bihon.ro Web analytics

Medic din Oradea, audiat în Comisia de etică pentru declarații legate de COVID

De Otilia Șandor
Reactualizat la:

Medic din Oradea, audiat în Comisia de etică pentru declarații legate de COVID

Reactualizat la:
Un medic de la Oradea care contestă protocoalele din spitale pentru tratamentul Covid va fi audiat la Colegiul Medicilor Bihor.
Scris de Otilia Șandor - Un medic de la Oradea care contestă protocoalele din spitale pentru tratamentul Covid va fi audiat la Colegiul Medicilor Bihor.

Un ziar național a dat marți publicității un articol de presă în care se relatează despre un medic pneumolog de la Oradea care ar face minuni și ar vindeca toți bolnavii de Covid.

Pe parcursul materialului din acest ziar, doctorița de la Oradea, medic pneumolog, cu competență în Bronhoscopie, a declarat că pacienții pe care i-a tratat nu au ajuns la spital și s-au vindecat.

Contrazice protocoalele

Activitatea medicală a doctoriței este apreciată de către reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor, dar aceștia dezaprobă categoric acuzațiile referitoare la protocoalele terapeutice naționale și internaționale din spitale, în speță din secțiile Pneumologie și ATI.

„Aproape o mie de pacienți Covid, în diferite stadii, au fost vindecați de un medic pneumolog-bronholog, care a ales să abordeze boala ca pe o pneumonie atipică. Medicul român avertizează că în spitale se fac greșeli uriașe și că protocolul Covid omoară, de fapt, bolnavii”, titrează ziarul central.

Potrivit acestuia, doctorița îndeamnă bolnavii să nu ia tratamentele indicate în spitale, printre care și Codeina sau Kaletra: ”Norocul a fost cu câteva asistente, pe care eu le consider eroine, făceau cu ochiul bolnavilor să nu ia Kaletra și să arunce medicamentele. Apoi intrau doctorii în salon și întrebau de ce nu au diareee și de ce se simt bine pacienții. Aceste asistente au salvat viața bolnavilor. Le mai dau în spitale și Codeină să oprească tusea și toate secrețiile rămân în plămâni, ei zic că sunt cheaguri, eu zic că sunt secreții inflamatorii, saturația începe să scadă, devin agitați că nu pot respira, îi sedează, îi pun pe mască și după care Dumnezeu cu mila”.

Derapaj profesional

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au transmis că s-au autosesizat și luni, 22 martie, la ora 14:00, vor avea o discuție cu dr.Flavia Groșan, în cadrul Comisiei de etică și deontologie profesională.

Doctorița va fi invitată să își exprime în scris argumentele medicale vizavi de expunerea profesională din mai multe domenii medicale (inclusiv de Anestezie Terapie Intensivă), date pentru publicația național.ro.

Reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor au transmis pentru cititorii JB&Bihon.ro, că medicul pneumolog este implicat și dedicat pacienților, în schimb „dezaprobă derapajul profesional ofensator al doamnei doctor asupra întregii bresle medicale, dar, mai pregnant, asupra pneumologilor. Doamna doctor a dat declarații ce contravin eticii și deontologiei profesionale pe un canal media național contrazicând și chiar combătând toate protocoalele nationale și internaționale de tratament ale infecției SARS-Cov2”.

Până la această oră, doamna doctor nu a putut fi contactată telefonic pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu acest subiect.

135 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Gluma? says:

  “Doamna doctor a dat declarații ce contravin eticii și deontologiei profesionale pe un canal media național contrazicând și chiar combătând toate protocoalele nationale și internaționale de tratament ale infecției SARS-Cov2”.

  Foarte bine a facut doamna doctor, multumim.

  Pentru cititorii JB&Bihon.ro, reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor sunt niste panarame.

 2. Unu says:

  Acest medic poate fi numit într-adevăr Erou! Cinste domniei sale!
  Respect!

 3. Margarina Rama says:

  Medicul ăsta e un adevărat erou.

  Restul sunt sclavii Mafiei Big Farma. care nu gândesc și bagă cu lopata medicamente experimentale în oameni legați de paturi.

 4. Vaccin says:

  Spitalele transformate în Fabrici ale Morții nu sunt un fenomen tipic românesc. Mărturie sunt grămezile de morți din azilurile de bătrâni și din casele de sănătate din Statele Unite, Marea Britanie, Franța, Spania, Italia și cam de peste tot.

  Hecatombă înregistrată nu în urma unor erori individuale, ci a ceea ce seamănă foarte mult cu un plan criminal unic, conceput din timp. Un genocid premeditat cu iz malthusian.

  Nici lașitatea medicilor și a asistenților români nu este fenomen tipic românesc. Însă, complicitatea la crimele monstruoase din ultimul an pare să fi atins punctul critic. Sentimentul de vinovăție și frica de a nu fi puși sub acuzare determină tot mai multe cadre medicale – de la noi și de aiurea – să rupă tăcerea.

  Buboiul s-a spart. Puroiul a țâșnit. Acum, este nevoie de un bisturiu care să curețe infecția. „Eroii din linia întâi” trebuie să dovedească măcar acum că-și merită supranumele și să vorbească. Să se spovedească public.

  • Părerea mea says:

   Doamna are probe cazurile vindecate, experiența profesională care este problemă??!!Acest Colegiu acum este ff pus pe treabă pe repede înainte!!!!????
   Dansa si-a exprimat punctul de vedere vizavi de performanta dânsei ieftină și de demult vizavi de nou și care cam nu merge! Deranjează?

