bihon.ro Web analytics

Declarații controversate ale unei asistente de la Spitalul Aleșd: „Ăsta e protocolul sanitar de la Arafat (...) Aștia se joacă de-a Dumnezeu". Reacția Spitalului

De Bihon.ro
Reactualizat la:

Declarații controversate ale unei asistente de la Spitalul Aleșd: „Ăsta e protocolul sanitar de la Arafat (...) Aștia se joacă de-a Dumnezeu". Reacția Spitalului

Reactualizat la:
O asistentă de la Spitalul din Aleșd a fost înregistrată în timpul unei convorbiri telefonice, purtată înainte de valul IV pandemic, iar miercuri, aceasta a apărut în spațiul public. În acest sens, conducerea spitalului a transmis un comunicat de presă.
Scris de Bihon.ro - O asistentă de la Spitalul din Aleșd a fost înregistrată în timpul unei convorbiri telefonice, purtată înainte de valul IV pandemic, iar miercuri, aceasta a apărut în spațiul public. În acest sens, conducerea spitalului a transmis un comunicat de presă.

Înregistrarea a fost publicată miercuri, 08 decembrie, pe un cont fictiv de Facebook, cu aproape 18.000 de urmăritori.

„Dezvăluiri din interiorul sistemului. Protocolul criminal. Înregistrarea unei convorbiri cu o asistentă medicală din Aleșd, făcută înainte de «valul al 4-lea»”, este descrierea care însoțește înregistrarea audio a unei convorbiri telefonice între Maria T.P, o asistentă de la Spitalul din Aleșd și un bărbat.

Potrivit femeii, înregistrarea a fost făcută fără acordul acesteia, neștiindu-se exact ce s-a discutat înainte ca bărbatul să pornească înregistrarea

Înregistrarea este făcută sub forma unui interviu, iar bărbatul a cărui identitate nu o cunoaștem îi adresează pe parcursul dialogului mai multe întrebări asistentei.

„Remdesivir și Kaletra au omorât sute de oameni”, spune femeia la începutul înregistrării, care susține apoi că Dexametazona trebuia administrată într-o singură fiolă, iar la pacienți li se dădeau 6 de fapt.

„Este un antiinflamator, se dă la reumatism, la poliartrite, la pacienți care au dureri foarte mari. Este un inflamator foarte puternic. Antibioticul în doze decente induce o infecție, în doze mari e letal. Dacă dau la cineva până în două grame de Cefort e ok, la o infecție urinară sau cutanată. Dacă îi dau patru grame îl omor.”, spune asistenta în înregistrare.

In acelasi timp afirmațiile privind transferul acesteia pe sectia de chirurgie pe considerentul atitudinii sale anti-vaccinare sunt totalmente nefondate , deoarece singurul considerent privind transferul a fost prin prisma deficitului de personal inregistrat la nivel de sectie.

„Deci zici că așa au reușit să îi pună în pită` pe mulți (pacienți -n.r.). Cu supradoză, nu?”, spune bărbatul.

La acuzația extrem de gravă lansată de bărbat, aceea de malpraxis medical, femeia răspunde cu lejeritate: „Da, bineînțeles”.

„Am avut colegă care a fost repartizată la Oradea, la Gavril Curteanu, pe COVID. A zis clar: «Maria, aruncam Dexametazona în coș, aruncam Kaletra». Mă duceam cu ea la bolnavi și făceau aștia ochii mari și ziceau «nu, nu vreau asta. Băgam doza în buzunar, mă duceam la baie și o aruncam în veceu. Tu știi câtă Kaletra am aruncat eu în veceu doar să nu-i am pe conștiință”, mai spune asistenta în înregistrare, care apoi critică modul de administrare a oxigenului pentru pacienți.

„Tu bagi în bolnavi 12L de oxigen continuu, când după 2 ore la 6 litri organismul intră în acidoză și procesele chimice se dau peste cap în organism. Încarci un edem pulmonar acut, o insuficiență respiratorie. Maxim două ore la 6 litri de oxigen la o persoană. Dacă îl ții 24/24 la 12 litri face acidoză și-ți crapă, îți moare (n.r.- pacientul)”, mai spune asistenta.

Bărbatul încearcă apoi să ducă discuția într-un alt sens, făcând referire la cele spuse mai sus de femeie și zicând: Și asta se făcea conform protocoalelor lu` ăsta, lu` Arafat”, după care femeia îi răspunde «Da,da,da. Asta a făcut Raed Arafat. Și confirm eu, că sunt în sistem și știu»”, mai spune Maria.T.

Apoi, femeia spune că asistentele scădeau nivelul de oxigen la 6 litri, iar șefa de secție urla: „V-am spus să lăsați la 12 Litri”, pentru că din spusele ei, „avea niște planuri acolo făcute”.

Discuția continuă în aceeași manieră, asistenta spunând că după ce s-au simțit vinovați, mai mulți medici au ieșit public și au spus că au omorât oameni.

Asistenta Maria T.P, a lucrat o perioadă la Centrul de vaccinare din Aleșd, iar apoi a fost mutată la spital, în secția de Chirurgie din cauza deficitului de personal.

Întrebată apoi de bărbat dacă se mai respectă protocoalele medicale, femeia spune că cei care le-au făcut au fost „atinși”.

„Stai să vedem dacă mai vine un val ce protocoale mai scot. Au fost atinși și mulți s-au revoltat, deci nu cred că le mai aplică. Dar atunci în plin doliu, în toiul nebuniei, astea s-au aplicat. Sforile se trag la un nivel mult mai mare, la care noi aștia mici nici măcar nu putem să ne gândim. Venea de la București, de la Arafat ăsta e protocolul, un protocol sanitar care trebuie respectat”, mai spune femeia în înregistrare.

Ea a susținut în înregistrare că directiva a venit de la OMS.

„Ăia trebuie să ne rărească. Suntem prea mulți. Trebuie rărită lumea. OMS-ul a dat directiva. Orice sistem medical se ghidează după OMS”, spune femeia pe înregistrare, care apoi face o remarcă rasistă la adresa șefului OMS, Tedros Adhanom: «Unde îl avem pe negrotelul ală, pe Tedros ală sau cum îi zice. Azi zice una, mâine zice nu am zis asta, ați înțeles greșit. Asta denotă câtă încredere poți să ai în el».

Femeia a lucrat ca asistent medical generalist la spitalul „Santa Giulia”, din Milano timp de 14 ani, iar din 21 ianuarie 2021 a fost angajată la Spitalul din Aleșd.

„Vaccinul produce sterilitate”

„Vaccinul produce sterilitate. Atacă organele genitale. Organele de reproducere, nenorocitul ăsta de vaccin. Eu din ianuarie până când m-am accidentat am lucrat pe vaccinări. Am fost la centrul de vaccinare (din Aleșd – n.r.). Vaccinam lumea în prostie”, mai spune femeia pe înregistrare.

