bihon.ro Web analytics

„Meditaţie”, piesă compusă de maestrul Romeo Rîmbu

De Camelia Bușu

„Meditaţie”, piesă compusă de maestrul Romeo Rîmbu

Romeo Rîmbu şi Remus Rîmbu FOTO: FB
Reactualizat la:
Chiar dacă muzica a amuțit în sălile de concerte, ea ne umple sufletele în casele noastre şi ne ajută să terecem cu sufletul senin peste această perioadă de restricţii şi nelinişte.
Scris de Camelia Bușu - Chiar dacă muzica a amuțit în sălile de concerte, ea ne umple sufletele în casele noastre şi ne ajută să terecem cu sufletul senin peste această perioadă de restricţii şi nelinişte.

Pe pagina sa de Facebook, managerul Teatrului Regina Maria, Elvira Rîmbu, a postat o piesă compusă în aceste zile de soţul său, maestrul dirijor Romeo Rîmbu, interpretată de acesta alături de fiul său, violonistul Remus Rîmbu.

Atât Teatrul cât şi Filarmonica au acum sălile goale, „mute”, aşteptându-şi spectatorii. Remus Rîmbu, este şi el acasă, reîntors din Amsterdam, unde este colaborator al orchestrei Concertgebow, considerată una dintre cele mai performante orchestre din lume.

„În ciuda distanţei fizice pe care o impune criza actuală şi a greutăţilor prin care trecem cu toţii, izolarea poate da naştere şi unor dialoguri meditative între oamenii dragi. Din partea familiei noastre vă oferim un duet tată-fiu : «Meditaţie», compus în aceste zile de Romeo Rîmbu”, scrie Elvira Rîmbu. Două minute de tristeţe, frământare, dor, dar care se încheie cu optimism şi speranţă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  România

  Berea slab alcoolizată ar putea fi vândută pe stadioanele din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O nouă campanie de e-mail-uri frauduloase, trimise în numele a șase bănci din România

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Încă o demisie: Anca Grama a plecat din CJ Bihor. Vezi cine o va înlocui
  2

  BIHON Sport local

  CAO a aruncat tinerii în luptă cu CS Ineu. La orădeni a mai debutat un internațional de juniori

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANL dublează chiriile. „Copiii și șobolanii împart același ANL”
  4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ce pot face românii care au pierdut dovada vaccinării
  2

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.