   • Vaccin says:

    Pentru Părerea mea :

    Scuze, nu m-ai înțeles.
    Eu vorbeam de ceilalți doctori, niște criminali bine plătiți.

    Tot respectul pentru doamna doctor, un adevărat erou.

 5. luptpentru adevar says:

  bravo doamnei doctor,de asemenea doctori are nevoie romania,nu de lichele care leg pacienti de la sectia ati,ca pe niste,animale.puscaria sa-i manince pe toti care au facut genocid pe baza protocoalelor satanista arafiste omesinte nenorocite blestemate.sa iasa oameni in strada si sa-i haituiasca ca pe niste animale pe cretini care au facut crime,le doresc sa ajunga si ei in situatia asta,sa ajunga in saci si aruncati acolo unde merita impreuna cu nebuni de arafat,cercel,catul,rafila si alte jigodi imputite si penale.iadul o sa va manince carnea daca nu va caiti de raul facut semenilor vostri.rusine medicinei criminale fasciste.

 6. Ramona says:

  Respect maxim doamna doctor pt tot ce faceti si pt curajul de care ati dat dovada!!!!!!! JOS PALARIA PENTRU DUMNEAVOASTRA!!!!!

 7. Todinca mihai says:

  Tot respectul pentrru d-na doctor intradevar o eroina a confirmat tot ceea ce au spus bolnavii pe care Domnul i- scapat din miinile criminalilor

 8. Carol says:

  Asta da doamna doctor . Multumim pentru dedicatie si sinceritate, adevarat erou la fel si asistentele din articol ❤️🙏

 9. Eu says:

  Respect maxim doamna doctor pt tot ceea ce faceti si aplauze pt curaj!

 10. Un oradean says:

  ,,Să fie cercetată dacă a refuzat să participe la genocid “ asta vrea ,,ioniș “ cu ,,borno” cine nu e cu noi e împotriva noastră și trebuie să dispară dar dobitocii nu-și dau seama că acest medic specialist știe cum funcționează plămânii în schimb ei sunt proști și nu cunosc cum funcționează si se conduce un stat

 11. Bita says:

  Rusine Colegiul Medicilor!!! Ar trebui sa o premiati si sa faceti ceva ptr bolnavi,in loc de asta sanctionati,e singurul lucru pe care l-ati invatat!

 12. yo says:

  Taiwan la o distanta de aprox 150km distanta de China, cu zboruri zilnice între China și Taiwan ,Record de numai 8 decedați de covid – chiar vrea să iasă în față comisia de etică și specialiștii (adică surse credibile) sa ne explice de ce la eu se poate și în România numărul decedaților este așa de mare?

  • Mitică says:

   Pentru că la noi sunt incompetenți, iar acolo le pasă de popor. Am mai spus-o și o mai repet, acstea au plan de exterminare. O sa vina și ziua judecății.POPORUL ĂSTA AR TREBUII SĂ SE TREZEASCĂ PÂNĂ NU NE TERMINĂ PE TOȚI.Cand am auzit pe d-a Dr de la Timișoara cum o denigra aseară pe un canal TV, chear ma simțit o greață, deși mai lunile trecute o apreciam de felul cum conduce clinica din Timișoara. Acum aș vrea să văd cine din colegi dânsei o va apăra. Ca, apoi să primească aprecierile noastre. DUMNEZEU SĂ VA DEA SĂNĂTATE ȘI BINECUVANTAREA LUI.Multumim d-a doctor.

 13. adi says:

  zice o tanti si noi o credem. Daca avea un studiu pe bune il prezenta breslei, nu unor ziare de scandal si televiziuni de puscariasi.

  • Decretel says:

   D-nu Adi !
   Ptr.ce sa prezinte studii si mai ales …. cui ??
   Ca oricine incearca sa dovedeasca ceva ce este total diferit decat protocolul “importat” de la narile corporatii farmaceutice, este tratat ca incompetent.
   Ea a deranjat sistemul si protocolul existent ptr. tratarea COVID din moment ce au convocat-o.
   De aia au chemat-o pe”covor” la raport.
   Ptr. ca face valuri.
   Si lor nu le face placere sa fie marea agitata.
   Cinste si respect doamnei doctor!!

  • Nadyne says:

   .esti un mare cretin, un analfabet functional,ai fi meritat sa ajungi in jungla ATI sa vezi sau nu ai fi mai vazut cum ai fi fost tratat, atunci ai aprecia un om medic cu adevarwt, cum rar intalnesti azi!.. boule!

  • Clara says:

   Mai adi daca aveai si tu pe cineva din familie pe care il scoteai cu sacul din spital…oare mai gandeai la fel???

  • zzzzz says:

   Adi,
   Ești un erou cu buzunare pentru bani la halat ?

  • Unu says:

   Tu ce studii ai?
   Câți oameni ai salvat de la o moarte sigură asa cum a facut doamna doctor?
   Ma bine taci nesimțitule.

  • Aloooo says:

   Mi-a salvat copilul , tu înțelegi, a salvat-o pe bunica , vai de capul tău! Du-te la arafat , că te bagă el în groapă

   • silviu says:

    si ce asteptati ? Luni, cand e Comisia, cateva sute+familiile din cei tratati de d-na doctor, mergeti la sediul COmisiei si spuneti cine sunteti!

   • silviu says:

    pai si nu va duceti Luni, cand e Comisia, impreuna cu cateva sute+familiile din cei tratati de d-na doctor, la sediul COmisiei si sa spuneti cine sunteti !

