bihon.ro Web analytics

Firmă amendată cu 67.500 lei lei pentru colectarea de deșeuri electrice şi electroncie și dezmembrări auto fără autorizație de mediu

De Simona Drimbău

Firmă amendată cu 67.500 lei lei pentru colectarea de deșeuri electrice şi electroncie și dezmembrări auto fără autorizație de mediu

Reactualizat la:
Comisarii de mediu au descoperit noi activităţi neconforme de colectări de deşeuri metalice.
Scris de Simona Drimbău - Comisarii de mediu au descoperit noi activităţi neconforme de colectări de deşeuri metalice.

Comisarii Gărzii de Mediu Bihor alături de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor – Serviciul de Ordine Publică, precum şi cu reprezentanţi ai Poliţiei municipiului Beiuş şi Poliţiei rurale Biharia au efectuat controale în localităţile Otomani şi Ştei.

Controalele au vizat modul de respectare a legislaţiei de mediu la persoane fizice şi juridice care desfăşoară activităţi de colectare deşeuri feroase şi neferoase.

În cazul persoanei fizice din Otomani s-a constatat desfăşurarea nelegală a activităţii de colectare fier vechi, precum şi dezmemebrări auto, iar cu ocazia controlului s-a descoperit faptul că persoana în cauză incedia cabluri electrice în vederea recuperării cuprului.

Persoana fizică a fost sancţionată cu amendă în valoare de 15.000 lei şi s-a dispus sistarea activităţilor identificate precum şi valorificarea şi eliminarea deşeurilor existente pe amplasament.

„În cazul persoanei jurdice din localitatea Ştei, precizăm că aceasta era autorizată pentru activitatea de colectare deşeuri reciclabile, dar pe amplasament desfăsura ilegal activitatea de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electroncie (DEEE) precum şi activitatea de dezmembrări auto”, ne-au transmis reprezentanţii Gărzii de Mediu Bihor.

Societatea a fost sancţionată cu amendă în valoare de 67.500 lei lei şi s-a dispus sistarea activităţilor desfăşurate ilegal precum şi valorificarea / eliminarea deşeurilor existente pe amplasament.

 

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. gikb says:

  Pe cand un control si la vecinul de vizavi din stei.unde se desfasoara aceleasi activitati nelegale??????????????

 2. Angajari BIHON

  Adeplast angajeaza personal

  Angajari BIHON

  PLASTOR S.A. angajează personal

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se pot face înscrieri pentru programul Rabla. Condiții, etape și sume alocate
  De azi, 14 mai 2021, persoanele fizice își pot crea conturile de utilizator în aplicația informatică în vederea înscrierii în Programul Rabla pentru Electrocasnice.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa în Băile Felix, Băile 1 Mai, Sânmartin, Cordău și Cihei

  BIHON CAO

  Anunț Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Statui Vivante prezente la Oradea, la Enchante Rooftop & Social Lounge, o locaţie care îţi oferă privelişti asupra oraşului ce îţi taie respiraţia!
  Enchante ! Mă bucur să te cunosc! Încântat de cunostinţă! Nice to meet you! 1

  România

  Nunți și botezuri de la 1 iunie: Se renunță la restricționarea numărului de persoane, dacă toți participanții sunt vaccinați
  Liber la nunți și botezuri. Președintele Klaus Iohannis a anunțat în cadrul conferinței de joi că din date de 1 iunie se pot organiza evenimente private. 2

  România

  K.Iohannis: Din 15 mai se elimină portul măștii în exterior și restricțiile pe timp de noapte. Spectatorii revin pe stadioane
  Președintele Klaus Iohannis a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Palatul Controceni, că din data de 15 mai se va elimina portul măștii în exterior și restricțiile de noapte. 28

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.