„Venea lumea și îmi spunea: «abia aștept să mă imunizez». La fiecare cum venea le spuneam păi, nu vă imunizați. Știți ce înseamnă imun? Dacă ești imun boala nu te poate atinge, iar acest vaccin, impropriu spus, nu vă protejează. Dumneavoastră nu faceți vaccin, faceți terapie genetică. Sunteți cobai până în 2023. Eu cu seringa în mână le spuneam chestia asta”, mai spune asistenta pe înregistrare.

Atâta timp cât are un ARN mesager acolo, nu e un vaccin. Singurul vaccin este AstraZeneca, că are tulpină atenuată de virus în el. Ală e singurul vaccin, restul sunt terapii genetice.

„Cine îmi garantează că acest ARN mesager se duce doar până la nivel de mitocondrii și acolo se dezintegrează, se autodistruge. Dacă cumva se joacă cu ADN-ul ală. Ce se întâmplă după, modifică genomul uman. Ce devenim după 20-30 de ani? monștri, mutanți. Din cauză că tu, nu poți să te joci de-a Dumnezeu să umbli cu ARN-ul și cu ADN-ul, să te joci cu ele fără să ai consecințe. Asta fac mințile bolnave. Bogații ăștia, lumea aia nevăzută, care ne conduce pe noi și nu e teoria conspirației și nu e nebun cine crede așa ceva, pentru că înainte să le scot pe gură am citit și m-am documentat cu persoane, zic eu importante care știu despre ce vorbesc. Sunt date care atestă așa ceva. Bogătașii ăștia nu mai știu ce să facă. Se joacă de-a Dumnezeu”, mai spune asistenta Maria, care apoi face comparația oamenilor, cu a puilor de găină pe care îi poți omorî în diverse feluri pentru a face experimente pe ei.

„Veneau cupluri la vaccinare și la rapel doar el sau ea”

Asistenta îi povestește apoi bărbatului că pe perioada cât a lucrat la centrul de vaccinare din Aleșd, au venit 6 cupluri la vaccinare, iar la rapel, doar unul dintre ei, spunând că celălalt partener a murit de la vaccin.

„Să nu spun cazuri în care veneau cuplurile, fericiți că se vaccinează. Și veneau la rapel doar el sau ea. Păi unde-i doamna, a murit, 6 cazuri am avut. Trei anafilaxii foarte puternice. Reacție la 15 minute post-vaccinare, i-am trimis la Oradea”, mai spune Asistenta.

Conform protocolului de vaccinare, fiecare pacient trebuie să stea sub observație timp de 15 minute, pentru a vedea dacă are reacții adverse în urma vaccinării.

„La 3 zile de la vaccinare l-au îngropat”

„Săream pe ei și prindeam linia venoasă și repede perfuzie și du-te cu adrenalina. Le ziceam hai că a intrat în șoc anafilactic. Era nebunie. Și veneau măi, vrem vaccin și vrem vaccin”, mai spune femeia, care apoi povestește cazul unui bătran care a mers să se vaccineze și a murit la 3 zile după imunizare.

„A venit un domn și l-am întrebat de ce vreți să vă vaccinați. Păi cum adică îmi spuneți așa ceva, eu sunt cardiac și trebuie să mă vaccinez că mi-a zis medicul de familie că chiar e indicată vaccinarea în cazul meu, pentru că doamne păzește, dacă mă îmbolnăvesc, o să fac o formă ușoară. I-am spus nu luați în calcul că poate vă păzește Dumnezeu de boală și fără vaccinul ăsta? Și șansele sunt mai mici să faceți complicații. S-a supărat pe mine, la trei zile l-au îngropat. A treia zi de la vaccin era în groapă.”, mai spune femeia.

„Am vaccinat peste 3.000 persoane”

Asistenta îi mai spune bărbatului că cele spuse nu sunt povești, sunt experiențe personale trăite.

„Eu cu mâna mea am vaccinat 3.000 și ceva de oameni. Prima dată am zis nu accept, după am zis că nu e o chestie pe care o fac împotriva voinței omului. Singurul lucru pe care pot să-l fac e să-i explic ce face”, mai spune Maria.T, care apoi aduce vorba unui transfer, de la centrul de vaccinare, la secția de Chirurgie a Spitalului Aleșd, care s-a făcut conform conducerii spitalului din cauza deficitului de personal de pe secția respectivă.

Asistenta spune că Centrul de vaccinare din Aleșd vaccina în jur de 200 de persoane pe zi, iar din cauza faptului că ea „informa” persoanele care doreau să se imunizeze, la un moment dat nu au mai mers oameni să se vaccineze.

„Afirmațiile privind transferul acesteia pe secția de chirurgie pe considerentul atitudinii sale anti-vaccinare sunt totalmente nefondate , deoarece singurul considerent privind transferul a fost prin prisma deficitului de personal inregistrat la nivel de secție.

Din sursele noastre, asistenta Maria.T este fina managerului spitalului, Florin Creț.

Reacția spitalului

În baza înregistrării apărute în spațiul public, Spitalul din Aleșd a transmis un comunicat oficial, semnat de managerul executiv Florin Creț, directorul medical Florin Creț și directorul financiar Săteanu Elvira.

Unitatea spitalicească a luat poziţie, spunând că “respinge cu vehemență orice susțineri privind neîndeplinirea în condiții de siguranță și implicit de profesionalism a actului medical în tratamentul pacienților confirmați cu COVID-19 și implicit a pacienților non-Covid”.

„Pe cale de consecință, vom întreprinde toate demersuiile care se impun și vom uzita de toate căile legale pe care legislația ni le conferă pentru tragerea la răspundere a persoanelor care diseminează și implicit propagă la adresa noastră și a personalului nostru informații false și totodată nefondate, care afectează imaginea instituției noastre, subminează actul medical în sine și care conduc implicit la o scădere a încrederii oamenilor în serviciile medicale”, transmite conducerea unității spitalicești.

