bihon.ro Web analytics

Chuck Norris a fost votat în Bihor!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Unii alegători bihoreni au mers spre secţiile de votare, însă nu pentru a vota vreo siglă de partid sau vreun candidat independent, ci pentru a le transmite mesaje scrise politicienilor. Care de care mai originiale.
Scris de Demian - Unii alegători bihoreni au mers spre secţiile de votare, însă nu pentru a vota vreo siglă de partid sau vreun candidat independent, ci pentru a le transmite mesaje scrise politicienilor. Care de care mai originiale.

Bunăoară, un cetăţean şi-a găsit un candidat propriu, în persoana actorului… Chuck Norris, pe care a şi aplicat apoi ştampila de vot. „Să vă ia dracu pe toţi. În loc de o romanţă, vă dedic la toţi sirena de ambulanţă”, a fost mesajul deloc subtil al acestuia către politicienii români.

Un altul i-a acuzat pe cei ce figurau în buletinele de vot: „Trădători de ţară şi de neam”. Sau „politicieni hoţi şi bandiţi”. Un altul a cerut „mai întâi autonomie”. Şi apoi a aplicat ştampila pe acest deziderat. Un alt elector şi-a anulat singur votul, scriind pe buletinul de vot că nimeni nu îl reprezintă. Peste fila din buletinul de vot ce cuprindea candidaţii PNL, PRM, ANA şi PDS a apărut, la un moment dat, cuvântul „eutanasiaţi”. „Acesta este votul meu, eutanasierea politicienilor” – a fost mesajul ce a apărut pe coperta buletinului de vot.

Aceste buletine de vot anulate ne-au fost arătate de către Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Bihor.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Au vopsit balustradele podului cu tot cu mașinile parcate sub el, dar și pe cele aflate în trafic
  O echipă de muncitori a reușit să vopsească balustradele podului de la Otopeni cu tot cu mașinile parcate sub, dar și cu cele aflate în trecere.

  Mapamond

  Rusia clonează marile branduri - CoolCola, Fancy și Street
  Ochakovo, un producător rus de băuturi, a anunţat că va produce o nouă gamă de băuturi răcoritoare pentru a înlocui mărcile emblematice precum Coca-Cola, Fanta şi Sprite, care au părăsit piaţa rusă în urma invaziei militare ruse în Ucraina.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Alimentele viitorului: Ce am putea mânca până în 2050
  Oamenii de știință au întocmit o listă de plante puțin cunoscute care ar putea săapară în meniuri până în 2050. Din listă fac parte banana falsă, fasolea și pandanusul.

  BIHON CAO

  Întreruperi Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Variola maimuței. Avem motive de îngrijorare? Precizările RO Vaccinare
  RO Vaccinare postează precizările dr. Cristian Apetrei despre variola maimuței: „Nu e nicio mare resetare, nicio mare vrăjitorie, nici gut feeling, biocurenți sau vreo previziune de-a lui Nostradamus”.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Excelența Sa ambasadorul George Bologan, scrisoare de acreditare în fața Regelui Spaniei
  Cooperarea multidirecțională, academică, economică, politică și organizarea unei ședințe comune de guvern s-au aflat, de asemenea, pe agenda discuțiilor. Bihoreanul George Bologan devine ambasador cu drepturi depline.

  BIHON Sport local

  CAO 1910 Oradea a câștigat „derby-ul viitorului”. Multe debuturi în Liga 3 și o retragere!
  Două echipe bihorene cu „sacii în căruță” s-au întâlnit sâmbătă în ultima etapă a play-off-ului din Liga 3, Seria 10.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.