  • primar says:

   Ma handicapatule ce esti,muc uscat,jeg penal de ce terfelesti tu si intrebi de studii handicapatule jegos ,acest medic in cariera dansei a tratat bolnavi de plamani cati tu nu iti poti tu inchipui, dementule dar poate esti si tu un jeg de ala care urmareste interesul covid nu al pacientului mizerie cu ochi ce esti de iti permiti tu nulitate sa ragai pe aici jegosule si nespalatule impotriva unuia din medicii adevarati din Oradea care nu sa vandut

  • silviu says:

   nu zice !..Studiul este ca mai mult de 1000 de pacienti care nu au ajuns la spital au scapat de covid! Esti cam tampit !

 14. Primar says:

  Mda asta fac eroii in alb isi condamnă confrații care stiu mai mult ca ei doamna Grosan este un specialist adevărat cine o cunoaste ma susține cine ia fost pacient la fel gunoaiele de colegi vor fi pedepsiți nu se mai poate continua cu genocidul di spitale, Bihon puneti tot interviul sa se stie despre ce e vorba

 15. Refuz vaccinarea says:

  Da.
  Vesnicele obiceiuri comuniste actualizate de beneficiarii avantajelor oferite de instaurarea neocomunismului de dupa 1990.
  Principiul este identic.
  Nu stii , te invatam noi care e protocolul.
  Nu poti , te ajutam noi sa iti insusesti protocolul.
  Nu vrei , te obligam sa il accepti si sa il utilizezi.
  Iar daca etapele astea nu iti sunt de ajuns ca sa te integrezi in totalitate in cadrul “sistemului”, aplicam cealalta teorema.
  Ori esti cu noi , ori esti impotriva noastra !!
  Principiu bolsevic de valoare timp de 70 de ani prin Europa.
  Varianta cu diversitatea de opinie nu are valoare.
  Urmeaza o executie publica in cadrul Colegiului Medicilor , din care va reiesi incompetenta doctoritei si calitatea medicala deosebita a tuturor cadrelor ce activeaza in sistemul medical de urgente Covid ( criminal ).
  Iar lafinal un comunicat cu un verdict exemplar ptr.ca sa le piara cheful si altora sa faca declaratii de acest fel.
  Ca doar si dupa investigatia de la Sibiu, niste oameni au primit doar amenzi ptr.legarea mainilor si picioarelor pacientilor !!
  Atat.
  Despre moartea pacientilor…., cazul merge inainte.
  Inca se cerceteaza !!
  Ce vor spune doctorii despre asistente sau asistentele si infirmierele despre doctori referitor la cazurile de deces??
  Vor zice ceva rau cata vreme lor le e bine de aproape un an de zile decand iau 75 % bani in plus datorati crizei COVID ??
  Nu tot Colegiul Medicilor ii consiliaza cu ceea ce trebuie sa declare in fata anchetatorilor ca sa nu se faca valuri ??
  Asta e un fel de CSM in Justitie.
  Care nu da nici o decizie impotriva unuia de al lor decat daca respectivul se apuca si critica sau “se sparge” cu dezvaluiri despre mizeria din acelasi sistem ticalosit.

 16. Ioana says:

  Respect pentru doamna doctor! Sunt foarte multi pacienti vindecati cu ajutorul doamnei doctor. Normal ca este chemata la raport, ca doar nu da bine in momentul de fata. Acum trebuie sa auzi doar covid covid …morti morti, de vindecare mai putin. Intradevar exista covid dar exista si vindecare.

 17. O persoană obișnuită says:

  Ei sunt revoltați acum că ci doamna Doctor a zis adevărul și nu o să le mai meargă minciuna de a omorâ oameni felicitări doamnei Doctor Dumnezeu să o bine cuvinteze pentru ca a scăpat oameni de la moarte

 18. buci says:

  Ajutor !
  Unde e milițianul Unom zis și Vasile cu Gheorghe să ne salveze de marțienii anti Covrig?

  • Codruț Dumbravă says:

   Domnule “buci”,

   Ai puțintică rabdare.
   Până la dimineața va fi masacru aici ,la articolul ăsta, ai să vezi.
   Acuma pe inserat,după ce majoritatea sunt în lumea viselor, se vor strecura tiptil, Vasile și Gheorghe pe “saitu” bihon și le vor aplica binecunoscutele scatoalce peste freză, celor ce care au făcut “muzicuță” anticovidică.
   Intră numai pe bihon, maine la amiază, în pauza de masă și ai să te convingi.
   Pișu lumii o să fie aici!
   Dacă tot au închis cinematografele, măcar saitu bihon să ne satisfacă cat de cât pofta de entertainment.

  • Unom says:

   “dl” buci, asa cum am mai menționat : eu nu postez decât sub acest user!
   înțeleg… e greu sa pricepi… dar… având în vedere userul ales…chiar e de ÎNȚELES!!!
   Intre doua nume(d`ale dv) se găsește sursa dv. inspirationala!
   Cit despre postacul de serviciu, acest unic gânditor omniprezent, un filolog “inascut” dar și multilateral dezvoltat si calificat (în proceduri medicale, in jurnalism , în drept penal, în psihologie, în … tot) va invit sa va găsiți alinarea fix intre doua numele ale utilizatorul căruia ii răspund sau chiar în partea opusa- unde preferați!.

   DAR… despre doamna doctor – dacă cifrele vehiculate sunt adevărate și verificabile – TOT RESPECTUL!