„Pe fondul apariției în spațiul public, in speță pe rețelele sociale, a unor acuzații totalmente nefondate la adresa instituției noastre, a personalului unității noastre și implicit acuzații ce visează activitatea desfășurată în cadrul centrului dc vaccinare din Aleșd, Spitalul Orășenesc Aleșd respinge cu vehemență orice susțineri privind neîndeplinirea în condiții de siguranță și implicit dc profesionalism a actului medical în tratamentul pacienților confirmați cu COVID-19 și implicit a pacienților non-Covid. Potrivit dispozițiilor Ordinului nr. 434/2021 privind aprobarea Planului de măsuri pentru organizarea spitalelor și a unitdților de dializă în contextiil pandemiei de COVID-19 și a listei spitalelor și unităților dc dializă care asigură asistenta medicală pentru pacienți, cazuri confirmatc și sitsperfe de COVID-19, confoFni clasificării spitalelor în 3 niveluri de competență, Spitalul Orășeriesc Aleșd este încadrat la nivelul III de competență, având prerogativa legală de asigurare diagnostic, monitorizare și tratament a cazurilor suspecte/confinnate eu virusul Sars- Cov-2 forme uşoare și medii din punct de vedere a gravității.”, se arată în comunicatul spitalului.

Conducerea spitalului menționează că respectă cu strictețe Protocolul de tratament al infecției cu virusul SARS-Cov-2, protocol reglemeritat prin legislația națională în vigoare în speță în ORDINUL nr. 487 din 23 martie 2020 pentru aprobarea protocolului de tratament al infecției cu virusul SARS-Cov-2, cu modificările ulterioare.

„Referitor la tratamentul medicamentos administrat, acesta este adoptat tipologiei fiecărui caz medical în funcție de afectarea pulmonară și simptomatologie manifestată de pacient, inclusiv sub aspectul administrării de oxigen medical. Ceea ce se susține nefondat a fi un efect advers al supradozajului de oxigen la care se face referință în înregistrare, sunt in fapt manifestări ale infectării cu SARS-Cov-2 propria zise, ale desatuiației și detresei pulmonare accentuate pe care această infecție le cauzează. Degradarea bruscă a stării generale a pacienților despre care se susține că ar fi cauzată de uri supradozaj al oxigenului este de fapt un element specific a1 evoluției fulminante ai acestei infecții”, se mai arată în poziția unității spitalicești.

„Subliniem faptul că orice procedură, tratament care se administrează pacientului se face după explicarea in prealabil, în detaliu, pacientului sau după caz aparținătorilor acestuia, a ceea ce presupune procedura în sine, a riscurilor care le implică, a potențialelor efecte adverse, cu alte cuvinte cu respectarea drepturilor pacientului care trebuie să își manifeste voința fară echivoc și în deplină cunoștință de cauză cu privire la întreg actul medical la care este supus. De asemenea în conformitate cu prevedeiile oidinului 434 din 2020 menționat anterior, unitatea noastră sanitară asigură oxigenoterapie cu debit scăzut low-flow respectiv debit înalt high- flow realizând astfel suportul respirator non-invaziv al pacienților diagnosticați cu COVID-19 sub coordonarea unui medic în specialitatea ATI, în conformitate cu prevederile și specificațiile regăsite în cadrul PROTOCOLULUI din 1 iulie 2021 pentru suponul respirator non-invaziv al paciențiloz adulți diagnosticați cu COVID-19 în afara secțiilor ATI. Pacienții noștri sunt supravegheați și monitorizați în permanență de cadrele medicale și întreg personalul medical, care depun toate diligențele în vederea asigurării unor servicii medicale profesionale și calitative pentru îmbunătățirea actului medical și implicit a calității vieții pacientului”, mai transmite spitalul Aleșd.

„Pe tot parcursul situației epidemiologice și pănă în prezent, Spitalul Aleșd cu întreg personalul său a depus toate eforturile necesare atât din punct de vedere profesional cât și prin prisma factorului uman în vederea asigurării unor servicii medicale optime, pe cale de consecință considerăm că este condamnabilă orice tentativă de subminare și de a duce în derizoriu aceste eforturi prin propagarea de neadevăruri. Cu privire la activitatea desfășurată în cadrul centrului de vaccinare aceasta se desfășoară cu respectarea normelor legale în vigoare, cu asigurarea personalului medical și implicit auxiliar medical calificat, iar activitatea de inoculare se face in condiții optime dc siguranță și numai pe baza consimțământului expres a solicitantului, cu privire la actul medical la care este supus. Atitudinea contrara privind actul de vaccinare care reiese din afirmatiile d-nei asistente in cauza , este diametral opusa realitatii in conditiile in care aceasta s-a vaccinat din propie initiativa cu schema completa de vaccinare in cadrul centrului de vaccinare din Spitalul Orasenesc Alesd”, mai transmite unitatea spitalicească.

Comunicatul integral, transmis de conducerea Spitalului din Aleșd poate fi consultat mai jos.

108 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. OMIKRON says:

  Gândiți-vă, cine spune adevărul?
  Asistenta nu a respectat protocolul criticat pe nivel mondial.
  Conducerea spitalului declară că au respectat protocolul.

 2. Toronto says:

  Asistenta are dreptate 100%.
  Se pare din înregistrare că cei doi se cunosc.

  O fi un ” blackmail” din partea lui Luci parcă se aude la un moment dat.

 3. Aurel says:

  A spus ce majoritatea gindim !!!

 4. Dusa cu pluta says:

  Ce idioata de asistenta, care isi da si ea aiurea cu parerea vorbind idiotenii, din pacate astfel de angajati din sanatate cu o pregatire precara fac reclama proasta pentru vaccinare, asemenea idioate ar trebui date afara din sistem. mai sunt din pacate si medici care procedeaza la fel.

  • ....... says:

   Tu deti adevarul absolut si o faci pe asisitenta idioata …cine e idiotul in cazul asta, dar daca deti adevarul spunel la toata lumea si sursa din care lai aflat.

   • Yyy says:

    @…. Si tu invata sa scrii corect gramatical. Ca altfeli tu pari a fi idiotul in cazul acesta

    • ....... says:

     Iar ai alt nume profesore Vasile gheorghe ori cum iti mai spui, nu vreau sa scriu corect gramatical tocmai sa agit idioti ca tine care alta treaba nu au decat sa stea pe Bihon si sa se infoaie cand cineva nu pune punctulete liniute etc, sa ma sugi la ciorapi daca nu iti convine

  • Nicoleta says:

   Asistenta este foarte bine pregătită profesional. Spune adevărul sută la sută

   • Gheorghe says:

    …da , sigur a fost ,,pregătită,, profesional de mai mulți doctori să prindă un post călduț !

    • @gheorghe says:

     Remdesivir sau Kaletra pentru tine sobolan bolsevic.

    • sadadsafsafsaddasfaafdsfsfa says:

     Probabil de tine, lingaule din sistem, care ai fi in stare sa iti omori si parintii pt bani. Mizerii de oameni ce sunteti. Rama ciuda in voi cand spune cineva adevarul despre toata mizeria asta de covrig.

