bihon.ro Web analytics

Chuck Norris a fost votat în Bihor!

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Unii alegători bihoreni au mers spre secţiile de votare, însă nu pentru a vota vreo siglă de partid sau vreun candidat independent, ci pentru a le transmite mesaje scrise politicienilor. Care de care mai originiale.
Scris de Demian - Unii alegători bihoreni au mers spre secţiile de votare, însă nu pentru a vota vreo siglă de partid sau vreun candidat independent, ci pentru a le transmite mesaje scrise politicienilor. Care de care mai originiale.

Bunăoară, un cetăţean şi-a găsit un candidat propriu, în persoana actorului… Chuck Norris, pe care a şi aplicat apoi ştampila de vot. „Să vă ia dracu pe toţi. În loc de o romanţă, vă dedic la toţi sirena de ambulanţă”, a fost mesajul deloc subtil al acestuia către politicienii români.

Un altul i-a acuzat pe cei ce figurau în buletinele de vot: „Trădători de ţară şi de neam”. Sau „politicieni hoţi şi bandiţi”. Un altul a cerut „mai întâi autonomie”. Şi apoi a aplicat ştampila pe acest deziderat. Un alt elector şi-a anulat singur votul, scriind pe buletinul de vot că nimeni nu îl reprezintă. Peste fila din buletinul de vot ce cuprindea candidaţii PNL, PRM, ANA şi PDS a apărut, la un moment dat, cuvântul „eutanasiaţi”. „Acesta este votul meu, eutanasierea politicienilor” – a fost mesajul ce a apărut pe coperta buletinului de vot.

Aceste buletine de vot anulate ne-au fost arătate de către Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Bihor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  S-a stins din viaţă un mare dascăl: Dorel Tifor
  S-a stins un dascăl cum puţini mai sunt în ziua de astăzi.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Muzică populară, teatru-dans şi muzică clasică în Piaţa Unirii
  Evenimentul a fost organizat pe baza protocolului dintre Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Multipla campioană Elena Pagu, la 96 de ani, la startul Beiuș Runnnig Day
  Evenimentul care a avut loc pe 12 iunie 2021 se află la cea de-a doua ediție și a reunit la start sute de participanți printre care și mari campioni.

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Compania de Apă anunță întreruperi în furnizarea apei

  BIHON CAO

  Întrerupere în furnizare apei în Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 400 de teste efectuate, un singur caz nou de coronavirus
  Numărul de cazuri noi continuă să fie redus în județul Bihor. 1

  Ştiri sportive

  Prima declaraţie a medicului care l-a salvat pe Christian Eriksen
  Medicul care l-a ajutat pe Erksen pe teren, medicul echipei naţionale a Danemarcei, Morten Boesen, a povestit despre momentele în care fotbalistul a fost la un pas să-şi piardă viaţa pe teren. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Vaccinarea anti-coronavirus, restrânsă în Bihor
  Din pricina numărului tot mai mic de doze de ser anti-Covid administrate zilnic în Bihor, s-a decis reorganizarea procesului de vaccinare.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.