   PS. – schema de tratament aplicata de doamna doctor se regăsește (cu unele variații) și în schemele de tratament din spitale. Deoarece fiecare pacient trebuie EVALUAT și TRATAT -INDIVIDUAL, iar fiecare pacient e “un univers în sine” – asa cum frumos afirma mai multi medici de ATI – din păcate încă nu avem un tratament UNIVERSAL valabil si EFICIENT pt. toți !!!
   Sănătate!

 19. Betonarul says:

  Comisie de etica. Mori de ras…..
  Derapaj profesional_ daca cineva se pricepe de medicina….
  Sfatul pretios, evita spitale.De retinut…
  Mulţumim Doamna Doctor!

  • Intrebare says:

   Poate sunt eu prost informata. Voi de cati oameni care au fost testati pozitiv si au stat acasa in izolare 14 zile au murit? Ok, eu nu cunosc aspectul asta insa …..cati oameni au fost internati in spital si au mai iesit pe picioare? Tot respectul doamna doctor tie si asistentelor care nu mai suporta sa vada oameni murind!!!

 20. MITICĂ says:

  Am dorit să văd un medic care să iasă public să denunțe protocoalele terorismului internațional care sa declanșat de un an de zile și care condamnă omenirea la moarte prin tratament conceput în ani 40 de naziști , și cred că de-acolo sau inspirat noua clasă nazistă. Sigur că conspirația fiind dată de gol, s-au autosesizat și vor să ia măsuri, până acolo că sa ii ridice dreptul de a profesa. D-a doctor nu a depus jurământul față de această clică mizerabilă. Acum putem sa vedem de unde a venit ordinul cu protocoalele SECURITĂȚI cu DNA-L. UE-UL e la mijlocul afaceri. Felicitări d-a doctor. Meritați toată aprecierea noastră.

 21. Oradean says:

  Doamna doctor….TU ESTI EROUL IN HALAT ALB!!!!!! AI DAT DOVADA DE MULT CURAJ!!!! ASA DA …OM SI MEDIC! SI VOI ASISTENTELOR …, VB DE CELE MENTIONATE!! FELICITARI!!! FELICITARI DIN SUFLET

 22. Numa’ zic says:

  Sa fie si televiziunile de fata si ziarele sa vedem si noi cum e cu comisia aia de etica. Si sa justifice comisia asta de etica si faptul ca lor de ce li se pare un derapaj din moment ce doamna a vindecat peste 1000 de bolnavi fara ca acestia sa aiba complicatii precum cei din spitale. Si de ce nu privesc lucrurile din alta perspectiva cum ar fi cea a succesului impotriva pandemiei….

 23. Daniel Florin says:

  Eu credeam ca o convoaca sa o intrebe despre schema de tratament care a dat rezultate.Sau pe voi nu va intereseaza rezultatele ci doar banii.Rusine!

 24. Marian says:

  Dintre cei care ati comentat aici cati ati citit “DE LA” cap la coada acest articol. “Omorâm” si limba romana “DIN” atâta ignoranțã.

 25. zzzzz says:

  Cât timp durează testarea unui vaccin?
  Elaborarea unui vaccin reprezintă un proces care durează 10 ani sau mai mult. Procesul e divizat în câteva etape:
  Vezi aici :

  https://suntparinte.md/drumul-vaccinului-cati-ani-dureaza-testarea-unui-vaccin-inainte-de-a-ajunge-pe-piata/

 26. Amatorism si partialitate says:

  Ma intreb oare de ce nu ati facut un articol comprehensiv, obiectiv si documentat ca si cei de pe ebihoreanul.ro? Raspunsul cred totusi ca sta in diferenta de calitate a jurnalismului dintre cele doua ziare.

  • zzzzz says:

   Ebihoreanul.ro e sclavul Mafiei Big Farma

  • Unu says:

   De când a devenit fituica de doi bani ruginiti ebihoreanul un etalon al presei din județ?
   Ai citit cumva pe site-ul menționat măcar o propoziție despre ororile petrecute pe secția ati a spitalului din Sibiu? Nu cred.
   Asta spune multe despre calitatea jurnalismului practicat acolo.
   Singurul jurnalist adevărat pe care l-au avut este Florin Budea, care i-a părăsit de mult.

 27. potoc says:

  Dar Comisia de etică si reprezentanții Colegiului Medicilor Bihor unde au fost cand profesoara Adriana Bunea a murit ?

  Au facut ei ceva investigatie? Au spus ei ceva?

 28. Cetateanul says:

  Deci dansa salveaza vietii si voi eroii adevarati impreuna cu media il curicificati ca nu este eroina voastra ???? Unde traim si ce ????

  • Echilibru in toate says:

   Traim ceea ce vedem zi de zi .
   Un fel de …noaptea mintii.
   Suntem ceea ce vedem.
   Adica niste oameni multi masiv manipulati de o mana de oameni conform unor reguli impuse de oculta mondiala.
   Si culmea este ca majoritatea se supun cu atata servilism si renuntand sa isi foloseasca propriul creier!
   Lor li se pare ca fiind normal sa te supui fara scarsnire doar ptr. ca aia au cerut si ailalti au spus.
   90% din populatie (ca asta suntem, o mare adunatura care populam tara asta, nicidecum un popor demn, mandru, trufas,etc…) se supune regulilor impuse considerand ca sunt bune, dar fara sa le analizeze continutul.
   Sarbii i-au analizat pe ai lor parlamentari chiar pe la masele si coaste direct in cladirea Parlamentului din Belgrad . Inclusiv si Presedintele sarb a fost luat la “analiza”. De atunci nu mai au restrictii impuse .
   Banuiesc ca acest COVID actioneaza peste tot conform legii.
   Deci la sarbi nu mai actioneaxa ca nu au restrictie pe timp de noapte.
   La unguri sau sloveni Covid actioneaza dupa ora 20.00 , la nemti dupa ora 18.00.
   La noi a actionat dupa ora 22.00, dar a facut o solicitare la Grupul Strategic si a primit permisiunea sa actioneze incepind cu 15 martie de la ora 22.00.