  • eu says:

   tu ar trebui sa nu mai ai dreptul sa respiri

  • Bihorean says:

   Pt dusa cu pluta, tu ce ai la afacere de ai ajuns sa denigrezi pe cineva? O parte din ceea ce a spus ea stie majoritatea populatiei si ce e mai cripi e ca i si adevarat. Asa ca hai mergi pe drumul tau.

 5. K62i says:

  Ipocrizie criminala din parte spitalelor, asistenta are dreptate au ajuns spitalele anatoare prin aplicrea protocoalelor oms, se vede la spitelul din Sibiu unde se fac cercetari in cazurile deceselor suspecte!!!

 6. Larry says:

  Doamna asistenta poate e pacienta la psihiatrie, fosta angajata a spitalului. zic si eu

 7. un bihorean says:

  cum sâ crezi așa ceva? cum să crezi adevărul? nuu, lumea ne vrea binele! vaccinul e bun! și coca cola la fel! nu e otravă nici una! am văzut la Teveu! doar vine de la americani! și de la naz..nemți! Heil..Halloween !!

 8. Yo says:

  Dacă ne uităm în comunicat, spitalul spune clar că a respectat protocolul. Deci asistenta are dreptate. În protocol a fost kaletra, pe care au scos-o după valul 2. De ce oare? Și-au dat seama că lumea s-a prins mai ales după cazurile de la arad. Dar au băgat dexametazona, care în cantități mari duce la hiperglicemie, care duce la acidoză și apoi la cedarea organelor, iar oxigenul (și ăla pentru sudură) se dă în funcție de cwpacitatea pulmonară. Nu poți să dai 12litri/minut la toată lumea. Oamenii au murit cu zile, dar toate astea se vor descoperi într-o zi, când sper că oamenii se vor trezii

  • Unu says:

   Da, poate când va trece durerea, oamenii vor vorbi. In anturajul meu sunt cateva astfel de cazuri . Nu am acordul celor apropiați pt a spune mai multe, pot sa spun doar atât :barbat 45 de ani- coma hepatica de la remdesivir, barbat 42 de ani, vaccinat, infectat cu covid, ajuns in spital, vindecat de covid si decedat din cauza unei infecții nosocomiale, mama lui idem, femeie 55 de ani, coma hepatica de la remdesivir . De asemenea, un om deosebit, fotograf cunoscut in Oradea, decedat din cauza protocoalelor oms .
   Sper ca sufletele acestor oameni decedați mult prea devreme, sa nu va lase pe toți cei vinovați si pe cei care va susțin , sa aveți niciodată liniște, nici aici nici pe lumea cealaltă.
   Mai nădăjduiesc ca toate familiile care au trecut prin astfel de tragedii sa aibă puterea si curajul sa vorbească.
   Sa organizeze dl Haragos o intalnire si cu ei, dacă presa este cu adevărat libera in această țară.
   PS. Precizez ca sunt trol rusofil, pus de Brejnev si de Hrusciov ca să dezinformeze cu scopul ca Rusia, NKVD si țarul Petru I sa pună labele pe romani si pe Europa.

   • blabla says:

    ai uitat de extratereștrii albaștri care au interese ascunse, sigur că in colaborare cu rușii lui putin

   • Gheorghe says:

    Calmează-te că nu mai păcălești doar câtiva idoți cu exemplele tale mincinoasse de doi bani !…întelegi sobolane ?!

    • Unu says:

     Esti un jegos ordinar, care nu are pic de omenie si empatie fata de semenii lui.
     Faci umbra pământului degeaba, gunoi împuțit ce ești . Crezi ca toți mințim ca voi sectanții covidoizi si ca statul mafiot pe care il susțineți si il lingeți in cur pt un pumn de bănuți găuriti, de dimineața până seara?! Rușine sa iti fie păduchele pulii ce ești pt tot veninul pe care il verși cu fiecare vomă a ta de pe kkt asta de forum.

     • Vasile says:

      A ieșit “geniul” din tine la suprafață. În sfârșit ai scris ceva de la tine, ceva ce gândești tu cu mintea ta și nu idei copiate. 👍

    • Unu says:

     Ca bine zici Vasile, pe lângă ca sunt trol risofil, mai sunt si plagiator de idei, pe care nu le gândesc cu mintea mea ci mintea lui Vadim Tudor si cu mintea lui Ana Pauker .
     Apropos:
     1. Ești secretara lui Gheorghe?
     2. Sau Gheorghe e cealaltă personalitate a ta, (tu având personalități multiple, după cum scrii si gândești cu mințile tale😜) . Răspuns corect varianta nr 2.

    • VeveritaOrtogonala says:

     Dar crezi ca ii pasa cuiva de ce gandesti tu Gheorghe ? Sau ca “unu” da o ceapa degerata pe ce spui tu ?

 9. Horea says:

  Sunt mai multe variante aici :
  -Civilizat va spune că asistenta se droghează.
  -Vasile va spune că este plătită de ruși.
  -Biggie va spune că este analfabetă

  Între timp mor oamenii în spitale, dar… statul nu are nicio vină, câ doar statul ne vrea binele.
  Nu?
  Nu contează ca statul se aprovizionează cu echipamente medicale de la firme de interlopi cum e Manu Bombardierul.
  Nu contează că statul nu asigură medicamente și tratamente.
  Nu contează că statul ascunde gunoiul sub preș și nu se vorbește despre morți de la efectele secundare ale vaccinului… De exemplu in Marea Britanie au explodat cazurile de miocardită….
  Nu contează că statul ascunde faptul câ oamenii mor de la infecțiile din spitale.
  Nu contează nici că in țări campioane la vaccinat, cum este Gibraltar vaccinat 100% , au restricții dure, aproape ca in look down.
  Sănătate să aveți și mintea trează, nu adormită de mass media.

 10. Vasy says:

  Ba da ce bine pregatita medical era asistenta, doar lucra la Centru de cercetari epidemiologice din Alesd. Ar fi interesanta si declaratia portarului sa stim ce si cum e cu virusul.

 11. Curteanu says:

  In legătură cu kaletra are perfecta dreptate cei care au fost internați la început mulți știau lucrul acesta daca vrei sa trăiești arunca kaletra

 12. Romeo says:

  Cand isi mai deschide cate o asistenta gura, intotdeauna este facuta proasta, idioata, insusi zeul Arafat a spus ca trebuie cenzurat absolut toate parerile ce contravin sistemului. Toti cei care sustineti sistemul si va incredeti in el, ar trebuii sa va ma ganditi putin, cum dintr-o data statul isi face asa mari griji pentru voi? Chiar puteti sa haliti treaba asta?

 13. Arestați medicii corupți prindeți capul retelei says:

  O sa bage în noi cipuri prin vaccin, sa ne telighideze prin aplicatie sa fim sclavii sistemului, vream sa fim liberi, nu vrem sa fim sclavii Guvernului Corupt!

