bihon.ro Web analytics

Florica Chereches – o USL-ista cu accentul pe S

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Florica Chereches a reluat miercuri ideea necesităţii derulării unei campanii de orientare profesională în şcoli, pentru elevii de gimnaziu.
Scris de Călin Corpaş - Florica Chereches a reluat miercuri ideea necesităţii derulării unei campanii de orientare profesională în şcoli, pentru elevii de gimnaziu.

Aceasta deoarece, afirmă candidata USL în Colegiul 9, e nevoie de specialişti în câmpul muncii, pentru firmele ce vin în Oradea. Cherecheş susţine că acest lucru trebuie să meargă mână-n mână cu dotarea şcolilor cu aparatură. „La această oră, Colegiul Andrei Şaguna este singura şcoală dotată la standarde europene”, a remarcat fosta viceprimăriţă.

Florica Cherecheş şi-a subliniat ieri propria contribuţie la reuşita unor proiecte sociale are municipalităţii, amintind de deschiderea recentă a Centrului de zi pentru persoane cu scleroză multiplă. Ea a anunţat că în această perioadă se va deschide şi căminul reabilitat de pe strada Octavian Goga, ce va găzdui circa 120-130 de persoane. „E o perioadă foarte plină” pentru asemenea inaugurări, a observat Florica Cherecheş, adăugând pe această listă şi Centrul Oncologic, ce ar urma să fie, la rându-i, inaugurat în această lună.

Cherecheş spune că din poziţia sa de preşedinte al comisiei de muncă, sănătate, familie, protecţie socială şi protecţia copilului din Consiliul Local, a sprijinit şi ea la realizarea acestui centru, prin campania „Oradea pune suflet”. E vorba despre atragerea unor sponsorizări din partea unor firme în beneficiul oraşului. „Prin campania «Oradea pune suflet» toate geamurile şi uşile (de la Centrul Oncologic – n.r.) au fost puse de o firmă locală. De asemenea, şi alte dotări”, a declarat ieri candidata USL. Vorbind despre aportul său la realizarea Centrului Oncologic, Florica Cherecheş se înscrie pe o listă destul de largă de persoane care şi-au subliniat, într-un fel sau altul, contribuţia la înfiinţarea acestui centru: miniştrii Sănătăţii, Cseke Attila şi Riti Ladislau, dr. Gheorghe Carp şi dr. Florian Bodog.

În altă ordine de idei, Florica Cherecheş spune că în această perioadă interacţionează zilnic cu alegătorii, tânjind de multe ori după un scaun şi-un… sandviş.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  ANCOM: Ce trebuie să știe utilizatorii care doresc încetarea unui contract de telefonie
  ANCOM precizează condițiile în care utilizatorii pot cere încetarea unui contract de telefonie și ce anume să verifice când doresc încetarea contractului.

  Anunturi intreruperi energie electrica

  ÎNTRERUPERI ENERGIE ELECTRICĂ -B. 09.12.2021- 10.12.2021 - PL Oradea - anuntate cu 2 zile

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 400 de șoferi amendați în weekend: 38 au rămas fără permis de conducere
  Polițiștii bihoreni au acordat 439 de sancțiuni în perioada 3-5 decembrie.

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Reabilitarea Școlii Gimnaziale Dacia, finalizată
  Primăria a recepționat lucrările derulate în ultima perioadă la unitatea de învățământ, în contul unui proiect cu finanțare europeană. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Târgul de Crăciun de la Sibiu, Cluj-Napoca sau Oradea? Care este cel mai frumos?
  După un an de pauză provocată de restricțiile Covid-19, Târgurile de Crăciun au revenit în marile orașe ale României. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Arestați după ce au spart o casă din Oradea și au furat picturi și bani
  Doi bărbați, de 42 și 44 de ani, ambii din comuna Sărmășag, județul Sălaj, au fost arestați pentru infracțiunea de furt calificat.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.