 29. Adrian says:

  Si in alte locuri, medici de pe salvari si cei de la testari, DSP daca esti pozitiv iti spun fa ce vrei doar sa nu ceri internare ca e naspa. Poti sa ceri ce medicamente vrei iti aduc, ii doare undeva de medicamentele de covid ca stiu ca e o farsa.

 30. Ioona says:

  Doamna doctor spunând adevarul a-ti supărat pe mulți s-ar putea sa nu m-ai fi-ți lăsată sa profesati ,eu tot soer ca va veni vremea cand adevărul va invinge …

 31. Clau says:

  Cand la vaccinu o sa apăra tot m-ai multe reacții adverse și oamenii îsi vor da seama ca au fost mințiți atunci va începe macelul

  • Clara says:

   Da Clau…familiile pacientilor care au mers pe picioare in spital si au fost scosi cu sacul trebuia sa-si puna un semn de intrebare si pana acum. Chiar e nevoie sa mai moara oameni? Cat costa oare viata unui om?

  • Actual bolnav de Covid , tratat la domiciliu says:

   Nu contesta nimeni existenta bolii.
   Dar nu poate fi toata lumea de acord ca masurile ce se aplica au alt scop decat afectarea economica si limitarea liberei miscari a persoanelor.
   De fapt se pare din ce in ce mai mult ca se face un experiment la nivel global asupra populatiei referitor la masurile ce se pot lua cat si reactiile care pot aparea ca urmare a acestor masuri.
   Un mare experiment mondial.

 32. Hmmm says:

  Normal colegi medici…derapaj profesional se numeste daca unii au avut sansa la viata.

 33. Dima says:

  daca medicul respectiv are dreptate privind protocoalele din spitale pentru tratamentul Covid19 atunci ar trebui audiati cei din Colegiul Medicilor Bihor si sanctionati, pentru ca nu sunt in stare si nu se preocupa suficient pentru salvarea celor infectati cu covid, este de notorietate abuzurile medicilor si asistentelor care ii leaga pe unii de pat sau inchide usile saloanelor, iar uii au ars de vii din cauza acestor nesbuinte criminale ale medicilor din spitale, majoritatea medicilor s-au facut medici nu pentru ca au chemare pentru aceasta profesie ci pentru bani, multi nu respecta juramantul lui hipocrate care ar trebui sa fie respectat cu sfintenie. Oalta anomalie in sistemul sanitar este ca ei lucreaza si la stat si la clinicile sau cabinetele lor personale unde isi trimit pacientii de la spitalele de stat la clinicile si cabinetele lor pentru a fi taxati ilegal si abuziv iar decidentii nu fac ninic pentru eliminarea si pedepsirea acestor abuzuri infractionale.

 34. Carla says:

  Unde ne este solidaritatea in aceste momente? Cei 1000 de pacienti tratati si familiile lor trebuie sa iasa in fata si sa apere reputatia acestei doamne doctor, macar din minima recunostinta!
  Nu am vazut/auzit nici un fel de sustinere din partea pacientilor pana acum….

  • Stefana says:

   Incredibil, ce se întâmplă la această oră în lume! Vedem cu ochii noştri că se urmăreşte ca oamenii să nu se vindece. INCREDIBIL! Păi dacă oamenii se vindecă cu bani puţini , fără să cheltuie statul, nu-i bine, medicul trebuie să fie anchetat? Care e raţiunea acestor lucruri, oare? Toţi cei care au fost vindecaţi ar trebui să depună mărturie publică, să vadă şi cei ce nu vor să vadă şi să audă!

 35. yoyo says:

  Avem două situații: bolnavii de Covid tratați în spitale după protocolul oficial-rezultat: o grămădoaie de morți și nenorociți și protocolul doameni doctor aplicat cu succes la o grămădoaie de pacienți care mărturisesc că s-au vindecat. Eu cunosc personal câțiva. Din aceste două categorii de medici, oare care ar trebui investigați de colegiul medicilor? Vă dați seama în ce lume trăim? O lume în care viața omului nu mai conteazză nici cat a unei muște. Oamenii care încearcă să facă bine sunt cercetați disciplinar, iar cei care omoară, sunt ridicați în slăvi.

 36. george says:

  Nu o cunosc personal pe D-na Doctor, dar tot ce pot sa spun este ” FELICITARIII” , avand in vedere ca juramantul lui “Hippocrate” este mai presus decat orce protocol semanat de alti medici in spitale…….care se bazeaza pe ce?…..avand in vedere ca medicina este o stiinta inexacta…..Deci inca o data FELICITARI !!! si suntem alaturi de dumneavoastra.