  O sa ne injecteze de numa, o sa ne doara umarul 3 luni de la injectie, o sa luam calmante, o sa ne injecteze tot la 3 luni de o sa ne sara capacele, de numa, o sa ne doara umarul 1 an cel putin de la 4 doze pe an, o sa bage in noi.

  Dar o sa putem vinde sau cumpara orice, o sa mergem la film, o sa bem in sfarsit cafeaua aia super tare la cafenea, o sa mancam pizza din belsug la restaurante, o sa fim bogati, nu o sa mai incercam experimente sa preparam pizza acasa numai saracii mananca acasa.

  Nu o sa mai facem experimente sa ne dam silinta sa ne facem o amarita de cafea si o sa bem cafea de lux la restaurante, va fi bine.

  O sa mancam o Ciorba de burta la restaurante de lux, nu o sa ne mai chinuim acasa sa facem experimentul apa de ploaie ciorba de burta.

  O sa mancam la restaurante, cine va fi ca noi???, numai saracii mananca acasa mancare

  O sa putem merge in sfarsit la celebrul Targ de Craciun din Oradea si sa ne cumparam cascaval cu 99 lei per kg si preajituri 100 g cu 8 lei, sau o sa degustam celebrul vin cu fructe la 15 lei un pahar mic, o sa ne cumparam chipsuri cu 18 lei 100 g, va fi mistoooo.

  Trebuie doar sa acceptam marele semn pe umar(adica ciparea cu cipuri prin vaccin) fara acest semn nu vom putea cumpara sau vinde, sau merge nicaieri.

  Doamne ajuta la toata lumea

 14. Gheorghe says:

  Astai- o asistenta ce si-a luat inclusiv bacul pe bani…o stiu de la generală ! Nu-i dubios că ajunge de la Milano în Alesd mare centru medical ! Acolo probabil a fost doar o infirmieră de doi bani !

  • Anca says:

   Vrea sa ne cipeze, ce facem?

   Mi-a zis o doamna care vinde legume și fructe în piață dansa este mare epidematolog și a spus la doza 3 booster atinci va fi vale, o sa bage cipul în nou prin vaccin

  • Mircea Georgica says:

   Sigur că o cunoști, cum să nu! Tu ești vrednic de crezare. Alte minciuni mai ai în repertoriu?

  • VeveritaOrtogonala says:

   O sti de la generala … Ce-ai baut Gheorghe de aberezi in halu asta ? Zeama de transformator ? Spune-i la asistenta sa-ti mute patul de langa priza, sa nu cumva peste cateva minute sa te crezi veioza.

 15. Mircea says:

  Cam ăsta-i adevărul! O parte doar. Cam așa au procedat.

 16. Trax says:

  Ce univers frumos in comentariile de pe bihon, o adevarata opera de arta:)))

 17. What you posted was actually very reasonable.

  But, think about this, what if you added a little information? I ain’t saying your information is not good., but suppose you added a post title that makes people want
  more? I mean Declarații controversate ale unei asistente de la Spitalul Aleșd:
  „Ăsta e protocolul sanitar de la Arafat (…) Aștia se joacă de-a Dumnezeu".
  Reacția Spitalului – BIHON is kinda plain. You might peek at Yahoo’s front page and note how they create
  post headlines to get people to click. You might add a video or a picture or two
  to get people interested about what you’ve written. Just my opinion, it would make your posts a
  little bit more interesting.

 18. Biggie says:

  @pentru acei sau acel gicacontraVasile, Gheorghe etc.

  Mai analfabetilor, voi chiar nu sunteti in stare sa postati argumente?

  Sa vedem cateva argumente ale acestui/acestor desreierati:

  “Tu sobolan bolsevic, numai tu.”
  “Gheorghe,te bag in pizda mă-tii!!!!!”
  “sa ma sugi la ciorapi daca nu iti convine”
  “Remdesivir sau Kaletra pentru tine sobolan bolsevic.”
  “Exmplu bun esti tum, degeaba ai fost la Spitalul 6, tot nebun la cap ai ramas.”

  Si inca un individ care crede ca le stie pe toate si care posteaza niste asrgumente. Isi zice Unu. Foarte civilizat e omul:

  “Esti un jegos ordinar, care nu are pic de omenie si empatie fata de semenii lui.
  Faci umbra pământului degeaba, gunoi împuțit ce ești. Rușine sa iti fie păduchele pulii ce ești pt tot veninul pe care il verși cu fiecare vomă a ta de pe kkt asta de forum.”

  Tu vorbesti de empatie, rusine, venin si voma? Cam cat venin si voma este in postarea ta?

  Astept injuraturile de mama, frati, surori si alte neamuri din partea acestor specimene cu 2 clase. Unu este exceptia care intareste regula. Are ceva scoala, o fi citit si niste carti. Dar de injurat, injura si el. Asta e!
  N-am sa raspund la postarile cu injuraturi.

  • .......... says:

   Biggie te deranjează pe tine înjurăturile tu ala care faci pe toti în fel și chip tu ești moralist tu ultima specie degeneratq un psihopat jegos o flegma

   • Biggie says:

    Punctule…
    QED!

    • Unu says:

     Biggie, de ce nu faci tu o analiza a “operelor” scrise de sectanții tai, propagandistii naziști gen gheorghe, mamato, unom, vasile, civilizat, oradean, etc. Poți sa iti faci si o autoanaliza, sa vedem ce “descoperi” . Te bagi?

     • Oradean says:

      Faptul ca cineva iti spune ca esti prost, atunci cand esti prost, sau ca minti, atunci cand minti, nu este nicio insulta, este doar afirmarea unui adevar! Sau tu te simti jignit pentru ca nu prostia e motivul luptei tale antivaccin (asa cum e in cazul majoritatii confratilor tai covidioti), ci ai interese mercantile, decontate in copeici, criminalule? Folosesti lozinci de tipul “nazisti”, fara sa ai habar ce inseamna, doar pentru a-ti “argumenta” elecubratiile, ca argumente nu ai. De cate ori Biggie sau Civilizat te-au lasat fara argumente la balariile tale, demonstrandu-ti ca minti cu nerusinare, ai inceput sa injuri ca un verital “savant” ce te pretinzi! Esti un mincinos si un manipulator de cea mai joasa speta, iar asta nu este o jignire, ci doar un adevar constatat!

 19. Wtfman says:

  Exact tampeniile astea le-am auzit si eu de la o taximetrista ieri…ca au aruncat in Bucuresti din avion virusul…si din masini. ( defapt se facea o simpla deratizare. ). Astia din parlament si-au facut antidot pt vaccin. Numai tampenii pe care le-a vazut la Romania TV.

