bihon.ro Web analytics

Expoziția artistei fotograf Bánházi Gyöngyi

De Camelia Bușu

Expoziția artistei fotograf Bánházi Gyöngyi

Lucrare din expoziţie
Reactualizat la:
Expoziţia personală „Ochiul naturii” va fi deschisă în Galeria ”Ștefan Vilidár István” din Oradea.
Scris de Camelia Bușu - Expoziţia personală „Ochiul naturii” va fi deschisă în Galeria ”Ștefan Vilidár István” din Oradea.

O nouă expoziţie personală va fi găzduită de Galeria ”Ștefan Vilidár István” – Centru Expozițional EFA Oradea – România administrată de Clubul Fotografic ”Nufărul” Oradea. Pe simezele galeriei din Cetatea Oradea, Corpul C, etajul I, vor fi instalate 48 de fotografii color realizate de artista fotograf Bánházi Gyöngyi din Marghita, membru al Asociației Internaționale ”Euro Foto Art”, expoziția personală intitulându-se „Ochiul naturii”.

Artista fotograf expozant s-a născut în 28 martie 1957 lângă Șimleul-Silvaniei, în satul Ilișua. Liceul de Artă din Baia Mare i-a oferit o bază în modul de abordare al creației și în viziunea artistică. Acum locuieşte în Marghita. Pe lângă artă plastică este pasionată și de arta fotografică.

Lucrează în mai multe tehnici și îi plac provocările în creație. În creațiile sale încearcă să surprindă atmosfera momentului. De-a lungul anilor a avut mai multe expoziții de grup vernisate în Oradea, Cluj Napoca, Satu Mare, Debrețin, și Marghita. De asemenea, la Miskolc a avut o expoziție personală. „Cred în armonia dintre om și natură, în creația mea această armonie mă inspiră. Mă pasionează toate genurile fotografiei artistice, dar sunt atrasă în mod deosebit de natură”, precizează artista.

Vernisajul va avea loc în prezența artistei, vineri, 13 decembrie 2019, ora 18:00, în Galeria Studio „Ștefan Vilidár István”. Amfitrion va fi artistul fotograf Ștefan Tóth AFIAP. Lucrările expuse vor fi prezentate de către criticul de artă dr. Ramona Novicov, iar momentele muzicale vor fi susținute de către artistul Thurzó Sándor József la violă. Expoziția va rămâne la dispoziția turiștilor și a publicului vizitator până în 15 ianuarie 2020, zilnic între orele 08:00 – 20:00. Intrarea este liberă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  15 milioane de euro, finanţări pentru împăduriri
  S-a prelungit până, pe 31 martie 2020, depunerea cererilor de sprijin pentru schema de împădurire.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ePiramida, funcţională de luni
  Platforma online poate fi accesată parţial, în baza codului numeric personal. Pentru acces la toate secţiunile, utilizatorul trebuie să ceară Primăriei, online sau la ghişeele din Piramidă, validarea contului.

  Bihon CSM Oradea

  CSM Oradea va juca cu Dinamo în semifinalele Cupei
  Turneul Final Four al Cupei României se va desfășura la Cluj-Napoca, la 9-10 februarie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Discoteca anilor '70-'80”, la muzeu
  Este vorba despre prima expoziție permanentă dedicată discotecilor din anii comunismului.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Parc industrial în locul vechiului CET
  Directorul demisionar al Termoficare SA, Stănel Necula, anunţă refuncţionalizarea terenului de la CET-ul vechi de pe Borșului. După toate probabilităţile, Necula va rămâne în administraţia locală, la Termoficare SA şi după intarea în vigoare a demisiei depuse ca urmare a unei condamnări penale. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Debitul Crișul Repede, de trei ori mai mic decât media multianuală
  Debite scăzute și fenomene de iarnă în bazinul hidrografic Crișuri. Vremea rece din ultima perioadă a dus la apariţia formaţiunilor de gheaţă pe cursurile de apă din bazinul hidrografic Crişuri.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.