 37. Andreea says:

  Incredibil cati debil mintal manipulati de media sunt pe aici.
  O ajuns omu sa nu mai aiba incredere in doctori, care sunt oameni scoliti mai mult decat oricine si in schimb aveti incredere deplina in “Dr. Google“
  Nu mai aveti incredere intr-un conducator si fiecare face ce vrea si crede ce vrea informandu-se tot din surse de pe internet care majoritatea sunt false.
  Si sunt atatea exemple ce pot fi insirate de numa, dar ideea este alta…
  Cu alte cuvinte ati ales varianta ca sa nu mai ganditi cu creierul vostru si sa va lasati manipulati de un internet care cu totii stiti cat este de fals. Asa aveti posibilitatea sa va alegeti fiecare informatia pe care va convine doar pe motiv ca pare mai credibila dar de cele mai multe ori nu este asa.
  Din pacate nu doar in Romania ii asa, peste tot ii asa… Accesul la prea multa informatie falsa strica lumea si nu mai stim sa apreciem meseria fiecaruia. Pur si simplu ar trebui fiecare cu treaba lui si atat, dar nu, noi in ziua de astazi suntem experti in orice domeniu si le stim pe toate.
  Vai de noi…

 38. parinte says:

  BRAVO D-NA DOCTOR !!!!

  • mircea lazau says:

   aceasta doctorita trebuie aparata. daca v-a fi nevoie trebuie sa iesim in strada. sa nu-i lasam sa ne umileasca.

   • silviu says:

    pai ce asteptai ??? Luni, cand e Comisia, cateva sute+familiile din cei tratati de d-na doctor, mergeti la sediul COmisiei si spuneti cine sunteti !

 39. Stefana says:

  Mare bucurie sa constaţi că mai există medici care sunt într-adevăr DOCTORI. Deci, nu e important că salvează vieţi, ci contează că nu respectă protocolul IMPUS. INCREDIBIL!!! Deci va fi sancţionată că vindecă oameni. STRIGĂTOR LA CER!!!!.Unde este opinia publică, ?

 40. io says:

  Oare ar trebui sa ne întrebăm ,daca , persoanele din comisia de Etică au fost sau sunt plătite de altcineva în afara de sistemul public , și dacă este așa, sa fie făcut public ,nu de alta, dar poate e interesant să știm cine ne reprezintă interesele cu adevărat .

 41. Mircea says:

  Ar fi interesant sa o insotim pe doamna doctor la aceasta intalnire pe care o va avea luni cu comisia lui peste prajit. Macar jumatate din cei vindecati de doamna doctor sa fie prezenti si inca o parte care considera ca ceea ce a afirmat se presupune a fi adevarat. Chiar as fi curios cum ar reactiona acea comisie. Cred ca ar merita doamna doctor sa ne strangem langa ea. Cum spunea cineva mai sus, doamna doctor ar putea fi numita erou, deoarece in ziua de azi esti chiar curajos daca ai tupeul sa contrazici ceva legat de acest virus.

  • Carla says:

   Foarte bine punctat! Exact asta spuneam si eu.Oamenii trebuie sa fie uniti in astfel de momente, pacientii, noi, nu ar trebui sa o lasam sa infrunte singura sistemul.

 42. Bihorean says:

  Din păcate avem extrem de putini medici care cunosc meserie și sunt dedicați. Din acest moment e posibil sa avem cu încă 1 mai puțin. Stima si respect d-nei doctor, toate cele bune.

 43. 2 clase mai multe ca trenu' says:

  Citind comentariile , 80% cu greseli gramaticale, iti dai seama de nivelul celor care comenteaza si “au o parere”. Acum sa curga cu injurii

  • Cineva says:

   Daca scoteai si tu pe cineva cu sacul din spital ….te-as fi intrebat de gramatica. Si se mai intampla sa tastezi gresit din neatentie nu din nestiinta. Doua clase ca trenu…

   • Oradean says:

    Tragedia vremurilor acestora este consta in faptul ca avem o multime de “savanti”, avand doua clase ca trenul, foarte vocali si foarte convinsi de “initierea” lor in tainele unor meserii de care habar nu au. Lumea prostilor si a nebunilor “cu drepturi si opinii”! Lumea valorilor rasturnate, in care analfabetii dau lectii medicilor!

    • Needucat says:

     Hai să nu vorbim despre “medici”,maxim 2% sunt medici,restul…criminali licențiați cu sange rece, şpăgari etc

    • Unu says:

     Trist e faptul ca printre medici s-au strecurat o mulțime de impostori analfabeți, care au întrat în aceasta profesie nu din pasiune și dorința de a face bine semenilor, ci exclusiv pt cașcaval.
     Pt asta mulțumim din inima fsn-PDSR – pnl și tuturor celor care au fost implicați în acordarea de acreditari unor instituții de învățământ fantomă, care au scos pe banda rulanta analfabeți cu studii superioare. Care din nefericire baga oamenii saci de nylon.

    • zzzzz says:

     Orădean,

     Ai fost la vreun chef cu doctori, să vezi ce bețivani și curvari sunt 98% din ei?
     98% sunt ultimele curve și curvari.

     98% din doctori iau șpagă cu două măini de la oameni și de la Mafia Sanitară.
     Termină medicina pe bază pile și pe bază de păsărică.
     Ăia sunt eroi ???

     E trist câ doar 2% sunt adevărați doctori ca doamna aceasta.

     Respect pentru doamna aceasta!

  • S says:

   Nu cu injurii, ci cu laude la adresa DOAMNEI DOCTOR, care este un geniu. Ai greșit crezând că ne vom lăsa momiți de un…doar LAUDE și RESPECT d-nei DOCTOR!!!

  • Unu says:

   Nu o sa curgă cu nimic, nu coboară nimeni la nivelul tău.

  • Vasile says:

   Am mai scris aici pe Bihon: faptul că din rândurile maimuțelor carpatine s-au ridicat câțiva urangutani ce “cugetă” e o confirmare a teoriei evoluției; se naște o nouă specie: primitivul carpatin.