  • Catalina says:

   Mi-a zis un taximetrist ca daca merg la a 2 doza De modenra o sa ma cipeze sigur 100% prin vaccin si o sa fie naspa rau, asa o zis un taximetrist ca el stie ca o studiat sa nu ma duc la a 2 doza de moderna

  • Alina Ioana says:

   Si mie mi-a zis un taximetrist ca a dus o doctorita cu masina si ca vaccinul asta de la PFIZER cONTINE microcipuri defapt toate contin, si o sa inceapa activarea cipului in data de 14.12 o sa fim controlati de guvern, atentie!

 20. Natalia Cacuci says:

  Vor sa ne Reseteze vor sa ne Cipeze, a inceput deja MAREA RESETARE A OMENIRII SI MAREA CIPARE PRIN VACCIN

  !ATENTIE AICI!

  O sa bage în noi cipuri prin vaccin, sa ne telighideze prin aplicatie sa fim sclavii sistemului, vream sa fim liberi, nu vrem sa fim sclavii Guvernului Corupt!

  O sa ne injecteze de numa, o sa ne doara umarul 3 luni de la injectie, o sa luam calmante, o sa ne injecteze tot la 3 luni de o sa ne sara capacele, de numa, o sa ne doara umarul 1 an cel putin de la 4 doze pe an, o sa bage in noi.

  Trebuie doar sa acceptam marele semn pe umar(adica ciparea cu cipuri prin vaccin) fara acest semn nu vom putea cumpara sau vinde, sau merge nicaieri.

  TREBUIE URGENT SA PRINDEM CAPUL RETELEI DE MEDICI CARE DA ORDINE SA LI SE FACA RAU LA OAMENII, PRINDETI CAPUL RETELEI SI VOM FI LIBER, O SA DISPARA COVIDUL DIN ROMANIA.

  TREBUIE DOAR SA PRINDEM CAPUL RETELEI DE MEDICI INFRACTORIIII

 21. Taximetrist says:

  Si mie mi-a zis o clienta ca are mare incredere in vaccin, daca ar fi dupa ea ar trebuii sa ne vaccinam tot la doua saptamani, a auzit ea, ca daca ne vaccinam des o sa ne tina si de foame.

 22. mariusmioc says:

  da, au respectat protocolul impus de minister. Și tocmai asta a omorît oameni. Dar au avut grijă guvernanții să emită OUG 20/2021 prin care medicii sînt scutiți de răspundere pentru malpraxis dacă, în timpul stării de alertă, au respectat protocoalele aprobate de minister. Deci omorurile s-au făcut cu respectarea legii. https://mariusmioc.wordpress.com/2021/04/05/ordonanta-pentru-scutirea-medicilor-de-malpraxis-video/

 23. Ciobanu Mircea says:

  Sefii din spital eu zic sa va faceti bocceluta si sa cereti sa intrati la puscarie. Daca protocolul scris de arafat va impunea administrarea de cianuri voi trebuie sa faceti ce va spune el? O sa ajungeti la puscarie ptr omor calificat.

 24. Mușețel says:

  Și totuși Europa cea civilizată s-a înțepat la greu și este pe roșu🤢, multe țări aproape în look down.
  România nu prea s-a înțepat și este pe verde.😃😃😃
  Care e mai deștept? Ăla din vest cu ințepatul, sau românul cu usturoiul și cu mușețelul?

 25. Mișu says:

  Gibraltar vaccinat 100%, sărbători anulate, masca peste tot,evenimente intezise. Creștere mare de infectări.

  În Irlanda, unde aproximativ 92% din populația adultă este complet vaccinată, cazurile de Covid-19 și decesele cauzate de virus s-au dublat din august.

  Singapore, unde 94% din populația eligibilă a fost vaccinată, cazurile și decesele au crescut la niveluri record la sfârșitul lunii octombrie și au scăzut ușor.
  https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/in-gibraltar-100-of-adults-are-fully-vaccinated-against-covid-19-and-yet-new-cases-are-exploding/

  • Vaccin says:

   Bosnia este in Europa.
   20% înțepați
   0 cazuri de Covrig.

   • Vaccin says:

    Danemarca este în Europa
    77% înțepați
    6600 cazuri de Covrig

    • Robert says:

     Aici i-ai lovit rau pe trolli. Si cum ei au textele pregatite dinainte, au realizat ca defapt pentru cifrele astea inca nu au nimic de dat ca si argument.

    • Vasile says:

     Dar morți?

     • Ilie says:

      Gheorghe, Vasile, Vasy si cine stie cate nume mai folosesti e clar ca esti postac platit sa faci propaganda vaccinului care omoara oamenii. Cum sa ai morti la 0 cazuri bolsevic imputit??? Clar ca esti prea retardat sa ai logica dar mortii sunt doar de la protocolul lui Arahat exact cum zice femeia!!!!

     • Vasile says:

      Băi deșteptule, ăla evidenția numărul de cazuri în Danemarca, țară vaccinată. Îl întrebam dacă a observat și numărul de morți.

 26. Viktor Lindelof says:

  Vaccinu functioneaza. Simt asta in adancul inimii

  • Sorin says:

   Vaccinul functioneaza sa cauzeze miocardita deaia s-a ajuns ca presa sa considere normal sa se moara de inima chiar si la copiii sa ascunda mizeria cu mortile cauzate de vaccin.

 27. bis says:

  noi am mai invins pandemia in vara iar ce a urmat apoi stie toata lumea.vrajeala asta cu Rromania verde e acelasi lucru doar ca se repeta singura diferenta e numarul de morti

 28. Claudia says:

  Vor sa bage in noi Vaccin cu cipuri Nano

  Totul este pe fata, se vrea cu orice pret reducerea populatiei prin virus prin omicron, daca ei ar vrea ca virusul sa se stopeze de maine nu ar mai fi virus, ar produce un vaccin bun, nu care sunt la ora asta pe piata, aceste vaccinuri sunt experimente pe cobai, de ce credeti ca nu a aprobat UE vaccinul Canadian din plante care distruge virusul 100% ca nu se vrea ca sa nu mai fie virus, se vrea sa fie virus ca sa nu mai fie oamenii pe aceasta planeta totul e pe fata.

  Voi ce faceti in schimb???? stati nu va intereseaza nu va pasa de nimic, daca toti am spune STOP neam saturat si am merge la parlament am rezolva ceva

 29. Popor sentimental says:

  50 de ani i-am privit cu teamă și uimire pe nomenclaturiști / securiști, în dictatura comunistă.
  30 de ani i-am privit cu uimire și invidie pe politruci, membri de partide cvasinecunoscute, dar care ne-au dictat existența.
  20 de ani ii vom privi cu teamă, invidie și uimire pe medici, privilegiați ai sistemului care ne va dicta dreptul la viață sau la moarte arbitrar, fără să aibă nicio răspundere, doar putere și beneficii.
  Puținii rămași vor sărbători un centenar al dictatorilor.

