bihon.ro Web analytics

Cort gonflabil pentru pentru servicii publice de ocupare

De Dan Birta

Cort gonflabil pentru pentru servicii publice de ocupare

Cortul achiziţionat de AJOFM Bihor
Reactualizat la:
Cortul va fi utilizat pentru organizarea de miniburse de locuri de muncă în zonele mai izolate ale judeţului.
Scris de Dan Birta - Cortul va fi utilizat pentru organizarea de miniburse de locuri de muncă în zonele mai izolate ale judeţului.

AJOFM Bihor a achiziționat un cort gonflabil necesar funcționării biroului mobil al Agenției. Cortul a fost achiziționat în cadrul proiectului „Rețea transfrontalieră pentru susținerea dezvoltării carierei profesionale din regiunea de graniță – ROHU 331 – CAREER”.

„Prin acest birou mobil vrem să asigurăm servicii publice de ocupare pe întreg teritoriul județului Bihor. Vom ajunge în cel puțin 50 de comunități locale unde vom organiza activități de informare și consiliere profesională pentru aproximativ 1.000 de persoane. Cortul va fi folosit și pentru organizarea unor miniburse de locuri de muncă în județul Bihor, inclusiv în locurile mai izolate, astfel încât orice bihorean să aibă acces la informație și să cunoască ofertele angajatorilor”, a precizat Békési Csaba, directorul executiv al AJOFM Bihor.

Şeful AJOFM Bihor a mai adăugat că în prezent se derulează procedura de achiziţie a unui autovehicul cu care să fie transportat cortul. „Cel mai probabil, cortul în vom folosi începând cu luna martie, unde vom organiza o mini-bursă în zona Marghitei”, a declarat Békési Csaba.

Proiect transfrontalier

Proiectul „Rețea transfrontalieră pentru susținerea dezvoltării carierei profesionale din regiunea de graniță – ROHU 331 – CAREER” are o valoare totală de 2,5 milioane de euro și se întinde pe 24 de luni, între 1 martie 2019 şi 28 februarie 2021. Este finanțat prin programul Interreg V-A România-Ungaria și este implementat de Societatea Caritabilă „Don Orione” din Oradea, în parteneriat cu AJOFM Bihor, Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Békés (Ungaria), Oficiul Guvernamental Békés şi Fundaţia pentru Dezvoltarea Afacerilor din judeţul Békés.

Principalii beneficiari ai proiectului sunt elevii cu vârste mai mari de 15 ani din Bihor și Békés care vor beneficia de servicii de orientare în carieră și de ajutor specializat pentru a lua deciziile potrivite pentru dezvoltarea lor profesională. De proiect beneficiază şi companiile din judeţ, care vor putea astfeş să-şi asigure o parte din viitoarea forţă de muncă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Notarul Laurenţiu Tomulescu, condamnat pentru fals intelectual
  Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat în dosarul în care notarul orădean a fost judecat pentru fals intelectual şi l-a condamnat la închisoare cu suspendare. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Șapte focare de pestă porcină în județul Bihor
  Ca urmare a stingerii focarelor din două localităţi, au fost ridicate restricțiile sanitare veterinare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Nemţii dau drumul la concerte. Bryan Adams va cânta în faţa a 12.000 de fani
  Bryan Adams a anunţat pe Instagram că va concerta în septembrie pe un stadion din Dusseldorf:

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Colectarea pe trei fracții devine regulă în Oradea
  Introdusă experimental anii trecuți, cu scopul de a reduce „amenda” plătită de oraș pentru cantitățile prea mari de deșeuri depuse pe haldă, colectarea pe trei fracții devine obligatorie cu încheierea noului contract de salubritate multianual. 3

  BIHON Sport local

  Promovarea lui CAO 1910 Oradea, la mâna FRF
  Formația orădeană nu se regăsește între primele șapte echipe de pe locurile 2.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă două decese în Bihor de la Covid, dar pe fond de comorbidități
  Alți doi oameni s-au stins din viața la secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Curteanu. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.