noi infectări cu covid-19. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ARDT Oradea invită tinerii la un webinar unde să discute despre start-ul în carieră
  ARDT Oradea- Asociaţia de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului lansează un nou proiect educaţional: Evolve Intership.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.