 30. alioto says:

  Ce e nou in faptul ca spitalele au protocoale standard pentru absolut toti, indiferent de antecedente sau boli cronice ?
  Eroii din linia intai aplica doar ce e scris acolo, nu judeca si nu sunt judecati, importante sunt sporurile si bonusurile.

 31. Alexandru says:

  “subliniem faptul că orice procedură, tratament care se administrează pacientului se face după explicarea in prealabil, în detaliu, pacientului sau după caz aparținătorilor acestuia, a ceea ce presupune procedura în sine, a riscurilor care le implică, a potențialelor efecte adverse, cu alte cuvinte cu respectarea drepturilor pacientului care trebuie să își manifeste voința fară echivoc și în deplină cunoștință de cauză cu privire la întreg actul medical la care este supus”
  CE TAMPENIE! EU ZIC CA E MINCIUNA!

  Adica vin oameni cu boli mult mai grave la spital…. am auzit (va rog confirmati sau infirmati) ca le intrerupe tratamentul lor medicamentos si ii baga la Covid, doar pe tratament de Covid, si in citat se zice ca oamenii accepta tratamentul in cunostiinta de cauza!! Sa o luam logic: cine ar renunta la tratamentul lui de boala cronica, de care poate depinde viata lui, ca sa fie tratat pentru gripa asta. Adica, cum ar spune un bolnav: “lasa-l in colo de cancer, trateaza-ma de Covid acum, ca in ultimii 10 ani degeaba am luat medicamente zilnic, nici nu imi sunt vitale”.

  Se poate??!!!

  In plus, oamenii nu ar trebui legati de pat, daca accepta tratamentul de bunavoie…

 32. ADA says:

  Daca nu o sa acceptam vaccinul, o sa ne bage vaccinul cu forta in noi pe gat, si daca vrem si daca nu.

  Foarte bine sa ne bage in noi 100 de doze de Pfizer, daca nu suntem uniti.

  Va fi VAI SA MAR DE MINE DAR SI DE VOI

  ori acceptam MARELE SEMN VACCINUL SI NE LASAM CONDUSI DE BIL GATES SI PUTEM MANCA CARTOFI PAI SI BURGER

  • Oana Cuzin says:

   Ada draga? Prinde tu capul retelei de medici, mie nu imi pasa de oamenii, de ce crezi ca mi-ar pasa????

   Se urmareste reducerea populatiei, oamenii s-au inmultit foarte mult, nu vedeti ca nu mai incapem pe aceasta planeta??????

   cand mergi la un amarit de supermarket stai la coada cu orele, ca is prea multi oameniii pe aceasta planeta nu mai incapiii de ei

   • Sorin says:

    Pentru ca esti asa inteligenta Oana Cuzin ar fii bine sa inceapa reducerea populatiei cu tine si cei care gandesc ca tine, astfel am scapa de idioti psihopati si aerul pe planeta asta ar fii mult mai respirabil!

 33. DIMITROV says:

  Eu sunt deja la a 3 a doza , si ca spun sincer ca am observat schimbari in corpul meu , organele nu raspund … mi s-a dat sa fiu cu o fatuca si yo nu vroiam …dar ea a insistir… si fara sa vreau sa ridicat…antunci mi-am zis …bai sunt cipat!!! Mi-au hakeat putza …am zis …gata am proba 100%… … bai gastelor!!! Va plangeti de vaccin ca si curvele… dar bagati in voi kebab si shaorma pana va iau ameteliile …Aleas bune rau … ne luam dupa oameni fara carte … taximetristi…tanti de la aprozar… Gigi macelaru…si asa mai departe … asa ne merge ca si tara …. cu mentalitatea asta … am promis …daca vine sfarsitul lumii ma intorc in Rmania …. pt ca suntem atati de inapoiati ca sfarsitul lumii va ajunge in Romania peste 50 de ani… hay sarbatori fericite …

  • Ilie says:

   Comunistul de serviciu Dimitrov!!! perfect nume sa fie clar ca esti bolsevic nu uita sa iti iei si restul de 100 de doze “inteligentule”! Bolsevici retardati ca si tine sunt vinovati de mortii din cauza vaccinului!!!

  • Bianca Teo says:

   Mi-a zis astazi un celebru taximetrist de la Fulger sa nu cumva sa merg la a 2 doza de Pfizer ca el garanteaza ca o sa ma cipeze prin vaccin si dupa o sa ma controleze prin aplicatie, si o sa devin sclava lor a lui Bil……si mi-a recomandat pe parafa lui sa nu cumva sa merg la a 2 doza, ca el o dus azi dimineata o doctorita imunolog cu masina si ea recomanda sa nu acceptam cipul prin vaccin si ca vaccinul contine in secret cipuri prin nanotehnologie si vor sa ne cipeze dar noi sa nu stim

 34. Ilie says:

  Gheorghe, Vasile, Vasy si cine stie cate nume mai folosesti e clar ca esti postac platit sa faci propaganda vaccinului care omoara oamenii. Cum sa ai morti la 0 cazuri bolsevic imputit??? Clar ca esti prea retardat sa ai logica dar mortii sunt doar de la protocolul lui Arahat exact cum zice femeia!!!!

  • Alexandra says:

   Eu spun totul trece prin sange, si daca noi nu avem dragoste pentru tara asta superbe pe nume Romania, hai ma sa ne vaccinam si daca facem TROMBOZE asta e nu isi asume nici medicul care ti-a facut magicul vaccin nimeni, tu o sa cheltuiesti o punga mare pe bani pe consultatii, filme si radiografii si….etc, hai ma sa ne vaccinam aduc acul aici si bagal in umar ma, sa simnt cum vine vaccinul.

   ROMANIA TREZESTETE CREDETI CA BIL GATES NE VREA BINELE????

  • Biggie says:

   Ilie,

   Pune si tu un link catre un site CREDIBIL de unde putem afla ca au fost 0 cazuri. Nu o cita pe sosoaca, credibilitatea ei este egala cu zero.
   Postac imputit cu 2 neuroni!

 35. adina says:

  Nu ma vaccinez de Coronavirus sau Omicron ca ma cipeaza Bil Gates

  • Popescu says:

   Stai linistita adina ca vaccinul te omoara deci nu mai au cum sa te cipeze dupa vaccineazate linistita ca esti prea “inteligenta”.

 36. Bogdan Dima says:

  Nici nu mă așteptam că spitalul să dea un altfel de răspuns decât cel specific limbii de lemn: Bla, bla, bla….