 44. etica says:

  https://www.stiripesurse.ro/spital-covid-fara-medicamente-un-fost-ministru-al-sanatatii-colegii-din-spitalul-municipal-sunt-disperati_1697470.html
  Nu ar trebui să își bată capul comisia de etică și cu faptul că spitalul municipal din Oradea nu are medicamente ????

 45. mangusta says:

  STIMA SI RESPECT! Toate explicatiile sunt perfect logice si reprezinta experienta clinica.

 46. Xxxxx says:

  Medic specialist pneumolog deci cel care se ocupă cu tratarea bolilor de plămâni nu de un an de când e covidul ci de când e medic si vin jegosi din comisia de etică sa o tragă de urechi pentru că a declarat că protocolul covid este gresit total covidul asta ataca plămâni clar tocmai specialitatea doamnei Groșan care spune că spre ex medicamentele cum e Codeina inhiba tusea modul în care plămâni elimină secretiile mucolitice care il sufocă pe bolnav comisia de criminali asa ar trebui redenumita,in loc sa o cheme sa le explice celor care se ocupă cu covidul o cheamă sa o terfeleasca…

 47. Margarina Rama says:

  Se prăbușește Biserica lui Covid Mărturisitorul.
  Au început să cadă măștile….
  … peste tot în lume, profitându-se de pandemie, a început construirea unei Biserici pe dos…..
  (continuarea în link-ul de mai jos, articol din Evenimentul Zilei )

  https://evz.ro/se-prabuseste-biserica-lui-covid-marturisitorul.html

 48. urbanus says:

  Ea este un medic erou!
  Multumim suntem alaturi de dumneavoastra

 49. Avram Adrian says:

  Un bun profesionist. Macar daca tot o cheama sa dea declaratii cei din comisie sa aiba pe ce nota cum se trateaza o boala si sa si puna in practica ceva ce nu au invatat in facultate sau pe holorile spitalelor. In fiecare centru de Ati ar trebui sa fie pneumolog cardiolog si oncolog. Nu alte specializari in practica. In sectiile Covid si Ati lupta e pe viata si moarte si pe multi bani investiti de cele mai multe ori fara folos.

 50. Nicolae Blaga says:

  Sa exprime in scris si colegiul medicilor contra argumentele medicale, pentru a vedea eficacitatea protocoalelor acceptate si utilizate: legarea de paturi, sedarea, tratamente ineficiente.

 51. Ivan says:

  Sper ca prin declaratile doamnei sa inceapa toti doctorii sa spuna adevarul si sa scapam de acest control asupra omenirii !!
  Covid este in continuare o manupulare in masa a celor care cred ca pot face ceea ce vor cu noi dar nu le mai merge , ne-am saturat si sper sa actionam si noi ca popor pentru viata noastra! Suntem noi mici dar suntem mai multi ca toti cei care se cred ca au bani si putere!! Nu exista oameni pe acest pamant sa ne controleze numai cum vor ei!

 52. Gabriela says:

  Jos palaria pentru doamna doctor. Ceea ce se intampla de un an de zile in spitalele din Romania este genocid. Intri in spital pe picioarele tale si iesi intre patru scanduri!

 53. Boros says:

  De ce so luați la întrebări pe doamna doctor?pt ca si-a facut treaba bine,asa cum ar trebui să faceți toți restul,nu sa onorați oameni cu zile,administrandule medicamente care ii baga in pământ,criminalilor.Felicitări doamnei doctor D-zeu
  sa va ajute!🙏

 54. Mari says:

  Va rog, sa nu îi faceți nici un rău d-nei doctor. Mă bucur sa aud că un doctor tratează diferit, pacienții cu plămânii bolnavi, în funcție și de istoricul medical al acestora, alegând cu grijă medicamentul și dozajul, pentru fiecare pacient in parte. Îmi este greu sa cred, că un tratament standard este eficient pentru toți. Mulțumesc pentru răbdarea d-nei doctor, pentru rezultate și pentru că este orădeancă. Are dreptate să ia în serios aceasta boală, in faza incipienta…unele pers sunt grijulii și merg la medic mai devreme, decât dupa perioada de carantina , nu vad nimic rău în acest fapt, bine că au avut la cine să apeleze, care i-au luat în serios, chiar și în privat, căci la stat este aglomerat in pandemie. Ce a spus în plus, sunt vești pe care, aparținătorii celor afectați de co-19, le răspândesc in disperarea lor, căutând vinovați pt durerea lor, sunt reacții emoționale, ce trebuiesc ascultate. Fiecare medic își face treabă acolo unde este, in funcție de gravitatea cazului. Va rog încă odată, să nu ne luați speranță în bine. Orice veste buna este atacata, fără iubire sufletească moare speranța….

 55. Sos says:

  1. Cu doi medici ca doamna le strici pandemia si toate afacerile ocazionate de ea.
  2. Se verifica cu tratamentul din India (v. luju.ro).
  3. Vezi https://www.anm.ro/anunt-important-29-01-2021/ si te limpezesti din ce motiv nu se vrea ivermectina.

  Concluzie: o sustin pe d-na dr. nu pe panglicarii numiti politic.

 56. adi says:

  A tratat cazurile usoare, cele grave au ajuns in spital. Asta nu zice nimeni???? multi au murit care au fost grav..Pai cine a facut forma usoara a scapata. Deci?

  • Gheorghe. says:

   Adi,
   Nu te-ai gândit la asta :
   În spitale mor oamenii pentru că se dau medicamente experimentale la pacienți legați de paturi .
   În spitale mor oamenii de multe alte boli pentru că nu sunt tratați decât de Covrig.

