bihon.ro Web analytics

Campioană olimpică printre participanții la crosul de la Vadu Crșului

De Veronica Bursașiu
Reactualizat la:

Campioană olimpică printre participanții la crosul de la Vadu Crșului

Reactualizat la:
Scris de Veronica Bursașiu

Modelele de succes pot crea emulație și dorință de performanță în rândul copiilor. O știe și marea campioană Constantina Diță, care a răspuns afirmativ invitației de a participa la Crosul de primăvară, organizat la Vadu Crișului.

Absolut remarcabilă determinarea și dragostea pentru atletism a autorităților din Vadu Crișului. Primăria și Consiliul Local Vadu Crișului, Colegiul Tehnic nr. 1 Vadu Crișului și Asociația Simona Kadas organizează vineri, 27 mai 2022, orele 12:30 o nouă ediție a Crosului de primavară. Conform celor spuse de viceprimarul Ioan Hasas, concursul va fi organizat pe categorii de vârstă, cu participarea tinerilor din comuna Vadu Crișului și din alte localitățile din zonă.

Crosul de primăvară se va desfășura în zona bazei sportive din Vadu Crișului.

Categoriile de vârstă pentru participanți sunt: sub 6 ani; 6-8 ani; 9-10 ani;11-12 ani;13-14 ani;15-16 ani;17-19 ani. Concursul se va organiza atât pentru băieți, cât și pentru fete. Primii trei clasați de la fiecare grupă de vârsta vor fi premiati cu cupe și diplome.

Înscrierile se vor face începând cu ora 12:00, la sala de sport din comună.

Organizatorii spun că participanții vor avea echipament sportiv adecvat alergării și vor prezenta o copie a certificatului de naștere/copie carte de identitate, dar și aviz medical de la medicul de familie, cu specificația „clinic sănătos”, menționându-se după caz si patologia cronică a copilului, în conformitate cu Ordinul ministrului Educație și Cercetării, al ministrului Tineretului și Sportului și al ministrului Sănătății nr. 5298/1668/2011 modificat. Avizele se vor lua tabelar, la nivel de clasă/an/medic familie, pentru a nu perturba programul medicului de familie.

„La eveniment va participa și marea alergătoare pe distanțe lungi, Constantina Diță. Atleta Constantina Diță a atins vârful carierei la JO de la Beijing (2008) când, la vârsta de 38 de ani, a reușit să devină campioană olimpică la maraton, fiind cea mai în vârstă campioană olimpică a probei. A câștigat cursa cu timpul de 2 ore 26 minute și 44 de secunde. De-a lungul carierei sale, a reușit să câștige mai multe curse de maraton și să realizeze o serie de recorduri mondiale și naționale. Printre medaliile importante cucerite de-a lungul carierei de către Constantina Diță se află: bronz la CM de la Helsinki (2005) la maraton; aur la CM de la Edmonton (2005) la semimaraton; bronz la CM de la New Delhi (2004) la semimaraton; aur la Maratonul de la Chicago (2005); bronz la Maratonul de la Londra (2007)“, a precizat viceprimarul Ioan Hasas, organizator al evenimentului.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi să apelezi la un centru de înfrumusețare
  Domeniul beauty este în continuă expansiune și numărul locațiilor care oferă astfel de servicii a crescut considerabil în ultimii ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Sesiunea Națională de Rapoarte Arheologice 2022, la Oradea
  Evenimentul va avea loc în cadrul Zilelor Muzeului Țării Crișurilor, ediția a XXIV-a.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  3 bărbați și o femeie condamnați la închisoare cu executare depistați și arestați de polițiștii bihoreni
  Cei patru bărbați au fost depistați în trafic de către polițiștii bihoreni și arestați.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Expoziții de artă fotografică în mijloacele de transport din Oradea
  Proiectarea expozițiilor de artă fotografică este realizată prin parteneriatul dintre Asociația Internațională „Euro Foto Art” şi Oradea Transport Local S.A.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Alergăm împreună la fapte bune pentru autism”

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Poștașii continuă protestele la București
  SLPR solicită Guvernului României să dispună o analiză temeinică și sănătoasă asupra stării Companiei Naționale Poșta Română.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.