 37. Dimitrov says:

  ILIUTZA PUTZULICA … DAR PE TINE CINE TE-A PLATIT ? …PARTITUL A.U.R ? ACEL PARTID CONSERVATOR , DE EXTREMA DREAPTA CARE PROMOVEAZA MESAJE ANTICOVID, ANTIMAGHIAR,ANTIOCCIDENTALI,ANTIGLOBALIST,ANTIAVORT,ANTISISTEM,ANTIMIGRATIE ANTISEMITE . …mesajw homofobe’ xenofobia etc…..pai stiti ce va spun … duceti-va pi la Moldava …

  • Nemtoaica says:

   La 2 doza, am inteles de la un taximetrist ca atunci incepe ciparea pe bune si ca o sa incepa sa activeze vaccinurile in data de 14.12.2021, atentie mare, ce facem lume????? hai sa mergem la PARLAMENT sa i rugam foarte frumos sa inceteze o data cu pandemia, nu mai vrem virus in Romania

   • Ilie says:

    Dimitrov doar un bolsevic ca si tine scrie ceva la comanda si fiind platit, nu ai absolut nici un argument logic si stiintific doar stii sa arunci cu noroi si sa faci ca ultima taratura reclama agresiva vaccinului mortii invocand stiinta tu care nu ai citit in viata nimic.

 38. Bine stii tuu says:

  Mdaaa asostenta stie mai bine decat medicul tare pregatita poate fii si cu 4clase postliceale 😅

 39. Sorin says:

  Foarte interesant cum o asistenta care spune adevarul e “controversata” iar cand mincinosii din presa fac reclama continua vaccinului mortii ei sunt oameni moderni si propagandisti ai stiintei. Parca retraim in perioada stalinista unde valorile sunt intoarse cu fundul in sus binele devine rau si raul devin bun in propaganda neomarxista promovata de guvernantii si propagandistii de serviciu.

 40. spor covid says:

  foarte interesant cum toti lucratorii din sistem incep sa aiba mustrari de constiinta si dezvolta simt etic dupa ce pierd sporul covid.cata vreme iau sporul acela baban e ok dar dupa ce ii muta din sectie pe baza de incompetenta sau in unele cazuri dupa ce demisioneaza de frica covidului si merg pe salariu de 3 ori mai mic incep sa dezvolte laturi umane si devin moralisti sau denuntatori.inteleg ca e greu cand te trezesti fara spor si arunci cu noroi de ciuda dar de ce nu iesiti public cat primit sporul?toti faceti gura cand il pierdeti…asta sa vezi caracter pe ei.nu am auzit unul care ia spor sa faca acuzatii de genul asta,doar cei care raman fara spor comenteaza asa-i ca-i interesant?

 41. Gorongozola says:

  Daca noi acceptam virusul in viata noastra si nu ne opunem sistemului, asta e vom avea de suferit

  Noi suntem puterea, noi oamenii, nu parlamentul ei nu au nici o putere fara noi.

  Observ ca foarte multa lume accepta virusul si le place, daca spui ceva de virus si le spui hai sa ne opunem sistemului te critica imediat.

  !!!!! Atentie !!!! S-a redus deja 8 milioane de oamenii ceea ce este foarte mult, vreau sa punem capat reducerii de persoane, nu suntem animale care merg la taiere.

  Va rog sa imi oferiti sprijin si sa fim uniti sa mergem peste ei, se va face cel mai mare protest din tara sa anuntat.

  Fac apel si la vaccinati NUI ASA CA VATI SATURAT DE VIRUS SA AVETI RESTRICTII? hai pe ei.

  • Cuzin Oana says:

   Gorongozola sau Cascaval cum iti spune draga? mie nu imi pasa de oamenii, de ce crezi ca mi-ar pasa????

   Se urmareste reducerea populatiei, oamenii s-au inmultit foarte mult, nu vedeti ca nu mai incapem pe aceasta planeta??????

   cand mergi la un amarit de supermarket stai la coada cu orele, ca is prea multi oameniii pe aceasta planeta nu mai incapiii de ei.

   Mergi la Anaf, mergi la Electrica stai la coada cu zilele nu vezi ca is prea multi oamenii nu mai incapi de ei

 42. Asistenta spune adevarul. Cei care nu credeti va sfatuiesc sa dati un search pe net “side effets of remdevisir” si veti gasi informatii oficiale pe siturile unor clinici reputate despre efectele adverse ale acestui jalnic antiviral. Ce s-a ajuns in sec XXI sa nu mai ai voie sa vorbesti iar cei care iti pun botnita la gura atrag de partea lor un segment important din opinia publica, format cu precadere din doua categorii: 1) Cei care au interese (big pharma, trusturile media care fac reclame la pharma si traiesc din asta) si 2) Prostimea sau natangagii. Astea doua categorii de bipezi vor ataca persoane oneste precum aceasta asistenta cu coloana vertebrala. Doamna Maria, nu iti face probleme de nevertebratii care te critica. Ramai verticala. Felicitari pt curaj !

 43. Mapamond

  Legumele, fructele și cerealele ar putea suferi noi scumpiri, datorită crizei îngrașămintelor chimice
  Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură se teme de compromiterea recoltelor la nivel mondial. Stocurile de îngrăşăminte s-au redus şi s-au scumpit datorită creşterii preţurilor gazelor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Temperaturi extrem de scăzute: -11° la Oradea, -16° la Ștei și -20° la Arieșeni. Recomandările drumarilor
  Drumarii cer atenție sporită din partea șoferilor și le recomandă să-și echipeze mașinile cu cauciucuri de iarnă.

  Mapamond

  CEO Pfizer spune că vaccinul anual împotriva COVID este preferabil în locul dozelor booster frecvente
  Directorul executiv Albert Bourla a declarat că un vaccin anual împotriva COVID-19 ar fi de preferat în locul unor injecții de rapel mai frecvente în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. 4

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  Mapamond

  Proteste masive în Bruxelles faţă de restricţiile antiepidemice, la care au participat şi cetăţeni români
  Zeci de mii de persoane, inclusiv cetăţeni români, au protestat, duminică, în centrul oraşului Bruxelles, faţă de restricţiile antiepidemice, iar forţele de ordine au utilizat gaze lacrimogene şi tunuri de apă pentru dispersarea demonstranţilor. 3

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încep lucrările la Casa Maghiară din Palatul Sonnenfeld
  A fost primită autorizația de construcție, iar lucrările la viitorul centru cultural maghiar sunt gata să înceapă.

  Mapamond

  Incendiu la un spital din centrul Budapestei: O tânără a murit, alte trei persoane au fost rănite
  Incendiul a izbucnit duminică dimineață la parterul spitalului Szent Imre din Budapesta. 6

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.