  • Refuz vaccinul says:

   Tu esti chiar cretin, mai Adi!
   Ti-au mai zis unii pe aici ca sa taci dreqului ca vorbesti pe nas.
   Dar tu esti consecvent in prostie.
   Cum dracu sa ajunga oamenii in stare grava la spital daca doctorita ii trateaza si intervine ca sa nu ajunga in faza aceea de gravitate ??
   Tu si nenorocitul ala de Radu Tudor ce se prezinta ca ziarist la Antena 3 ?!
   A inceput si ala cu comentarii facand atacuri directe si farabun simt la cum arata fizic doamna doctor, la cum.ii sta parul si alte mizerii.
   Un alt gunoi care s-a consacrat la trustul de presa a fostului securist Voiculescu lingand cururileparoase si nespalate de 40 de ani, initial declarandu-se mare analist militar!!
   De altfel si tu, dar si el, doua zdrentze.

 57. dan12 says:

  Bun venit in STATUL SECURIST ASERVIT EXTERN, in politica leprelor neo-marxiste pnl-usr – marionetele multinationalelor si ale bigpharma.
  Important e ca doctoritei sa i se puna pumnul in gura, sa nu mai vorbeasca; asta in prima etapa.
  Apoi vin si represaliile, cand media se va mai linisti.
  Lucrurile nu vor ramane asa – garantat.

 58. K62i says:

  Cine nu-i cu noi este impotriva noastra ,asa este intr-un regim totalitar sponzorizat de afara cu foarte multi bani!!!

 59. silviu says:

  Luni, cand e Comisia, cateva sute+familiile din cei tratati de d-na doctor, mergeti la sediul COmisiei si spuneti cine sunteti !

  • Camelia Topa says:

   Cinste d-nei dr. Flavia Grosan si multumiri ale tuturor romanilor care inteleg…
   (va rog sa corectati conform!)

 60. Camelia Topa says:

  Cinste d-nei dr. Flavia Grosan si multumiri din inima tuturor romanilor care inteleg cat de grava si nedreapta este aceasta “campanie” de denigrare si “rastalmaciri” ale capacitatii de munca si nu numai,a daruirii d-nei dr. fata de pacienti.

 61. Camelia Topa says:

  Cinste d-nei dr. Flavia Grosan si multumiri ale tuturor romanilor care inteleg…(-erata-)
  (va rog sa corectati conform!)

 62. scorpionul says:

  O mica/mare eroare. Doamna a fost un pneumolog foarte bun si apreciat., la Spitalul TBC din Oradea.
  Dar pacientii pe care declara ca i-a tratat, nu au avut viroza ucigasa , ci doar gripa sezoniera
  pe care a si tratat-o / conform spuselor Dansei / ca si forme ale gripei comune , cu tratamentele
  adecvate acestei boli. Cazurile acelea care au necesitat in cele din urma spitalizare,
  au avut intr-adevar forma de viroza cauzata de SARSCov2, care intretine pandemia,
  confirmate de testele biologice specifice .
  Oricum, ma bucur si doresc sa profite de ocazia sa-si prezinte parerea si in fata
  oricarei Comisii competente.
  Deocamdata a dat apa la moara unora , care profita de oriceocazie
  ca sa tulbure atmosfera si asa incarcata.

  • Sos says:

   Ba, esti zdravan ? Au fost doar raciti si pana la urma d-na n-a facut nimic – opinia ta. Noroc cu ATI-ul unde promovabilitatea este 5%. Mai gandeste si pana atunci nu mai comenta.

   • scorpionul says:

    Vad ca nu ati citit declaratiile Dansei. Au avut gripa seziniera si le-a vindecat cu tratamentul specific acestei viroze.

 63. BIHON Opinii

  Cum poți păstra permisul de conducere dacă ai condus un autovehicul cu o viteză de peste 50 km/h
  Potrivit art. 121 alin. 1 din R.O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, conducătorii de vehicule sunt obligați să respecte viteza maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă și pentru categoria din care face parte vehiculul condus, precum și cea impusă prin mijloacele de semnalizare.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Accident la Brico Depot: O ușă a căzut peste o fetiță de 4 ani
  O fetiță în vârstă de 4 ani a fost rănită în urma unui incident neobișnuit petrecut în incinta Brico Depot din Oradea.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Proiectul electrificarea și modernizarea căii ferate Episcopia Bihor - Cluj-Napoca, aprobat de Guvern
  Valoarea estimată a proiectării și execuției lucrărilor este de circa 7,55 de miliarde de lei, fără TVA, termenul de execuție fiind anul 2026. 3

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri contoare Compania de Apă

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cinci oferte pentru centura Beiuș
  Cinci companii de construcții au depus oferte pentru execuția lucrărilor de la varianta ocolitoare a municipiului Beiuș. 5

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Incident pe strada Seleușului: Un bărbat s-a prăbușit lângă mașină după ce ar fi făcut infarct la volan
  Tragedia s-a produs miercuri după-masa, în jurul orei 15:00, pe strada Seleușului din Oradea. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  URGENȚĂ: Un tânăr de 19 ani din Bihor, aflat în comă, are nevoie urgentă de sânge, în urma unui accident rutier!
  Medve George Adrian, un tânăr din Oradea, a cărui părinți locuiesc în Oșorhei are nevoie urgentă de sânge. Este internat la ATI la Spitalul Județean, în stare de comă. 2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.